Αποστολή διάσωσης

KaterinaP

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η KaterinaP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 126 μηνύματα.
Καλησπερα!
Σημερα καθως εφευγα απο δουλεια που ειχα κοντα στο φαρμακειο μου, ειδα γατακια. Και φυσικα αλλο που δεν ηθελα,καθησα και τα χαιδευα...

Ξαφνικα ερχεται μια γατα η οποια μου προκαλεσε σοκ! Το μπροστα ποδι της ειχε βγει απο την κλειδωση τη δευτερη και σερνοταν κατω, και στο μερος που ακουμπουσε στο δρομο ειχε μια μεγαλη πληγη.
Ρωτησα στη γειτονια και εμαθα οτι η γατα ηταν ημερη και πιανοταν, αλλα απο το ατυχημα και μετα αγριεψε.
Και το ατυχημα εχει γινει ΕΝΑ μηνα τωρα!

Θελω να την πιασω να την παω στον κτηνιατρο. Στο φιλοζωικο μου ειπαν να παρω ηρεμηστικο να βαλω στο φαι της και να την πιασω. Βεβαια ποιος μου λεει οτι δε θα κοιμησω ολες της γατες της γειτονιας?
Εχετε καμια καλη ιδεα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μμμ...Θα μπορουσες να την παρεις με ηρεμιστικο ή να την κανεις να σε συμπαθησει δινοντας της φαγητο...Η καημενη...Τωρα οσον αφορα τα ηρεμιστικα θα σε συμβουλευα να την παρακολουθουσες να τρωει εστω και απο μακρια και μολις τελειωνε να το επαιρνες...Μετα ειναι ευκολο...Βεβαια δεν ξερω σκεψου το...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τραγικό...:/:

Κι εγώ είμαι της άποψης να προσπαθήσεις με το φαΐ. Αφού ήταν ήμερη παλιά, λογικά δεν θα αργήσει να ξαναημερέψει. Ρώτησες αν την ταΐζει κανείς; Ίσως να είναι ευκολότερο να την πιάσεις σε συνεργασία μαζί του.:hmm:

Αυτο θα κανω. Θα παω με αυτον που την ταιζει, ελπιζω μονο να εμφανιστει σημερα. Αλλιως αν ειναι να δοκιμασω με τα χαπια μου ειπε ο κτηνιατρος οτι πρεπει να περασει μια μερα απο τοτε που θα τα δωσω για να την παω, για να φυγει η επιρρεια απο τα χαπια κ να μπορει να την κοιμησει με αναισθησια. Αλλα σημερα Παρασκευη αν το κανω, που θα βαλω τη γατα μεχρι τη δευτερα...?
Οποτε η την πιανω με το καλο και την παω κτηνιατρο σημερα, η θα το αφησω για Δευτερα...:|

Πηγα με κονσερβα (χωρις ηρεμιστικο) για αναγνωριστικη αλλα δεν ηρθε....
Θα προσπαθησω τη Δευτερα. :/:

Εχεις καποιο τροπο να τη φωναζεις και να ακουει;

ο καλυτερος τροπος ειναι να δανειστεις μια γατοπαγιδα και να της βαλεις φαγακι μεσα..αν επικοινωνισεις με φιλοζωικη το πιο πιθανον να εχουν να σου δανεισουν..

Α να! Αλλη μια πολυ καλη ιδεα...

Εχεις καποιο τροπο να τη φωναζεις και να ακουει;

Ναι, το κλασικο ψιψιψιψιψι! Μαζευτηκε ολη η γατογειτονια, η χτυπημενη δεν ηρθε....
Δυστυχως αυτος που την ταιζει δεν εμφανιστηκε να με βοηθησει σημερα.
:(

ο καλυτερος τροπος ειναι να δανειστεις μια γατοπαγιδα και να της βαλεις φαγακι μεσα..αν επικοινωνισεις με φιλοζωικη το πιο πιθανον να εχουν να σου δανεισουν..

Μπα δε νομιζω να εχουν γιατι πηγα και τους ρωτησα να με βοηθησουν κ η λυση τους ηταν το ηρεμιστικο.
Ασε που η γατοπαγιδα θα πιασει και τις υπολοιπες γατες, οι οποιες ειναι αρκετα ημερες. Οι πιο πολλες χαιδευονται ανετα.

Σημερα επιτελους ηρθε ο ταιστης της γατας, την επιασε, την πηγα στον κτηνιατρο. Και εφυγα με αναμεικτα συναισθηματα.
Η γατα ηταν πολυ αγρια στη γατοφορο, ο κτηνιατρος (που συνεργαζεται με το φιλοζωικο) την ειδε ετσι απο μακρια, μου ειπε οτι δε ποναει, οτι το νευρο στο ποδι ειναι νεκρομενο, και καααποια στιγμη αααμα θελουμε, να το ακρωτηριασουμε. 150Ε.

Λες και εγω λεγοντας του οτι η γατα ειναι αδεσποτη του ειπα οτι δε θελω να κανουμε τιποτα δαπανηρο.

Τελικα της εκανε μια ενεση αντιβιωσης, και με εστειλε στο δρομο μου που λενε...
Τι να πω. απο μακρια που καταλαβε οτι ειναι νεκρομενο το ποδι? και τωρα που δε το ακρωτηριασαμε τι γινεται. Ολα καλα? Δε μου εδωσε να καταλαβω!

Τεσπα... απλα θα πηγαινω που κ που στο δρομο που συχναζει η γατουλα να βλεπω την κατασταση του ποδιου. Αμα δω και χειροτερευει θα παω σε αλλο κτηνιατρο. :(

Σημερα επιτελους ηρθε ο ταιστης της γατας, την επιασε, την πηγα στον κτηνιατρο. Και εφυγα με αναμεικτα συναισθηματα.
Η γατα ηταν πολυ αγρια στη γατοφορο, ο κτηνιατρος (που συνεργαζεται με το φιλοζωικο) την ειδε ετσι απο μακρια, μου ειπε οτι δε ποναει, οτι το νευρο στο ποδι ειναι νεκρομενο, και καααποια στιγμη αααμα θελουμε, να το ακρωτηριασουμε. 150Ε.

Λες και εγω λεγοντας του οτι η γατα ειναι αδεσποτη του ειπα οτι δε θελω να κανουμε τιποτα δαπανηρο.

Τελικα της εκανε μια ενεση αντιβιωσης, και με εστειλε στο δρομο μου που λενε...
Τι να πω. απο μακρια που καταλαβε οτι ειναι νεκρομενο το ποδι? και τωρα που δε το ακρωτηριασαμε τι γινεται. Ολα καλα? Δε μου εδωσε να καταλαβω!

Τεσπα... απλα θα πηγαινω που κ που στο δρομο που συχναζει η γατουλα να βλεπω την κατασταση του ποδιου. Αμα δω και χειροτερευει θα παω σε αλλο κτηνιατρο. :(

Πώς κάνουνε διαγνώσεις ορισμένοι από μακριά, δεν μπορώ να το καταλάβω..;););) Αν μπορείς να την πας και σε άλλον κτηνιάτρο, θα ήταν ότι καλύτερο για την γατούλα...:):) Και μπράβο σου που βοηθάς να γίνει καλύτερα:D:D:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back