Kat_
Εκκολαπτόμενο μέλος
Επισης και ολα τα νεογεννητα...
Το προηγουμενο Σαββατο...εχασα την αδυναμια μου...Ενα ακρως επικοινωνιακο γατακι που λατρευαμε ολοι για τον τοσο ιδιαιτερο χαρακτηρα του...
Εδειχνε στεναχωρημενο...πηρα την κτηνιατρο και μου ειπε να του βαλω ορο γιατι δεν ετρωγε(το εχω κανει πολλες φορες,μην το επιχειρησετε μονοι αν δεν ξερετε πως γιατι μπορει να κινδυνεψει)Μεσα σε λιγα λεπτα παρελυσε...Πηγα να του παρει και αιμα και να το κοιταξει...Το βραδυ αρχισε να εχει σπασμους για αρκετη ωρα και στο τελος εκανε εμετο αιμα και μου εμεινε στα χερια...Δεν μπορουσε κανενας μας να συνελθει απο την στεναχωρια...Ποναμε παρα μα παρα πολυ!
Επειτα αλλο γατακι εδειχνε στεναχωρημενο...καναμε μια αιματος και για αυτο...
Ακολουθουν αλλα 3 που ανεβασαν και πυρετο εως 40.9!
Βγηκαν τα αποτελεσματα για τα πρωτα γατακια....Λοιμωδη περιτονιτιδα 1/200(δηλαδη φορεις και οχι οτι νοσουν)και θετικα επισης σε λευχαιμια τυπου 2
Η γενικη στο γατακι που εχασα βγηκε μια χαρα...
Τωρα περιμενω τις εξετασεις απο τα υπολοιπα γατακια και ηδη εχουν φυγει αλλα 2...ενα υοθετημενο και ενα που θα φιλοξενουσε μια γνωστη μου μιας και δεν εδειχνε συμπτωματα πυρετου η ανορεξιας.
Εχω χωρισει το σπιτι σε εμβολιασμενα, φαινομενικα υγειη, αρρωστα και υποπτα...Ολα παιρνουν φαρμακα συνεχεια και πολλα με μεγαλη δυσκολια...Δεν αντεχω να τα βλεπω να αργοπεθαινουν, να κλαινε και να κανουν εμετους με αιμα...Καποια δειχνουν μια βελτιωση...Κλαινε που ειναι σε δωματια κλεισμενα και γρατζουνανε την πορτα να βγουν...σπαει η καρδια μου, εχουμε να κοιμηθουμε μερες απο την στεναχωρια και οι εξετασεις που καναμε δεν εχουν βγει ακομα...Και σκεφτομαι...τι θα κανω αν καποια ειναι υγειη και καποια αρρωστα...ποσο ασφαλη θα ειναι ακομα και εμβολιασμενα?
Και αν καποια εχουν μια απο τις 2 αρρωστιες ?Στα 2 ποιο ευκολα χωριζονται...στα 3 ομως?Εχω τρελλαθει που κλαινε...
Ενα το εχω μεγαλωσει απο ημερων...το ειχα παρει με τον ομφαλιο λωρο...θυμαμαι οταν ανοιξε τα ματακια της.Δεν ειναι η πρωτη φορα που το εχω κανει απλα αυτο ηταν το ιδιαιτερο γατακι που απο την αρχη μου εκανε κλικ και το ηθελα...Ερχονται στο μυαλο μου το πως ησαν πριν και πως τωρα και τρελλαινομαι...Το σπιτι ειναι νεκρο...χωρις τρεξιματα η παιχνιδακια και κουδουνακια...Ωρες ωρες σκεφτομαι καλυτερα να μην ειχα τιποτα ποτε και ας ειμαι τρελλη με τις γατες σε απιστευτο βαθμο..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
εδω και παρα πολυ καιρο μαζευω οτι γατακι βρισκω που να ειναι φιλικο η να δειχνει στοιχεια οτι μπορει να ζησει σε ενα σπιτι...
Επισης και ολα τα νεογεννητα...
Το προηγουμενο Σαββατο...εχασα την αδυναμια μου...Ενα ακρως επικοινωνιακο γατακι που λατρευαμε ολοι για τον τοσο ιδιαιτερο χαρακτηρα του...
Εδειχνε στεναχωρημενο...πηρα την κτηνιατρο και μου ειπε να του βαλω ορο γιατι δεν ετρωγε(το εχω κανει πολλες φορες,μην το επιχειρησετε μονοι αν δεν ξερετε πως γιατι μπορει να κινδυνεψει)Μεσα σε λιγα λεπτα παρελυσε...Πηγα να του παρει και αιμα και να το κοιταξει...Το βραδυ αρχισε να εχει σπασμους για αρκετη ωρα και στο τελος εκανε εμετο αιμα και μου εμεινε στα χερια...Δεν μπορουσε κανενας μας να συνελθει απο την στεναχωρια...Ποναμε παρα μα παρα πολυ!
Επειτα αλλο γατακι εδειχνε στεναχωρημενο...καναμε μια αιματος και για αυτο...
Ακολουθουν αλλα 3 που ανεβασαν και πυρετο εως 40.9!
Βγηκαν τα αποτελεσματα για τα πρωτα γατακια....Λοιμωδη περιτονιτιδα 1/200(δηλαδη φορεις και οχι οτι νοσουν)και θετικα επισης σε λευχαιμια τυπου 2
Η γενικη στο γατακι που εχασα βγηκε μια χαρα...
Τωρα περιμενω τις εξετασεις απο τα υπολοιπα γατακια και ηδη εχουν φυγει αλλα 2...ενα υοθετημενο και ενα που θα φιλοξενουσε μια γνωστη μου μιας και δεν εδειχνε συμπτωματα πυρετου η ανορεξιας.
Εχω χωρισει το σπιτι σε εμβολιασμενα, φαινομενικα υγειη, αρρωστα και υποπτα...Ολα παιρνουν φαρμακα συνεχεια και πολλα με μεγαλη δυσκολια...Δεν αντεχω να τα βλεπω να αργοπεθαινουν, να κλαινε και να κανουν εμετους με αιμα...Καποια δειχνουν μια βελτιωση...Κλαινε που ειναι σε δωματια κλεισμενα και γρατζουνανε την πορτα να βγουν...σπαει η καρδια μου, εχουμε να κοιμηθουμε μερες απο την στεναχωρια και οι εξετασεις που καναμε δεν εχουν βγει ακομα...Και σκεφτομαι...τι θα κανω αν καποια ειναι υγειη και καποια αρρωστα...ποσο ασφαλη θα ειναι ακομα και εμβολιασμενα?
Και αν καποια εχουν μια απο τις 2 αρρωστιες ?Στα 2 ποιο ευκολα χωριζονται...στα 3 ομως?Εχω τρελλαθει που κλαινε...
Ενα το εχω μεγαλωσει απο ημερων...το ειχα παρει με τον ομφαλιο λωρο...θυμαμαι οταν ανοιξε τα ματακια της.Δεν ειναι η πρωτη φορα που το εχω κανει απλα αυτο ηταν το ιδιαιτερο γατακι που απο την αρχη μου εκανε κλικ και το ηθελα...Ερχονται στο μυαλο μου το πως ησαν πριν και πως τωρα και τρελλαινομαι...Το σπιτι ειναι νεκρο...χωρις τρεξιματα η παιχνιδακια και κουδουνακια...Ωρες ωρες σκεφτομαι καλυτερα να μην ειχα τιποτα ποτε και ας ειμαι τρελλη με τις γατες σε απιστευτο βαθμο..
πω πω...τι πραγμα ειναι ολο αυτο!

προφανως το εκανε κολλησε το αλλο ε?
δεν ξερω ποσο ασφαλει θα ειναι ακομα και εμβολιασμενα..
γι αυτο καμια φορα ισως δεν ειναι και τοσο καλο να φιλοξενουμε γατακια αν δεν τους εχουμε κανει εξετασεις αιματος..μπορει να κολλησουν κατι και τα δικα μας..αλλα και απο την αλλη να τα αφησεις στο δρομο..? μεγαλο το διλλημα..
ελπιζω ολα να πανε καλα..καλο κουραγιο..και μπραβο σου που δεν το βαζεις κατω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
όλοι λιγο πολύ έχουμε χάσει γατάκια έτσι που τα μεγαλώσαμε με κόπο κ αγάπη.Δυστυχώς τα αδέσποτα που μεγαλώνουν κάτω από τέτοιες άθλιες συνθήκες έχουν περισσότερες πιθανότητες να φύγουν νωρίς.Τουλάχιστον λαμβάνουν την αγάπη κ τη φροντίδα σου για όσο διάστημα είναι μαζί σου.Εύχομαι ότι καλύτερο..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kat_
Εκκολαπτόμενο μέλος
βγηκαν ολες οι εξετασεις και καποια ειναι θετικα σε λευχαιμια και περιτονιτιδα...Τα εχω κλεισει στο δωματιο μου και εχω παθανει απο την στεναχωρια μου γιατι παρολο που παμε να τους κανουμε παρεα δεν ειναι αρκετο...δεν ειναι το ιδιο με το να κουρνιαζουν στο σαλονι διπλα μας...
Αλλα στο μπανιο...αλλα στο σαλονι....Στο δευτερο υπνοδωματιο δεν υπαρχει καποιο πλεον γιατι το τελευταιο που χασαμε πεθανε με φρικτο και αυτο τροπο και με προβληματιζει που οι εξετασεις του βγηκαν αρνητικες...Ειχε ακριβως ολα τα συμπτωματα με ενα που ηταν θετικο σε λευχαιμια και περιτονιτιδα...πως γινεται να εφυγε με ακριβως τον ιδιο τροπο?!
Η κτηνιατρος πιστευει οτι καποια ιωση τα χτυπησε...Τα γατακια που ειχαν πυρετο 41.9(!) συνηλθαν και το ενα εχει πολλες βλεννες ακομα...Νιωθω απαισια που ειναι περιορισμενα αλλα φοβαμαι να δωσω σε αλλο σπιτι τα γατακια με την λευχαιμια γιατι πρεπει να παιρνουν ιντερφερονη καθημερινα...Ποιον να εμπιστευτω?Και απο την αλλη...ζωη ειναι αυτη σε ενα δωματιο?ΕΙλικρινα δεν ξερω τι να κανω...νιωθω φρικτα..........
Εχει καποιος να μου προτεινει κατι?Βρηκα μια κοπελα που θελει να τα υοθετησει αλλα ειναι ξεναγος....πως θα παιρνουν το φαρμακο οταν λειπει...Και δεν ειναι οτι καλυτερο για μια γατα να μετακινειται απο σπιτι σε σπιτι...Και που ξερω αν θα εχουν υπομονη να ειναι πιστοι στην αγωγη του....Κοντευει να μου στριψει.Μπαινω στο δωματιο και με κοιτουν με μια απορια σαν να μου λενε....γιατι ειμαι κλεισμενος εδω?
RedCat
Διάσημο μέλος

Ο γατούλης την πρώτη μέρα, βδομαδα, γκρίνιαξε λίγο αλλα τώρα συνηθισε και ειναι ο χώρος του. Για την ακριβεια του ανοιγω καμμια φορά να βγει απο το δωματιο και δεν θελει με τιποτα. Εχουμε εδω τα παντα, αμμολεκανη, ονυχοδρομιο, παιχνιδακια και το κρεββατακι του..Περναμε συγκεκριμενες ωρες στο δωματιο γιατι ειναι το "γραφείο" του σπιτιου και ετσι δεν υπαρχει προβλημα...Θελω να σου πω οτι αυτο σιγα σιγα απο τα γατόνια συνηθιζεται, μην "πεφτεις στην παγίδα" ότι σκέφτονται ανθρώπινα. Ειναι σαφεστατα καλύτερα απο τον δρόμο οπου τα βρήκες...
Τωρα αυτα που βρεθηκαν θετικα στη λευχαιμια και στην περιτονιτιδα (νομιζω η λευχαιμια ειναι πιο ανησυχητική καθώς στην περιτονιτιδα περιπου οποιο γατακι είχε καποιον ιο και εκανε διαρροια μικρο δειχνει θετικό) τα εχεις μαζί φαντάζομαι σε ενα δωμάτιο και τα υγιη χωριστά;; Παντως αυτό που λες οτι παθαινουν δεν μοιαζει να ειναι κατι απο τα παραπανω. Τι ηλικια εχουν τα γατακια; Σου ανεφερε ο γιατρος μηπως για παλευκοπενια; (ειναι θανατηφορα στα μικρα γατάκια και σχεδον δεν την προλαβαίνεις)
..Επισης συνεννοήσου με τον γιατρό σου για το ποια γατόνια θα μπορεις να έχεις μαζί και ποια επιβάλλεται να ειναι χωριστά..με ψυχραιμια θα πανε όλα καλά. Λυπαμαι για τα γατιδάκια που εφυγαν παρα πολυ και σε καταλαβαίνω γιατι και εγω εχασα 3 μπουκιτσες που ειχα μαζεψει καποτε απο την ασθενεια που σου ανεφερα παραπανω σε διαστημα 2 ημερων το ενα απο το άλλο...ευχομαι τα καλυτερα απο εδω και περα..
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Kat_
Εκκολαπτόμενο μέλος
καταρχήν ψυχραιμία. Καταλαβαίνω φυσικά ότι ειναι διαφορετικά γιατί τα γατάκια που πρεπει να απομονωθούν ειναι περισσότερα απο ένα , αλλα εγω απο τον Αυγουστο έχω τον Καραμούζη σε ένα δωμάτιο. Και σε πληροφορώ είναι πια το "δικό" του δωμάτιο. Ειναι βλεπεις φορέας του FIV, χώρια που ο Τσε μου του πουλαει αγριαδα ...μεσω της πόρτας..
Ο γατούλης την πρώτη μέρα, βδομαδα, γκρίνιαξε λίγο αλλα τώρα συνηθισε και ειναι ο χώρος του. Για την ακριβεια του ανοιγω καμμια φορά να βγει απο το δωματιο και δεν θελει με τιποτα. Εχουμε εδω τα παντα, αμμολεκανη, ονυχοδρομιο, παιχνιδακια και το κρεββατακι του..Περναμε συγκεκριμενες ωρες στο δωματιο γιατι ειναι το "γραφείο" του σπιτιου και ετσι δεν υπαρχει προβλημα...Θελω να σου πω οτι αυτο σιγα σιγα απο τα γατόνια συνηθιζεται, μην "πεφτεις στην παγίδα" ότι σκέφτονται ανθρώπινα. Ειναι σαφεστατα καλύτερα απο τον δρόμο οπου τα βρήκες...
Τωρα αυτα που βρεθηκαν θετικα στη λευχαιμια και στην περιτονιτιδα (νομιζω η λευχαιμια ειναι πιο ανησυχητική καθώς στην περιτονιτιδα περιπου οποιο γατακι είχε καποιον ιο και εκανε διαρροια μικρο δειχνει θετικό) τα εχεις μαζί φαντάζομαι σε ενα δωμάτιο και τα υγιη χωριστά;; Παντως αυτό που λες οτι παθαινουν δεν μοιαζει να ειναι κατι απο τα παραπανω. Τι ηλικια εχουν τα γατακια; Σου ανεφερε ο γιατρος μηπως για παλευκοπενια; (ειναι θανατηφορα στα μικρα γατάκια και σχεδον δεν την προλαβαίνεις)..
Επισης συνεννοήσου με τον γιατρό σου για το ποια γατόνια θα μπορεις να έχεις μαζί και ποια επιβάλλεται να ειναι χωριστά..με ψυχραιμια θα πανε όλα καλά. Λυπαμαι για τα γατιδάκια που εφυγαν παρα πολυ και σε καταλαβαίνω γιατι και εγω εχασα 3 μπουκιτσες που ειχα μαζεψει καποτε απο την ασθενεια που σου ανεφερα παραπανω σε διαστημα 2 ημερων το ενα απο το άλλο...ευχομαι τα καλυτερα απο εδω και περα..
ειναι κατι λιγοτερο απο χρονο...
Η τελευταια γατουλα που πεθανε με τον ιδιο ακριβως τροπο οπως και η πρωτη που ηταν θετικη σε λευχαμια και περιτονιτιδα βγηκε αρνητικη...Δεν το περιμενα καθολου και με προβληματισε που δεν της εκανα μια νεκροψια...τουλαχιστον ισως να ειχαμε βγαλει μια ακρη.
Επισης προβληματισε τους γιατρους το πως συνηλθε και ειναι μια χαρα το γατακι με την λευχαιμια και περιτονιτιδα που νοσησε...Αρα νοσησε απο κατι αλλο...η απλα συνηλθε και συνεχιζει ως φορεας...Για να ηταν χαλια ακομα και αυτων που ηταν αρνητικα τα αποτελεσματα δειχνει οτι κατι αλλο ηταν η αιτια...Η αιτια ομως του θανατου ηταν το κατι αλλο...?Η απλα ηταν χαμηλο το ανοσιοποιητικο και τα εχασα λογω περιτονιτιδας κλπ που ειχαν οσα πεθαναν...Εχω μπερδευτει παρα πολυ.Εχω παρει 6-7 γνωμες απο γιατρους και κανεις δεν μπορει να καταλαβει τι συμβαινει.Οι γενικες αιματος τους επισης βγηκαν καλες...
Μακαρι να συνηθηζε οπως ο Καραμουζης αλλα προφανως περνατε περισσοτερο χρονο στο δωματιο αυτο απο οτι εμεις...
Οι γονεις μου θα φυγουν απο αυτο το σπιτι και εγω ειναι να μετακομισω συντομα.Εαν δεν βρω καποιον υπευθυνο να τους δινει την ιντερφερονη θα ερχομαι συνεχεια να τους την δινω εγω...αλλα δεν ειναι το ιδιο με το να περναω πολυ χρονο μαζι τους οπως πριν...Σιγουρα καλυτερα απο τον δρομο...και εκει που ειναι δεν μπορουν να μολυνουν αλλα γατακια...Να περιμενω ελπιζοντας οτι θα βρεθει καταλληλο σπιτακι?

Kat_
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πόσα γατάκια έχεις μαζέψει συνολικά. Μπορείς να ανταπεξέρχεσαι στα έξοδά τους και στην γενικότερη φροντίδα τους? Μήπως θα έπρεπε να περιορίσεις λίγο το θέμα και να μαζεύεις λίγο πιο επιλεκτικά γατάκια αυτά που πραγματικά έχουν ανάγκη? Στην κοπέλα που είναι ξεναγός και προτίθεται να σε βοηθήσει θα μπορούσες να δώσεις αυτά που βγήκαν φορείς περιτονίτιδας που τα περισσότερα αδεσποτάκια αν κάναν αυτή την εξέταση φοβάμαι θα βγαίναν θετικά. Ψυχραιμία γιατί αν κάνεις κακό στον εαυτό σου δεν θα μπορέσεις να βοηθήσεις και τα πλασματάκια που έχεις σπίτι σου.
Κανενα δεν ειναι μονο θετικο στην περιτονιτιδα...Θελω να δω μηπως μηνιαιος εμβολιασμος ειναι το ιδιο με ημερισια ποσιμη δοση της ιντερφερονης ωστε να μπορει να τα παρει...Δυστυχως οι γιατροι υποτιμουν (οι περισσοτεροι )τα γατακι απου εχουν σοβαρες ανιατες αρρωστιες και θεωρουν οτι εφοσον δεν υπαρχει σωτηρια να γινει ευθανασια.Κατι στο οποιο ειμαι πολυ αντιθετη.
Επιλεκτικα τα μαζευω να σου πω την αληθεια...16 ειχα αλλα ολα ηταν με νεφρα,υποπλασια της παρεγκεφαλιτιδας,τυφλα κλπ....Απο υγειη μαζευω μωρακια και μεγαλυτερα γατακια που ειναι ακρως χαδιαρικα και ιδανικοι χαρακτηρες για σπιτι...
Σιγουρα ζοριζομαι να ανταπεξελθω και ευτυχως εχω καλα ατομα διπλα μου αν χρειαστω καποια sos φιλοξενια η φαρμακακια 2 το πρωι....
Λιγη θετικη ενεργεια παιδια ....γιατι οπως λετε...αν δεν ειμαι ψυχραιμη και παθω εγω κατι...ποιος θα τα φροντισει...
brigite
Διάσημο μέλος
Θα σου ελεγα ομως να μην μαζευεις συνεχως οτι γατακι σου βρισκεται στο δρομο σου ,γιατι μετα θ ειναι πιο δυσκολο και για εκεινα.Καλο θα ειναι να προωθεις πρωτα μερικα και μετα να αναλλαμβανεις αλλα.Δεν ξερω βεβαια ουτε το χωρο σου ουτε τον χρονο η την οικονομικη σου ανεση,αλλα οπως και να ειναι μου φαινεται μεγαλη ευθυνη και τρεξιμο τοσα πολλα γατακια.Θα πειξεις καποια στιγμη και εσυ και εκεινα θα αρχισουν να στριμωχνονται εντονα και να κολλανε και το ενα με το αλλο,αν εχουν κατι μεταδοτικο.Συμβουλη εκ του μακροθεν και καλοπροαιρετη σου δινω,εσυ ξερεις καλυτερα τι πρεπει να κανεις .Καλη δυναμη.

Kat_
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κατ αρχας μπραβο σου και χαρας το κουραγιο σου ,να εχεις τοσα γατακια και μαλιστα τα περισσοτερα με προβληματα υγειας.Θετικο για τα γατακια ,αρνητικο κατα ενα μερος για σενα ,γιατι και ψυχοφθορο ειναι και χρονο πολυ χρειαζεσαι και οικονομικη επιβαρυνση ειναι.
Θα σου ελεγα ομως να μην μαζευεις συνεχως οτι γατακι σου βρισκεται στο δρομο σου ,γιατι μετα θ ειναι πιο δυσκολο και για εκεινα.Καλο θα ειναι να προωθεις πρωτα μερικα και μετα να αναλλαμβανεις αλλα.Δεν ξερω βεβαια ουτε το χωρο σου ουτε τον χρονο η την οικονομικη σου ανεση,αλλα οπως και να ειναι μου φαινεται μεγαλη ευθυνη και τρεξιμο τοσα πολλα γατακια.Θα πειξεις καποια στιγμη και εσυ και εκεινα θα αρχισουν να στριμωχνονται εντονα και να κολλανε και το ενα με το αλλο,αν εχουν κατι μεταδοτικο.Συμβουλη εκ του μακροθεν και καλοπροαιρετη σου δινω,εσυ ξερεις καλυτερα τι πρεπει να κανεις .Καλη δυναμη.![]()
Προωθω συνεχως και παντα τα δινω αργα η γρηγορα απλα ειναι τοοοοοσα πολλα που παντα εχω να μαζεψω, ειδικα τους μηνες που γεννανε..Εξαλλου με 2-3 γεννες να βρω, καταλαβες ποσα θα ειναι συνολο
Σιγουρα ζοριζομαια απο ολους τους τομεις και συχνα ζηταω και στο facebook φαρμακα και τροφουλες...μιας και πρεπει να τρωνε ειδικες τροφες λογω νεφρων,συκωτι κλπ πολλα...
Αλλα το να τα σωζεις και να τα βλεπεις να παιζουν και να κοιμουνται ομορφα και αγκαλιασμενα ειναι η πιο μεγαλη επιβραβευση για εμενα....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος

Όσον αφορά τις εξετάσεις για περιτονίτιδα, λευχαιμία και FIV, αν βγουν θετικές θα πρέπει να επαναλαμβάνονται μετά από δύο μήνες για να επιβεβαιωθούν ή να διαψευστούν.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool