fagou
Νεοφερμένο μέλος
Ο fagou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
01-03-09
23:42
Καλησπέρα σε όλους!Η γατούλα μου τις τελευταίες 4 ημέρες παρουσιάζει "περίεργη" συμπεριφορά.Τη βρήκα όταν ήταν 20 ημερών περίπου και τη μεγάλωσα οπότε είμαστε πολύ δεμένες.Κάναμε πολλές αγκαλιές και κοιμόμασταν μαζί καθημερινά.Έκανε παρέα και με τις γάτες της αυλής μας αλλά έβγαινε για λίγο και επέστρεφε άμεσα.Τις τελευταίες ημέρες μάλλον σέρνει αλλά κάθεται μόνη της σε ψηλά σημεία του σπιτιού, δεν με πλησιάζει, δεν είναι ευδιάθετη, δεν τρώει κανονικά, έκανε εμετό 2 φορές, θέλει να είναι έξω συνεχώς, κυνηγάει την ουρά της εκνευρισμένη, κάνει διαρκώς "χχχχχ".Δεν με αγαπάει πια...Τί να έχει συμβεί με τη συμπεριφορά της ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
01-03-09
23:46
Ποσο ειναι η γατουλα σου;Αν ειναι σε ηλικια ζευγαρωματος μαλλον εχει οιστρο.Ειναι η καταλληλη ηλικια να τη στειρωσεις και να τη σωσεις απο απανωτες γεννες,σοβαροτατα νοσηματα που κολλουν με το ζευγαρωμα και τα δαγκωματα,και να ξαναγινει η γατουλα που ηξερες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα.
01-03-09
23:57
Παρομοια συμπεριφορα ειδα κι εγω στο μικρο μου, οταν για ενα πρωινο τον αφησα εξω. Μονο ενα πρωινο, κι ομως δεν με πλησιαζε και μου πηρε μια μερα να τον επαναφερω.
Αν ειναι και σε οιστρο...ισως να σε νιωθει εμποδιο.
Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι στειρωση κυριως για λογους υγειας και δευτερευοντως για λογους συμπεριφορας.
Αν ειναι και σε οιστρο...ισως να σε νιωθει εμποδιο.
Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι στειρωση κυριως για λογους υγειας και δευτερευοντως για λογους συμπεριφορας.
fagou
Νεοφερμένο μέλος
Ο fagou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
02-03-09
12:11
Σας ευχαριστώ για την ανταπόκριση.Η Φαγού είναι περίπου ενός έτους πλέον.Το περίεργο (και λίγο αστείο) είναι ότι πλέον κάθεται σε ψηλά μέρη με μικρή επιφάνεια π.χ. πάνω στο κεφαλάρι του κρεβατιού, πάνω στην πλάτη της καρέκλας, πάνω στη βιβλιοθήκη και δεν ξαπλώνει αλλά είναι "μαζεμένη".Θα την πάω στην κτηνίατρο αύριο και θα σας ενημερώσω αν υπάρξει κάτι διαφορετικό.Ευχαριστώ!
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα.
02-03-09
12:35
Το υψος αρεσει σε ολες τις γατες. Ειναι το ενστικτο που τις κανει να νιωθουν πιο ασφαλεις στα ψηλα. Εχω την αισθηση ομως οτι κατι την ενοχλει. 
Παντως γενικα το οτι καθεται σε υψη ειναι φυσιολογικο, ολες το κανουν.
Αν αποφασισες να τη στειρωσεις, θα δεις μεγαλη διαφορα, και θα κανεις το καλυτερο γι αυτην για να μην υποφερει πια απο τους οιστρους.

Αν αποφασισες να τη στειρωσεις, θα δεις μεγαλη διαφορα, και θα κανεις το καλυτερο γι αυτην για να μην υποφερει πια απο τους οιστρους.
ntourountourou
Νεοφερμένο μέλος
Η ntourountourou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 52 μηνύματα.
09-03-09
16:12
Γεια σου .Τελικά τι έγινε??Το υψος αρεσει σε ολες τις γατες. Ειναι το ενστικτο που τις κανει να νιωθουν πιο ασφαλεις στα ψηλα. Εχω την αισθηση ομως οτι κατι την ενοχλει.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum