Αρέθουσα!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

kounelaki

Περιβόητο μέλος

Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα.
Η Αρέθουσα ήταν νύμφη των πηγών και των δασών,συνοδός της θεάς Άρτεμης. Ήταν κόρη του Νηρέα και της Δωρίδας. Αυτήν αγαπησε ο ποτάμιος θεός Αλφειός και,για να τον αποφύγει η Αρέθουσα, κατέφυγε στη Σικελία, όπου η θεά Άρτεμη τη μεταμόρφωσε σε πηγή,πλούσια σε γάργαρο νερό. Τότε ο Αλφειός απογοητευμένος έγινε ποτάμι και ενώθηκε με τα νερά της...

images-2.jpg

images-3.jpg

Εγω λεω πως η νύμφη Αρέθουσα για να αποφυγει τον Αλφειό ζήτησε απο τη θεά Άρτεμη να τη μεταμορφωσει σε γατακι και αποφασισε να ζησει καπου μακρια,στην αρχαία Ρίθυμνα,το σημερινο Ρέθυμνο.....

DSC02761.jpg

DSC02740.jpg

DSC02764.jpg

Θα δωθει στειρωμενη και αποπαρασιτωμενη,σε πολυ φιλοζωο και υπευθυνο ατομο.Αν ζητηθει,θα δωθει και εκτος Κρητης!Η Αρέθουσα ειναι περιπου 6 μηνων και
χρωμα blue silver mackerel tabby και κρεμ στην κοιλια.

Επικοινωνια:6934996903

Οριστε και ενα βιντεακι με τη νεράιδα μας:https://www.youtube.com/watch?v=kMxnGZs8Z_U

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ελενα ειναι Π-Α-Ν-Ε-Μ-Ο-Ρ-Φ-Η!!!!!!!! :up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ελενα ειναι Π-Α-Ν-Ε-Μ-Ο-Ρ-Φ-Η!!!!!!!! :up::up:
Ειναι,Εβελυν και εχει ματαρες!Ειναι γκρι-ασημι tabby και παρα πολυ χαδιαρα!

Οριστε και ενα βιντεακι με τη νεράιδα μας:https://www.youtube.com/watch?v=kMxnGZs8Z_U

DSC02731.jpg

Ειναι,Εβελυν και εχει ματαρες!Ειναι γκρι-ασημι tabby και παρα πολυ χαδιαρα!

οντως ΜΑΤΑΡΕΣ, αλλα το χρωμα της φαινεται μπλε-κρεμ ταμπυ!!!:up::up::up:
τι γλυκο νιαου που κανει μωρεεε:redface::redface::redface:

Ολη την ωρα θελει να ειναι μεσα..με το ζορι τη βγαζω εξω.:( Κρυωνει μωρε το γουργουρακι και βλεπει τα δικα μου απο το τζαμι και ζηλευει...:(Ειναι κριμα να ειναι στο δρομο αυτο το νεραιδακι...
Εχει παραξενο χρωματισμο μοιαζει με μπλε-ασημι tabby αλλα στην κοιλιτσα κρεμ!

Τι καλλονή ειν αυτή!

Και τι ωραία παρουσίαση! Το καλύτερο σπίτι θα βρει.

Τι καλλονή ειν αυτή!

Και τι ωραία παρουσίαση! Το καλύτερο σπίτι θα βρει.
Μακαρι γατοθεε μου!:(

κουκλαρα ειναι, καλη τυχη :D:D

Τι κουκλαρα ειναι αυτη!!!Πανεμορφη!!!:inlove::inlove::inlove:

τι χρωμα ειναι αυτο κουκλαρα!!!!!!!!!!!!!! :):)

Πανέμορφηη!!!:redface: Έχει εκπληκτικό χρώμα και ματάρες!

Υπέροχη είναι 'Ελενα,σίγουρα θα βρει σπίτι και σύντομα:)

Ηδη ειχαμε το πρωτο ενδιαφερον απο Αθηνα!:up:
Επαε βρεχει καταρακτωδως απο τις 6 το πρωι..Η γατουλα ηρθε πριν καμια ωρα και την εβαλα μεσα.Εφαγε,εκανε τα κολοτουμπακια της και τωρα κοιμαται γιατι αν ολα πανε καλα(και εννοω να μην θελησει μανιοδως να βγει εξω,σαν γυριστρο που ητανε) θα στειρωθει αυριο!:up::up::up::up:
Ειμαι πολυ χαρουμενη!Τρελαινομαι οταν γυριζει το κουλουμπι της και μου'ρχεται να το ζουληξω!:D

Σαν νεραϊδάκι είναι μωέ:rolleyes:

Ε-Ε-Ερχεται νεο βιντεο με βαρελακια!:D

αντε ελενακι με το καλο να στειρωθει η γατουλα και γρηγορα στο σπιτακι της!!!:up::up:

αντε ελενακι με το καλο να στειρωθει η γατουλα και γρηγορα στο σπιτακι της!!!:up::up:
Ναι μωε γιατι ειμαι και σε πολυ ασχημη περιοχη..τοσα αδεσποτα ταιζα και ολα πανε..:cry:Η μαμα της και ολα της τα αδερφακια εξαφανιστηκανε:cry:. Μονο ο Διας ειχε καλη τυχη,που μαλλον ειναι αδερφακι της γιατι εχουνε τα ιδια μαθια.

Ναι μωε γιατι ειμαι και σε πολυ ασχημη περιοχη..τοσα αδεσποτα ταιζα και ολα πανε..:cry:Η μαμα της και ολα της τα αδερφακια εξαφανιστηκανε:cry:. Μονο ο Διας ειχε καλη τυχη,που μαλλον ειναι αδερφακι της γιατι εχουνε τα ιδια μαθια.
κι εγω νομιζω ειναι αδερφη με τον δια, γιατι και τα 2 ειναι μπλε, και εχουν τα ιδια ματια:D ευτυχως που βρεθηκε σε σενα και θα εχει μια καλυτερη τυχη απο τα υπολοιπα..δυστυχως ετσι ειναι με τα αδεσποτα, λιγα ειναι τα τυχερα:(

Καλή της τύχη είναι πανέμορφη!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back