Απορίες για την άφιξη του Μαιν-κουνακι μου...

hionath1980

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Μαγδαληνή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 249 μηνύματα.
Καλησπερες!!

Επειδη δεν θελω να ζαλιζω την εκτροφεα μου αλλο...λεω να ρωτησω τους φιλου μου εδω..:P
Σε λιγες μερες παω να παρω την δευτερη γατουλιτσα μου και να την φερω σπιτι....αλλα επειδη ειναι συγκεκριμενης ρατσας εχω κανα δυο αποριες...οποτε θα χρειαστω την βοηθεια περισσοτερο αυτων που εχουν μεγαλοσωμες γατες!!

Το γατουλινι μου θα ειναι Μαιν κουν...(καποιοι το ξερουν :))
1ον Χρειαζομαι μεγαλητερη λεκανη για το χωμα της??? Εχουμε καμια ιδεα τι διαστασεις περιπου πρεπει να ειναι??
2ον Το κλουβακι που θα την μεταφερω ειναι το κλασικο, σε υφασμα...αλλα το μεγεθος του ειναι γνωστο..! Λογικα θα χωρεσει γιατι ακομη ειναι 2.5 μηνων...! (παρολο που σε μεγεθος θα ειναι ιδια με την Λιζα μου...χαχαχα):P
3ον Θα παρω διαφορετικα πιατακια φαγητου...αλλα επειδη η μια ειναι στειρωμενη και η αλλη οχι ακομη (θα ρωτησω τον γιατρο μου βεβαια) μηπως εχει κανεις ακουσει κατι σε Royal Canin τροφη που να κανει και για τις δυο??:hmm:
4ον Θα μπουμε σε πλοιο για να γυρισουμε...! Εχω κλεισει ηδη καμπινα Α θεσης 2κλινη (πολυ γαματη σορι κιολας) και ρωτησα την Hellenic αν επιτρεπετε να μπει...μου ειπαν οτι δεν θα υπαρχει προβλημα αλλα εχω λιγες επιφυλαξεις...Ποιος/α ταξιδεψε με Hellenic (γιατι οι αλλες ειναι πιο ελαστικες) να μας πει εμπειρια??:hmm:
5ον Δυστοιχως δεν εχω πολλα δωματια για να κλεινω την μια μεχρι να συνηθισει η αλλη...Εχω μονο την κρεβατοκαμαρα μου..και στεναχωριεμαι να την εχω εκει μεσα μονη της..:( Λετε να τις φερω πιο γρηγορα κοντα?? :P

Ζαλιστηκατε??? Περιμενω με αγωνια τις απαντησεις σας...:clapup:
και ααααμα εχω κι αλλες αποριες,τις βλεπουμε στην πορεια..;)

Φιλικα
Μαγδα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Αποριες για την αφιξη του Μαιν-κουνακι μου...

Kαλημερα.
Αμμολεκανη εγω εχω αυτη (διαστάσεις 57 x 45 x 48 cm) και χωρανε ολοι μια χαρα.Γατοφορο εχω αυτη και επισης χωρανε ολοι ανετα,και με εχουν βολεψει πολυ τα ροδακια.Τροφη της Royal που να κανει και για τα δυο δεν υπαρχει,μονο οι hollistic τροφες εχουν τετοιες σειρες,οπως η Orijen,Acana,κτλ.Για την καμπινα ξερω οτι στις υπολοιπες εταιριες απαγορευεται,εκτος αν ειναι pet cabin,με τη συγκεκριμενη δεν εχω ταξιδεψει ποτε.Οσο για την προσαρμογη,εξαρταται απο τις γατες,εγω σε ολες τις περιπτωσεις τις αφησα ολες μαζι και τα πηγαν μια χαρα,αλλα οι δικες μου ειναι απο τη φυση τους πολυ υπομονετικες και ηρεμες,και δεν τα τσουγκρισαν με τις ηδη υπαρχουσες.Το ιδιο συνεβη και με τις host γατες μας,αμεσως τα βρηκαν με τις ηδη υπαρχουσες γατες του σπιτιου,χωρις περιοδο προσαρμογης.Στη δικη σου περιπτωση,βλεποντας και κανοντας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δωρα μου ευχαριστω για τις πληροφοριες!! :) Αμμολεκανη θα παρω τελικα μεγαλητερη γιατι αυτες που εχω θα της πεφτουν λιγο μικρες :P!! Για την τροφη....θα δω εαν μπορω να κανονιζω να τρωνε χωριστα αλιως θα κανω καποια αλαγη προσωρινη!

Τωρα για το πλοιο εχω πολλους φοβους...! Η υπαλληλος της εταιριας που το εκλεισα μου ειπε εφοσον ειναι μικρο γατακι στο κλουβι του δεν θα υπαρξει προβλημα να μπει στην καμπινα...! Εαν ομως απο αυτα που λες απαγορευτει τι να κανω ?? Δεν μπορω να την βαλω με τα αλλα ζωακια στο ιδικο μερος..! Ειναι και κοντα στις μηχανες και η φασαρια μαζι με τα γαυγισματα και τα αλλα ειναι απεσια..! :( Υπαρχει κανεις που να ταξιδεψε με τη Hellenic??? Δεν νομιζω να μην με αφησουν μωρεεε..! :/:

Θα εχεις αλλον μαζι σου στην καμπινα;Αν οχι,δε νομιζω να υπαρξει θεμα.Το πολυ πολυ αν σε ρωτησουν πες οτι πας να τακτοποιηθεις και να κατσεις στο σαλονι,οπου επιτρεπονται,τουλαχιστον στις υπολοιπες εταιριες.Δεν υπαρχει καπου η πολιτικη της εταιριας να δεις τι γινεται;Εγω παντως για καλο και για κακο εχω παντα μαζι μου το νομο περι μεταφορας κατοικιδιων στα πλοια,αν κι εκει αναφερει σαφως για τις καμπινες pet...

Με την καμπινα που εκλεισα χλωμο να εχω αλλον...!Φροντησα να ειναι ακριβουτσικη οποτε δεν την επιλεγουν ευκολα..! Ο κανονισμος παντου ειναι ιδιος μωρε...αλλα οι περισσοτεροι μαζι και το προσωπικο τον παρακαμπτουν..! Εχω παντως και ενα κονε στο πλοιο...χιχιχιχιχι!! Ελα μωρε...ολα καλα θα πανε :)

Υ.Σ. Μολις διαβασα τον νομο...! Μπορω να την παρω μαζι μου...:) Αρκει να ειμαι μονη μου...γιατι μπορει να ενοχληθει ο αλλος..! Οποτε κατα 90% μονη θα ειμαι...οποτε yes!!! Θα το τυπωσω κιολας να ειμαι καλυμενη..! Ξελαφρωσα τωρα χιχιχιχιχι!!

κουμπάρα αν η λίζα δε θελει το κουνακι θα το παρω εγω! (μη χαλασουμε το χατιρι της λίζας!!!!!!) χαχαχααχχα
αντε με το καλο να την δεχτεις την νεα κορη! χαζογατομαμα! για αμμο καλύτερα πάρε 2η λεκάνη μεγαλη και για τροφη υπαρχουν και φτηνοτερες πολυ καλες.
υγ. παιρνω κι εγω γατουλια! βρήκα 2 ακαλυπτακια κ κανονίζουμε για μεταφορα!

κουμπάρα αν η λίζα δε θελει το κουνακι θα το παρω εγω! (μη χαλασουμε το χατιρι της λίζας!!!!!!) χαχαχααχχα
αντε με το καλο να την δεχτεις την νεα κορη! χαζογατομαμα! για αμμο καλύτερα πάρε 2η λεκάνη μεγαλη και για τροφη υπαρχουν και φτηνοτερες πολυ καλες.
υγ. παιρνω κι εγω γατουλια! βρήκα 2 ακαλυπτακια κ κανονίζουμε για μεταφορα!

Χαχαχαχαχαχα....κουμπαρα.....θυμησε μου να το εξαφανισω οταν ερθεις :P:D!!

Αντε με το καλο να τα δεχτεις τα μωρακια σου..!! Ειναι απο εκτροφειο??? ¨Αγορα εκανες ?? ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟΟΟΟΣ...!!!!

Ααα και μην ξεχνιομαστε...Μαθε τα να τα πηγενουν καλα μεταξι τους και γρηγορα...γιατι εχετε ταξιδι εσεις ..χιχιχι!!
Σας περιμενουνε να βουλιαξουμε την Νησο...:clapup::clapup::clapup:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back