Απόφαση-προσφορά για μεταφορές στο γιατρό

• Thread starter Thread starter roulis
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

roulis

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο roulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 62 ετών. Έχει γράψει 292 μηνύματα.
επειδη τις τελευταιες ημερες νιωθω το πονο απο τον θανατο του λατρεμενου γατου μου παρατερα.και επειδη δεν θελω να βρεθει κανεις απο ολους εσας σε αυτην την θεση, και προσπαθωντας να περασω απο τα λογια στην πραξη πειρα την εξης αποφαση.οποιος απο εσας της οικογενειας του mycat που μενουν στα βορια προαστια ΑΘΗΝΩΝ αρωστηση ποτε η γατουλα σας και θελετε να την πατε επειγοντος στον γιατρο η σε καποια κληνικη και δεν εχετε μεταφωρικο μεσον ΠΡΟΣΦΕΡΩΜΕ ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΦΗΛΟΚΕΡΔΟΣ να μεταφερω εσας και το ζωακι σας στον γιατρο οπως επεισης και την επειστροφη στο σπιτι.αχριαστος να ειμαι αλλα αν ποτε τυχη θα ειμαι στην διαθεση σας ακομα και της μεσονυχτιες ωρες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπραβο ειναι παρα πολύ καλο ατο που προσφερεις και πολύ χρειαζούμενο. πως θα σε βρισκουμε? αν θελεις στειλε μαιλ και τηλεφωνο να σε εχουμε υποψην

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Roulis, και μόνο που το είπες αυτό, η ψυχούλα του γατούλη θα σου χαμογελάει! :)

Eίναι πολύ καλό αυτό που κάνετε και δίχνει μεγαλοψυχία!

ΑΠΟΦΕΣΗ

οπως καταλαβαινετε δημοσια δεν μπορω να δοσω τηλ. κ.λ.π οποιος ομως πηστευει οτι στο μελον μπωρη να με χρειαστη μπορω παρα πολλυ ευχαριστως να του στειλω με προσωπικο μυνημα τα πληρη στοιχεια μου

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back