Αποχαιρετισμός (προσωρινός) και χρόνια πολλά

RedCat

Διάσημο μέλος

Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα.
φίλοι μου (με συγχωρείτε για την οικειότητα αλλά επειδη μας συνδέει μια αγάπη μεγάλη για τα γατιά σας αισθάνομαι έτσι)

σας αποχαιρετώ προσωρινά, καθώς τελείωσε η σύμβαση που είχα στη δουλειά μου (δυστυχως ο καινούργιος χρόνος θα με βρει άνεργη) και στο σπίτι ακόμη η σύνδεση με το internet δεν έχει γίνει...ελπίζω να γίνει σύντομα, και να τα πούμε μέσα στις γιορτές, αν όχι εύχομαι να'μαστε πάντα υγιεις και χαρούμενοι καθώς και τα γατουλάκια μας...

ευχές για ό,τι καλύτερο από εμένα και τον Τσε
Νότα:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλή αντάμωση τον καινούργιο χρόνο σε νέα δουλειά!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλη επιτυχια στην αναζητηση! και καλα χριστουγεννα!

Σου εύχομαι να βρεις δουλειά, και σύνδεση στο σπίτι σου

Το ιδιο ευχομαι!

κ εγω μια απο τα ιδια κ γρηγορα να βρεις κ δουλεια

κι εγω ευχομαι να σε ξαναδουμε εδω πολυ συντομα με συνδεση και νεα καλυτερη δουλεια:up:

Καλή σου χρονιά!:)

Εύχομαι ο νέος χρόνος να σου φέρει μια νέα δουλειά (κατά προτίμηση καλύτερη από την προηγούμενη) και μια σύνδεση ίντερνετ στο σπίτι! Όπως και να'χει καλές γιορτές και εύχομαι να σε 'ξαναδούμε' σύντομα!

Καλη σου χρονια και να σου φερει ο καινουργιος χρονος δουλεια, υγεια σε σενα και στις γατουλες σου και ευτυχια!!

Καλή τύχη Νότα. Εύχομαι ο καινούριος χρόνος να σου φέρει μια καινούρια δουλειά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλές γιορτές να έχεις και καλή τύχη με νέα δουλειά και σύνδεση ιντερνετ!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νότα μου θα μας λείψεις! Εύχομαι η νέα χρονιά να σου δώσει απλόχερα ό,τι καλύτερο επιφυλάσσει για σένα! Φιλιά και τα λέμε σύντομα.

Παιδιά, ψυχραιμία!! Σε κανέναν δεν θα χρειαστεί να λείψει η Νότα, το μήνυμά της είναι περσινό!! :D
Φέτος, την έχουμε και τη χαιρόμαστε! :up:

(αριστερά επάνω από κάθε μήνυμα, μπορείτε να δείτε την ημερομηνία και ώρα καταχώρησής του -είναι χρήσιμο καμιά φορά) :P

παιδιά τωρα το είδα..(παλι). Η αλήθεια είναι ότι είναι από περσυ το μήνυμα αυτό...το 2007 μας προέκυψε μια δύσκολη χρονιά, παρόλαυτά δεν έλειψα πολύ (τόσο όσο περίμενα τουλάχιστον). Ας ευχηθούμε για όλους το 2008 να είναι χαρούμενο και γεμάτο υγεία..:)

ShowLetter02.gif

image002.gif
image001.gif
BABY.gif

Νοτάκι μου καλό, σου εύχομαι όλα να πάνε καλά για σένα γιατί είσαι πολύ καλό παιδί και αξίζεις πολλά. Να ξέρεις οι καλοί δεν χάνονται ποτέ γιατί έχουν φίλους που τους αγαπάνε.
Με τη νέα χρονιά να έχεις όλα τα καλά του κόσμου.
Φιλιά
Μίκυ

ΑΜΑΝ ρε παιδιά!!!
Είπα κι εγώ ΠΑΑΑΑΑΑΛΙ η Νότα τα ίδια!!!:)
Τί ατυχία κι αυτή!!
ΟΥΦ βρε Νοτάκι ευτυχώς μετά διάβασα παρακάτω
Ας είναι
Οι ευχές μου όλες δικές σου
Φιλάκια
ΥΓ. με κοψοχολιάσατε Χριστουγεννιάτικα, είχα και το επεισόδιο με τη γριά κυρία στρατηγού που ήθελε να μου πετάξει"καυτό λάδι":D. .....@ την οδύνη μου @

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back