Απώλεια δοντιών και στείρωση

Gio77

Νεοφερμένο μέλος

Ο Gio77 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Καλησπερα σας !Γιωργος ειμαι νεο μελος εχω εναν γατο 6 πλεον μηνων και σημερα εκει που παιζαμε και δαγκωνε ως συνηθως του εφυγαν 2 δοντια απο το πανω μερος σχετικα μεγαλα.μου ειπαν ειναι φυσιολογικο αλλαζουν δοντια..ισχυει?δεν εχει επαφη με εξω σπιτι τον εχω αν και ειναι εποχη που με εχει τρελανει θελει να βρει γατα !και εδω η 2η ερςτηση σιγουρα θα εχετε απαντησεις αλλου αλλα δε ξερω που να παω οσον αφορα στειρωση ειναι ετοιμος?τελη αυγουστου γεννηθηκε.ειναι επιπονη διαδικασια θελει καποια προσοχη μετα θα ποναει κτλ?
ευχαριστω πολυ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Απωλεια δοντιων και στειρωση

Καλησπέρα Γιώργο! Ναι, τα γατιά πράγματι αλλάζουν δόντια και βγάζουν νέα, όπως ακριβώς κι οι άνθρωποι! Όσον αφορά τη στείρωση απευθύνσου στον κτηνίατρό σου για να σου υποδείξει την κατάλληλη ηλικία. Οι απόψεις για τους αρσενικούς από όσο έχω καταλάβει διίστανται, από 5 έως 8-9 μηνών... Καλύτερα να το συζητήσεις με τον γιατρό σας!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παλι καλα γτ φοβηθηκα λιγο γιατι ειναι ο 1ος μου γατος!!ευχαριστω πολυ!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back