Απορίες για τη φροντίδα γάτας

sofiajapani

Νεοφερμένο μέλος

Η sofiajapani αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα.
Γεια σε όλους, θα ήθελα να ρωτήσω λίγα πράγματα για την φροντίδα της γάτας μου. Έχω απορία σχετικά με τα νύχια, και πως πρέπει να τα περιποιούμαστε, η δική μου γάτα έχει γδάρει τα πάντα με το να τα ξύνει, δεν κάθετε με τίποτα για να τις τα περιποιηθεί ο κτηνίατρος! Και τέλος έχει βγάλει ένα περίεργο εξογκοματάκι σαν φακή στο κεφάλι της και είναι φαλακρή στο σημείο αυτό, το έχει καιρό και είναι καλά, ο κτηνίατρος είπε ότι δεν είναι τίποτα αλλά ανησυχώ λιγάκι…:/:Ξέρει κανείς τι είναι?

Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Σοφία:greycat:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για τα νυχάκια της πρέπει να της βάλεις επειγόντως scratch post ( το ειδικό ξυστήρι) που θα βρεις στα Pet shops και θα την βοηθήσεις να το μάθει πηγαίνοντας την εκεί, κάθε φορά που πηγαίνει σε λάθος μέρος!
Επίσης παίζοντας γύρω από αυτό, θα το μάθει!!
Επίσης δοκίμασε εσύ να της τα κόψεις (μπορεί να σε εμπιστευτεί περισσότερο από το Κτηνίατρο)... εγώ χρησιμοποιώ τον ειδικό νυχοκόπτη για γατούλες...
Για το εξογκωματάκι... δεν έχω ιδέα:hmm:
Κάποιος Κτηνίατρος από το forum πιστεύω ότι μπορεί να σε βοηθήσει...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σοφία, καλωσήρθες!:)
Καλύτερα τις απορίες σου να τις βάλεις ξεχωριστά, σε αντίστοιχα θέματα, μια που δεν σχετίζονται μεταξύ τους.
Για το κόψιμο των νυχιών, μπορείς να δεις εδώ ένα σχετικό θέμα.

Καλωσήλθες καταρχήν !!!!:)
Για την φροντίδα θα μπορούσες να διαβάσεις εδω τα Άρθρα.

Τώρα σχετικά με το εξόγκομα ... δεν ξέρω ειναι στρογγυλό και ολο μεγαλώνει? το ξύνει? την ενοχλεί??? Μπορεί να είναι μύκητες.. και αν ειναι χρειάζετε αλοιφή και θεραπεία...

Ισως να την πηγαινες και για μια δευτερη γνώμη:hmm:

Καλός σας βρήκα! :)

Δεν δείχνει να την ενοχλεί καθόλου, απλά το έχει εκεί από τότε που μας την έδωσαν(αφού την πήραμε δεν έδωσαν ξανά σημεία ζωής για να τους ρωτήσω), είναι περισσότερο σαν λίπωμα, είναι σκληρό στην υφή.:cat:

Μια δέυτερη γνώμη.. για να είσαι ήσυχη...... :hmm:
δεν βλάπτει.... νομίζω..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back