myrtos
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrtos
Δραστήριο μέλος
Το κόλλημα μου δεν είναι σε ράτσες απλά ο μύρτος και ο αδελφός του είναι κοινή ευρωπαϊκή ( έτσι λέει το βιβλιάριο) και όταν ρώτησα το γιατρό γιατί δεν έγραψε ημιαιμο μου είπε ότι είναι κάτι, αλλά με πειράζει συχνά και ξέρει ότι δεν θα μου έκανε διαφορά και δεν το συνέχισα γιατί δεν με νοιάζει .Το μόνο που θα ήθελα είναι κάποια γνωρίσματα ή ευαισθησίες υγείας Τελικά θα μείνω στο ότι έχει τα μάτια της θάλασσας και το χρώμα της άμμου του Μύρτου
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Ευχαριστώ. Τότε γιατί δεν την λένε απλά ημιαιμη ή DSH DLH![]()
Το κόλλημα μου δεν είναι σε ράτσες απλά ο μύρτος και ο αδελφός του είναι κοινή ευρωπαϊκή ( έτσι λέει το βιβλιάριο) και όταν ρώτησα το γιατρό γιατί δεν έγραψε ημιαιμο μου είπε ότι είναι κάτι, αλλά με πειράζει συχνά και ξέρει ότι δεν θα μου έκανε διαφορά και δεν το συνέχισα γιατί δεν με νοιάζει .Το μόνο που θα ήθελα είναι κάποια γνωρίσματα ή ευαισθησίες υγείας Τελικά θα μείνω στο ότι έχει τα μάτια της θάλασσας και το χρώμα της άμμου του Μύρτου![]()
είναι κούκλος........

myrtos
Δραστήριο μέλος
Κάτι ξέρεις από γαλαζομάτικο κοίταγμα εσύ ε?

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum