virginia20307
Νεοφερμένο μέλος
Η virginia20307 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2 μηνύματα.
28-11-10
22:48
Καλησπέρα!
Έχω μία υπέροχη γατούλα η οποία τρελαίνεται για σταφίδες!Επιτρέπεται να τις δίνω?Νομίζω πώς όχι επειδή είναι γλυκιά αλλά δεν είμαι και απολύτως σίγουρη...
Αυτό είναι το μικρό μου πρόβλημα....!!!!Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι με ξυπνάει 5:30 κάθε πρωί!!!

και δεν ξέρω τι να κάνω για να το σταματήσω

Καμία πρόταση???
Ευχαριστώ πολύ!
Βιργινία
Έχω μία υπέροχη γατούλα η οποία τρελαίνεται για σταφίδες!Επιτρέπεται να τις δίνω?Νομίζω πώς όχι επειδή είναι γλυκιά αλλά δεν είμαι και απολύτως σίγουρη...

Αυτό είναι το μικρό μου πρόβλημα....!!!!Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι με ξυπνάει 5:30 κάθε πρωί!!!

και δεν ξέρω τι να κάνω για να το σταματήσω

Καμία πρόταση???Ευχαριστώ πολύ!
Βιργινία
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα.
28-11-10
22:52
Απάντηση: Nέος-Απορίες
ΟΧΙ ΣΤΑΦΙΔΕΣ!!! Ειναι τοξικες!!!!
ΟΧΙ ΣΤΑΦΙΔΕΣ!!! Ειναι τοξικες!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.215 μηνύματα.
28-11-10
22:58
Απάντηση: Nέος-Απορίες
οπως εγραψε και η sakura...οχι σταφιδες...δες εδω..τι απαγορευεται να τους δινουμε,αλλα φυσικα υπαρχουν και αλλες τροφες που δεν αναγραφονται..
Οσον αφορα το πρωινο ξυπνημα..η συντριπτικη πλειοψηφια εμας που εχουμε γατες..το αντιπετωπιζουμε αυτο το προβλημα..διοτι οι γατες..ειναι νυχτοβιες.Αν ειναι μικρο το γατακι σου...θα ηρεμισει με τον καιρο..και θα προσαρμοστει καπως στο δικο σου προγραμμα.Αν εχεις πορτα στην κρεβατοκαμαρα ..απλα κλεινε την..
οπως εγραψε και η sakura...οχι σταφιδες...δες εδω..τι απαγορευεται να τους δινουμε,αλλα φυσικα υπαρχουν και αλλες τροφες που δεν αναγραφονται..
Οσον αφορα το πρωινο ξυπνημα..η συντριπτικη πλειοψηφια εμας που εχουμε γατες..το αντιπετωπιζουμε αυτο το προβλημα..διοτι οι γατες..ειναι νυχτοβιες.Αν ειναι μικρο το γατακι σου...θα ηρεμισει με τον καιρο..και θα προσαρμοστει καπως στο δικο σου προγραμμα.Αν εχεις πορτα στην κρεβατοκαμαρα ..απλα κλεινε την..

virginia20307
Νεοφερμένο μέλος
Η virginia20307 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2 μηνύματα.
28-11-10
23:06
Σας ευχαριστώ πολύ και τις 2!!!

helonitsa1965
Νεοφερμένο μέλος
Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 24 μηνύματα.
27-07-13
04:04
Μια απορία μου να σας πω και αν ξέρει κανείς να μου πεί. Δεν είναι τίποτα σοβαρό αλλά το γατί μας τρώει π.χ. κάμποσα λεπτά και μετά
έρχεται και το χαιδεύω. Μόλις το χαιδεύουμε για λίγα δευτερόλεπτα τρέχει να ξαναφάει από το πιάτο του. Αυτό επαναλαμβάνει τουλάχιστον τρεις φορές δηλ. του δίνουμε λίγα χαδάκια στο κεφαλάκι του για πολύ λίγο και αυτό τρέχει και ξανατρώει. Δεν το έχω ξαναδεί σε άλλες γάτες που είχαμε παλιά
Υπάρχει καμμιά εξήγηση?
έρχεται και το χαιδεύω. Μόλις το χαιδεύουμε για λίγα δευτερόλεπτα τρέχει να ξαναφάει από το πιάτο του. Αυτό επαναλαμβάνει τουλάχιστον τρεις φορές δηλ. του δίνουμε λίγα χαδάκια στο κεφαλάκι του για πολύ λίγο και αυτό τρέχει και ξανατρώει. Δεν το έχω ξαναδεί σε άλλες γάτες που είχαμε παλιά
Υπάρχει καμμιά εξήγηση?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.215 μηνύματα.
27-07-13
11:10
Καλημερα ελενη μου.Εγω το εχω ξαναδει.Στον μπουκακο μου!Ακριβως ετσι κανει το καθαρμα!Μαλιστα αν δεν τον χαιδεψω στην κεφαλα,δεν συνεχιζει το φαγητο.Και θα μου πεις,οκ..καλυτερα,μπας και αδυνατισει κιολας.Αμ δε!Διοτι αν δεν τον χαιδεψω..αρχιζει το δαγκωμα,και μιλαμε για ΤΟ δαγκωμα!
Βεβαια δεν το κανει σε καθε γευμα.Αλλα σιγουρα μια φορα την ημερα θα μου το κανει.Ευτυχως οταν λειπω,τρωει κανονικα χωρις να θελει χαιδεματα.
Δεν ξερω ακριβως γιατι το κανουν.Θελουν επιβεβαιωση της αγαπης μας;Ανασφαλεια;Ιδεα δενε χω.Παντως και παλιοτερα που φροντιζα εναν εξωτερικο γατουλι,τα ιδια και αυτος.Αρα δεν ειναι και τοσο σπανιο πιστευω.

Βεβαια δεν το κανει σε καθε γευμα.Αλλα σιγουρα μια φορα την ημερα θα μου το κανει.Ευτυχως οταν λειπω,τρωει κανονικα χωρις να θελει χαιδεματα.Δεν ξερω ακριβως γιατι το κανουν.Θελουν επιβεβαιωση της αγαπης μας;Ανασφαλεια;Ιδεα δενε χω.Παντως και παλιοτερα που φροντιζα εναν εξωτερικο γατουλι,τα ιδια και αυτος.Αρα δεν ειναι και τοσο σπανιο πιστευω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
helonitsa1965
Νεοφερμένο μέλος
Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 24 μηνύματα.
28-07-13
23:52
Μάλλον έτσι πιστεύω κι εγώ. ΄Εχει πολύ διαφορετική συμπεριφορά από τα υπόλοιπα 3 αδερφάκια του. Αυτό θέλει συνέχεια να το χαιδεύω. Μάλλον είναι πιό τρυφερό όπως και το δικό σου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki