kounelaki
Περιβόητο μέλος
Εγω λεω πως η νύμφη Αρέθουσα για να αποφυγει τον Αλφειό ζήτησε απο τη θεά Άρτεμη να τη μεταμορφωσει σε γατακι και αποφασισε να ζησει καπου μακρια,στην αρχαία Ρίθυμνα,το σημερινο Ρέθυμνο.....
Θα δωθει στειρωμενη και αποπαρασιτωμενη,σε πολυ φιλοζωο και υπευθυνο ατομο.Αν ζητηθει,θα δωθει και εκτος Κρητης!Η Αρέθουσα ειναι περιπου 6 μηνων και
χρωμα blue silver mackerel tabby και κρεμ στην κοιλια.
Επικοινωνια:6934996903
Οριστε και ενα βιντεακι με τη νεράιδα μας:https://www.youtube.com/watch?v=kMxnGZs8Z_U
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ειναι,Εβελυν και εχει ματαρες!Ειναι γκρι-ασημι tabby και παρα πολυ χαδιαρα!ελενα ειναι Π-Α-Ν-Ε-Μ-Ο-Ρ-Φ-Η!!!!!!!!![]()
Οριστε και ενα βιντεακι με τη νεράιδα μας:https://www.youtube.com/watch?v=kMxnGZs8Z_U
kounelaki
Περιβόητο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
οντως ΜΑΤΑΡΕΣ, αλλα το χρωμα της φαινεται μπλε-κρεμ ταμπυ!!!Ειναι,Εβελυν και εχει ματαρες!Ειναι γκρι-ασημι tabby και παρα πολυ χαδιαρα!

τι γλυκο νιαου που κανει μωρεεε

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Κρυωνει μωρε το γουργουρακι και βλεπει τα δικα μου απο το τζαμι και ζηλευει...
Ειναι κριμα να ειναι στο δρομο αυτο το νεραιδακι...Εχει παραξενο χρωματισμο μοιαζει με μπλε-ασημι tabby αλλα στην κοιλιτσα κρεμ!
Cloud and Snow
Δραστήριο μέλος
Και τι ωραία παρουσίαση! Το καλύτερο σπίτι θα βρει.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Μακαρι γατοθεε μου!Τι καλλονή ειν αυτή!
Και τι ωραία παρουσίαση! Το καλύτερο σπίτι θα βρει.

ιβανα
Επιφανές μέλος

Nonika
Διακεκριμένο μέλος

ria23
Διάσημο μέλος

Hello_Kitty
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχει εκπληκτικό χρώμα και ματάρες!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος

Επαε βρεχει καταρακτωδως απο τις 6 το πρωι..Η γατουλα ηρθε πριν καμια ωρα και την εβαλα μεσα.Εφαγε,εκανε τα κολοτουμπακια της και τωρα κοιμαται γιατι αν ολα πανε καλα(και εννοω να μην θελησει μανιοδως να βγει εξω,σαν γυριστρο που ητανε) θα στειρωθει αυριο!

Ειμαι πολυ χαρουμενη!Τρελαινομαι οταν γυριζει το κουλουμπι της και μου'ρχεται να το ζουληξω!

bunny
Περιβόητο μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ναι μωε γιατι ειμαι και σε πολυ ασχημη περιοχη..τοσα αδεσποτα ταιζα και ολα πανε..:cry:Η μαμα της και ολα της τα αδερφακια εξαφανιστηκανε:cry:. Μονο ο Διας ειχε καλη τυχη,που μαλλον ειναι αδερφακι της γιατι εχουνε τα ιδια μαθια.αντε ελενακι με το καλο να στειρωθει η γατουλα και γρηγορα στο σπιτακι της!!!![]()
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
κι εγω νομιζω ειναι αδερφη με τον δια, γιατι και τα 2 ειναι μπλε, και εχουν τα ιδια ματιαΝαι μωε γιατι ειμαι και σε πολυ ασχημη περιοχη..τοσα αδεσποτα ταιζα και ολα πανε..:cry:Η μαμα της και ολα της τα αδερφακια εξαφανιστηκανε:cry:. Μονο ο Διας ειχε καλη τυχη,που μαλλον ειναι αδερφακι της γιατι εχουνε τα ιδια μαθια.
ευτυχως που βρεθηκε σε σενα και θα εχει μια καλυτερη τυχη απο τα υπολοιπα..δυστυχως ετσι ειναι με τα αδεσποτα, λιγα ειναι τα τυχερα
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool