Απόστημα από τοποθέτηση μικροτσίπ

•Cinderella•

Νεοφερμένο μέλος

Η •Cinderella• αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Αγαπητα γατομελη καλως σας βρηκα. Ονομαζομαι Μινα και απο τον Φεβρουαριο εγινα γατομαμα σε ενα πλασματακι ονοματι Σιντυ. Προ μιας εβδομαδας την πηγα στον κτηνιατρο για τσιπ. Μετα την τοποθετηση αλλαξε συμπεριφορα και μερα την μερα δεν ηθελε ουτε να την ακουμπαμε. Προχτες παρατηρησα οτι γερνει το κεφαλι της απο την μια μερια. Χτες λοιπον παω να την πιασω για να την βγαλω απο την κρυψωνα της και βρεπω να τρεχει πυον αριστερα του ωμου της. Την αρπαζω και την παω στον κτηνιατρο. Να μην τα πολυλογω, το τσιπ σαν ξενο σωμα προκαλεσε αποστημα το οποιο εσπασε. Την ταλαιπωρια που περασε το Σιντακι μου δεν περιγραφεται. Σημερα θα την παω για την δευτερη δοση ενεσιμης αντιβιωσης και καθαρισμο πληγης. Η πληγη πρεπει να ειναι ανοιχτη και τρεχει υγρο. Χτες κοιμηθηκε με καθετηρα στο χερακι της. Εχω φοβηθει και αγχωθει τρελα. Δεν θα αντεξω να μου παθει κατι.
Εχετε ακουσει κατι παρομοιο; Καποια συμβουλη;
Σας ευχαριστω και παλι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα φίλη •Cinderella•.
Δεν έχει τύχει να ακούσω ποτέ για κάτι τέτοιο από τοποθέτηση μικροτσίπ, όμως μου έχει τύχει να ακούσω από εμβόλιο, που γίνεται κι αυτό με ένεση. Επίσης κάποτε το έπαθε η μεγάλη μου γατούλα από μια ένεση που έγινε κατά την διάρκεια μιας θεραπείας.
Μάλιστα αφού πέρασε εντελώς, της άφησε εκείνο το σημείο καραφλούλι για όλη την υπόλοιπη ζωή της.
Πάντως αφού το παρατήρησες έγκαιρα και κάνετε θεραπεία, θα έλεγα να μην ανησυχείς, είμαι σίγουρη πως θα περάσει σύντομα. Βέβαια είναι κρίμα που περνάει τέτοια ταλαιπωρία το καημένο αλλά ειλικρινά δεν πιστεύω πως είναι θέμα, ή λάθος του κτηνιάτρου. Καλώς ή κακώς οι ενέσεις καμμιά φορά τα έχουν αυτά τα αποτελέσματα ακόμα και στους ανθρώπους... :/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το μικροτσίπ είναι δυνατόν σε μερικές περιπτώσεις, να δημιουργήσει κάποιο μόρφωμα ( μικρό ογκίδιο καλοήθους μορφής), σαν σπάνια αντίδραση του οργανισμού στο ξένο σώμα. Το οτι έκανε απόστημα με πύον, σημαίνει μόλυνση. Πιθανόν δεν έγινε σωστή αντισηψία της περιοχής πριν την τοποθέτησή του.
Αυτό που έχεις να κάνεις τώρα, είναι να ακολουθήσεις τις οδηγίες του κτηνιάτρου μέχρι το τραύμα να επουλωθεί πλήρως. Εφ'όσον παίρνει αντιβίωση το μικρόβιο θα καταπολεμηθεί. Κρίμα μόνο που ταλαιπωρείται το καημένο.
Εύχομαι στη Σίντι περαστικά και γρήγορα :flowers:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back