anthoulaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η anthoulaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 170 μηνύματα.
16-04-10
04:48
σημερα ετσι οπως τη χαιδευα στο σβερκο επιασα ενα γρομπουλι μπλεγμενο στις τριχες..ψαχουλεψα, το βρηκα και ηταν ενα περιεργο πραγμα, ανησυχησα και τη πηγα στο κτηνιατρο... ητανε τσιμπουρι τελικα, αφου τη ξυρισε και την ψεκασε τοπικα το αφαιρεσε και μετα, ψαχνοντας την γενικως μηπως εχει κι αλλο της βρηκε μια κυστουλα (ενα γρομπουλι παλι-καμια σχεση με το τσιμπουρι βεβαια), η κυστη δεν ηταν επιδερμικη αλλα απο μεσα...και την ξυρισε, την επλυνε και εβαλε συριγγα να δει τι ειναι...απο 2-3 τραβηγματα καταλαβε οτι ειναι κυστη, αφου εβγαζε σμηγμα... πιεζε γι αρκετη ωρα... καποια στιγμη δεν εβγαζε αλλο... και τεσπα μου πε οτι να τη παρακολουθω μη τυχον μολυνθει ή ξαναμαζεψει σμηγμα, να του τη ξαναπαω για να την αφαιρει τελειως... α, η κυστη ητανε στη περιοχη της κοιλιας, αλλα στο πλαι..αναμεσα σε ποδι και χερι...οσο για το τσιμπουρι μου δωσε αμπουλες... την πρωτη ηδη της την εβαλε σημερα....
ειμαι αρκετα αγχωμενη μ΄αυτα... πιστευετε οτι υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να κανω? να σημειωσω οτι ειναι στα 13χρονια της η γλυκουλα μου.. ευχαριστωω εκ των προτερων..
ειμαι αρκετα αγχωμενη μ΄αυτα... πιστευετε οτι υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να κανω? να σημειωσω οτι ειναι στα 13χρονια της η γλυκουλα μου.. ευχαριστωω εκ των προτερων..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τελευταία επεξεργασία:
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
16-04-10
14:16
Η γάτα ζεί έξω, είναι στειρωμένη, εμβολιασμένη, χαπάκι παίρνει κανονικά?
Επειδή είναι και σε μια ηλικία ίσως θα ήταν φρόνιμο να γίνουν κάποιες εξετάσεις αίματος και ούρων για να δείτε την γενική κατάσταση του ζώου.
Τα παραπάνω συνιστώνται ανεξάρτητα απο την κύστη.
Μια κύστη μπορεί να βγεί για διάφορους λόγους, αφαιρείτε και δεν είναι τίποτα εφόσον είναι και εκεί που ήταν.
Περαστικά εύχομαι.
Επειδή είναι και σε μια ηλικία ίσως θα ήταν φρόνιμο να γίνουν κάποιες εξετάσεις αίματος και ούρων για να δείτε την γενική κατάσταση του ζώου.
Τα παραπάνω συνιστώνται ανεξάρτητα απο την κύστη.
Μια κύστη μπορεί να βγεί για διάφορους λόγους, αφαιρείτε και δεν είναι τίποτα εφόσον είναι και εκεί που ήταν.
Περαστικά εύχομαι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anthoulaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η anthoulaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 170 μηνύματα.
16-04-10
15:56
ναι η γατουλα ειναι στειρωμενη απο μικρη ηλικια, εμβολιασμενη οχι παντα..δλδ τα τελευταια χρονια της κανουμε εμβολια..για φετος δεν της εχω κανει ακομα...και ποιο χαπακι εννοεις? παντως παρολο που δεν ηταν τακτιτα τα εμβολια της δε φανηκε να χε καποια ασθενεια...οσο για τις εξετασεις και γω το χα σκεφτει, αλλα τωρα με την χθεσινη ταλαιπωρια πιστευω ειναι καλυτερο να περασουν καποιες μερες και να τη παω μετα...πριν 2 χρονια ομως της ειχαμε κανει αυτες που λες (σε αλλον κτηνιατρο μεν) και δεν υπηρχε κατι ανησυχητικο.... για την κυστη ετσι μας ειπε να την αφαιρεσουμε αμα ξαναμαζεψει (που το απευχομαι), προς το παρον απλα βγαλανε το σμηγμα.. σ'ευχαριστω για την απαντηση και το ενδιαφερον 

julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
16-04-10
20:40
Μιλάω για το χαπάκι για τα σκουλικάκια.
Νομίζω ότι μετά απο κάποια ηλικία είναι καλό να γίνονται αυτές οι εξετάσεις μια φορά τον χρόνο ή κάθε 2 ανάλογα και με την κατάσταση της γάτας.
Για προληπτικούς λόγους ή και αν δείξουν κάτι να πιαστεί στην αρχή... συνήθως εαν υπάρχει κάτι η επιδείνωση είναι γρήγορη σε αυτές τις ηλικίες.
Νομίζω ότι μετά απο κάποια ηλικία είναι καλό να γίνονται αυτές οι εξετάσεις μια φορά τον χρόνο ή κάθε 2 ανάλογα και με την κατάσταση της γάτας.
Για προληπτικούς λόγους ή και αν δείξουν κάτι να πιαστεί στην αρχή... συνήθως εαν υπάρχει κάτι η επιδείνωση είναι γρήγορη σε αυτές τις ηλικίες.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki