Απορία για μεταφορά γάτας

~Serenity~

Νεοφερμένο μέλος

Η ~Serenity~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Πρώτα απ'όλα καλώς σας βρήκα, είναι το πρώτο μου post εδώ!! :clapup:

Σκοπεύω να υιοθετήσω ένα γατάκι, και γενικώς ψάχνομαι με τις αγγελίες. Το θέμα είναι ότι μένω Λάρισα και δεν υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες αγγελίες εδώ κοντά, και επίσης το βρίσκω λίγο δυσκολο να πάω σε άλλη πόλη να ψάξω προς το παρόν.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να μεταφερθεί ένα γατάκι πχ από Αθήνα-Λάρισα, χωρίς να χρειάζεται να είναι κάποιος μαζί του?
Ελπίζω να γίνεται, αν και μου ακούγεται κάπως δύσκολο...:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα και καλωσηρθες.
Φυσικα και υπαρχει,πολλοι εχουν παρει τα γατακια τους απο αλλες πολεις (εδω εγω τα πηρα κι απο αλλες χωρες).Διαλεξε εσυ το γατακι που σου αρεσει κι ολο και καποιος τροπος θα βρεθει για να το εχεις στην αγκαλια σου.;)
Καλη τυχη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μίλησα με μία φίλη μου που ασχολείται με κτηνιατρική και μου είπε ότι είναι ίσως δυνατόν να μεταφερθεί μέσω ΚΤΕΛ.
Ισχύει αυτο? Και αν ναι, περίπου για τι τιμές μιλάμε?

Γιατί βρήκα ένα γατάκι που με ενδιαφέρει πολύ και χαρίζεται, αλλά είναι από Αθήνα..

Καλησπερα και Καλως ηρθες:)
Εχω ταξιδεψει με τη γατα μου με τα ΚΤΕΛ και την ειχα μαζι μου και δεν πληρωσα τπτ μονο τ εισητηριο για να ταξιδεψω.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back