tsitsini
Νεοφερμένο μέλος
Όλη αυτή η αλλαγή συμπεριφοράς οφείλεται στο ότι είχε κλειστεί στην τουαλέτα μόνος του τόσες ώρες? Τι θα πρέπει να κάνω τώρα εγώ για να τον κάνω να ηρεμίσει και να επανέλθει? Δεν μπορώ να τον βλέπω να τρέχει σαν αφινιασμένο και να νιαουρίζει σαν κάτι να ζητάει και εγώ να μην καταλαβαίνω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Μάλλον είναι θέμα χρόνου να επανέλθει στη φυσιολογική συμπεριφορά.
Χρειάζεται υπομονή και χάδια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsitsini
Νεοφερμένο μέλος
roulsydney
Διάσημο μέλος
Αν μπορείς να μεταθέσεις την επίσκεψη στον κτηνίατρο για να μην το στρεσσάρεις κι άλλο.Κατά τα λοιπά λογικό δεν είναι να έχει φοβηθεί μένοντας τόσες ώρες απομονωμένο?Ελπίζω να είναι αυτό Βούλα μου.. Σήμερα θα του αφιερώσω όλο τον χρόνο μου για να έρθει στα ίσια του!!! Το τραγικό όμως είναι ότι πρέπει να πάει στον κτηνίατρο σήμερα τον οποίο δεν τον συμπαθεί με τίποτα!!! χιχιχι!!! Άλλο σόκ αυτό!!!

ιβανα
Επιφανές μέλος

και γω σχετικα προσφατα απεκτησα γατουλα, στις ασρχες προσπαθουσα να εξηγησω και να ερμηνευσω τα παντα στη συμπεριφορα της, μετα σταματησα γιατι απλα καταλαβα οτι ετσι ειναι οι γατες. !!

για μενα σιγουρα επαιξε ρολο οτι κλειστηκε για 4 ωρες σε ενα μπανιο, αλλα πιστευω οτι και τωρα να μην του εβγαινε, θα του εβγαινε αλλη στιγμη !!

θελω να πω οτι τα ζωακια αυτα (απο τη μικρη μου εμπειρια και συμβιωση) ειναι ουσιαστικα αγρια ζωα, και ενα αγριο ζωο οταν το κλεινεις σε ενα διαμερισμα, μπανιο, δωματιο, ΣΥΣΣΩΡΕΥΕΙ ενεργεια, που μετα πρεπει καπως να βγαλει.
κακα τα ψεμματα, η ιδανικη ζωη για μια γατα δεν ειναι να ειναι κλεισμενη ΜΟΝΟ σε ενα διαμερισμα. η ιδανικη ζωη -για μενα παντα-, θα ηταν να μπορουσα να ειχα τη γατουλα μου μεσα οποτε εκεινη θελει, αλλα να μπορει να βγαινει εξω, χωρις να κινδυνευει να φολιαστει ή να χτυπηθει απο αμαξι. !! απο τη στιγμη που τη κραταω μεσα σε ενα διαμερισμα επεμβαινω στη φυση της, που ΚΑΝΟΝΙΚΑ ειναι να ειναι εξω, να ζει με αλλες γατες και να κυνηγαει !!
με ολα αυτα και συγνωμη αν κουρασα, θελω να πω οτι μην προσπαθεις παντα να εξηγησεις μια συμπεριφορα, απλα δεξου την και θα περασει μονη της !! μεινε αδιαφορη, μην αντιδρας, μιλα του γλυκα και καποια στιγμη θα ηρεμησει !! ισως εχει συσσωρευμενη ενεργεια, και σε συνδυασμο με το παραπονο που τον αφησατε κλεισμενο κατα λαθος τα κανει ολα αυτα. θα ηρεμησει !!

ιβανα
Επιφανές μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
roulsydney
Διάσημο μέλος
.Τα δαγκώματα στα πόδια τα έκανε γιατί ήθελε να παίξει μετά απο κάποιες ώρες απομόνωσης...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsitsini
Νεοφερμένο μέλος
Ιβάνα, όλο λέω να βάλω φωτό του μικρού, αλλά είμαι λίγο άχρηστη με την τεχνολογία και πρέπει να χώσω τον άντρα μου!!!
Σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας!!
roulsydney
Διάσημο μέλος
Μην αγχώνεσαι πάντως γιατί με την αγάπη που φαίνεται να έχεις στο γατούλι σου γρήγορα θα τον ξανακάνεις να νοιώθει πανευτυχήςΝα σας πω την αλήθεια και εγώ το σκεφτόμουν να αναβάλλω τον κτηνίατρο! Έτσι και αλλιώς για τη μηνιαία αποπαρασιτωστη θα πήγαινα, πιστεύω ότι δεν θα γίνει και κάτι αν δεν πάμε! Λές να το στρέσαρα περισσότερο που δεν το άφησα να μπεί στο δωμάτιο? Μάλλον έχεις δίκιο γιατί και σήμερα το πρωί πριν φύγω για δουλειά ο γατούλης μου με ακολουθούσε όπου και αν πήγαινα..
Ιβάνα, όλο λέω να βάλω φωτό του μικρού, αλλά είμαι λίγο άχρηστη με την τεχνολογία και πρέπει να χώσω τον άντρα μου!!!
Σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool