Αριθμός πρωτοκόλλου;

• Thread starter Thread starter blue cat
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

blue cat

Νεοφερμένο μέλος

Η blue cat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 66 μηνύματα.
Ξέρει κανείς πού μπορώ να απευθυνθώ για να πάρω αριθμό καταστατικού για κάτι γατάκια που έχω να δώσω για υιοθεσία? Κάποια φιλοζωική που να βοηθάει? Γιατί όπου έχω απευθυνθεί έως τώρα δεν με βοηθάνε. Θέλω απλώς αυτό τον αριθμό για να μπορέσω να προωθήσω την αγγελία με τα γατάκια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Aν είσαι μέλος σε καποια φιλοζωική οργανωση αδέσποτων , θα πρεπει να σε βοηθησει σε αυτό το κομματι, με τον αριθμο φεκ καθως και να σου δωσει συμβολαιο υιοθεσιας, αλλιως γιατι να πληρωσεις συνδρομη εαν και αυτοι δεν μπορουν αν προσφερουν τιποτε?
τα σωματεια πρεπει να βοηθουν τα μελη τους.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είμαι στην ελληνικη φιλωζωική εταιρία, δεν ξέρω αν θα μπορούσαν να μου δώσουν, αλλά δεν δίνουν που τους ρώτησα.

Καταρχήν, εφόσον είναι ενα σωματειο που εχει αναρτησει στο site αριθμούς λογαριασμούς τραπέζης για εισφορες και δωρεές είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΈΝΟΙ απο το νόμο να αναφερουν τον αριθμο φεκ του σωματειου.
Κατά δευτερον εφόσον ένα μέλος τους ζητησει γραπτως να βοηθησουν στο να βρει σπιτι ενα αδεσποτο. εφοσον εχεις ξεκαθαρισει γραπτα οτι το αδεσποτο το εχεις αναλαβει εσυ, δεν θες να τους το φορτώσεις απλά χρειάζεσαι να δοθει μεσω σωματειου θα έπρεπε ανθρωπιστικά και ζωοοφιλικά να σε βοηθήσουν... (επισης αυτο αναφερεται στους σκοπους του σωματειου μεσα στο καταστατικο τους αρα εφοσον εισαι μέλος τους και πάλι πρέπει να σε βοηθίσουν)
παρόλαυτα επειδή έδωσες 35 ευρώ, καλό είναι να τους γραψεις ενα γραμμα εκφράζοντας τη δυσαρέσκεια σου.Πιθανως να ευαισθητοποιήθουν:hmm:

Παιδια , το ξαξανσυζητησα το θεμα και με το αδεσποτολογιο (το σωματειο που συνεργαζομαι, και μου ειπαν ξεκαθαρα οτι διαθετουν τον αριθμο πρωτοκολου σε ολα τα μελη και συμβολαιο υιοθεσιας, και συμβουλες για το πως να γινει μια επιτυχημενη υιοθεσια....

εντυπωσιαζομαι ακομη με την σταση της φιλοζωικης:worry:

Τους πήρα για τρίτη φορά τηλέφωνο πριν λίγο να τους ζητήσω αριθμό καταστατικού και μου είπαν ότι δε γίνεται αυτό. Τους είπα ότι άλλες φιλοζωικές όπως το αδεσποτολόγιο δίνουν αυτό τον αριθμό στα μέλη τους και μου είπαν αν θέλω να πάρω αύριο τηλ. να ρωτήσουν την υπεύθυνη ώστε να μου εξηγήσουν για ποιο λόγο δε γίνεται.

Blue cat. σου στέλνω pm βρήκα κάτι δημοσιεύματα που δεν ειναι και πολύ αθώα για το συγκεκριμένο σωματειο... :/:

Τελικά οκ, βγαλαμε ακρη. Θα φαίνεται οτι ως μελος φιλοξενω προσωρινα τα ζωα, μεχρι να βρουν σπιτι και ετσι μου έδωσαν αριθμό πρωτοδικείου.

πάλι καλά! πολυ ευχάριστα νέα!

Αριθμός πρωτοδικείου

Γεια σας αγαπητοί φίλοι
για να βάλω αγγελίες υιοθεσίας για 12 γατάκια
μπορώ να χρησιμοποιήσω τον ίδιο αριθμό πρωτοδικείου
από ένα νόμιμο σωματείο φιλοζωικής?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι μπορείς και εύχομαι να βρουν όλα τους σύντομα τα καλύτερα σπιτάκια:flowers:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μακάρι! ευχαριστώ!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back