spyridon1979
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βρηκα ενα απιστευτο site απο ψαγμενα ονοματα οπως και την ερμηνεια τους...ελπιζω να το απολαυσετε...
https://lowchensaustralia.com/names.htm
Φιλικα..Σπυρος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spyridon1979
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τους γαμπρους που αριθμουν γυρω στους 5 και τριγυριζουν στην αυλη μου,αναζητωντας χαδια και το καθημερινο τους συσσιτιο..υπαρχει το κοινο ονομα "μικρος" η "γαμπρος" η "ορφανο"...ακουνε και στα τρια...
Φιλικα...Σπυρος
moukelis
Επιφανές μέλος
spyridon1979
Εκκολαπτόμενο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Α δεν ειναι μωρα ε;Δυστυχως δεν ειχα ποτε τη χαρα να εχω γατουλια λιγο μεγαλουτσικα...Η celsus ειναι 2,5 ετων και το μαρακι μου ειναι 4...φωτογραφιες θα βάλω συντομα...εννοειται...![]()
Και να φανταστεις οτι μου αρεσουν καλυτερα απο τα μωρα.Περιμενουμε φωτο να τις θαυμασουμε!
spyridon1979
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Κι εμενα ετσι ειναι οι δικοι μου,αλλα δεν σταθηκαμε τυχεροι οσον αφορα τον τομεα της υγειας...Ελπιζω το ζευγαρακι μου να ειναι το πρωτο που θα σπασει την ατυχια και να μεινουμε πολλα χρονια μαζι!...γενικα οσοι κυριοι και κυριες περασαν απ την ζωη μου εκατσαν στο πλαι μου χρονια..και "εφυγαν" ειτε απο θεματα υγειας,ειτε απο θεματα αγαπης...(οταν ο ρωμαιος κυνηγα την ιουλιετα για να του χαρισει το "λουλουδι" της,τα αμαξια που κινουνται στους δρομους εχουν δευτερευουσα σημασια)..ειμαι τυχερος που μεγαλωσα σε οικογενεια που αγαπα τα ζωα και δεν ακουσα ποτε...-παααααρτηηηην απο 'δωωωωωωω....-

spyridon1979
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Σ'ευχαριστω πολυ και αναμενουμε να δουμε τις κοπελιες σου!..στο ευχομαι ολοψυχα...ειναι και τα δυο κουκλια...

spyridon1979
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φιλικα...Σπυρος..
moukelis
Επιφανές μέλος
...ετοιμαζω τρελο photo shouting...ισαξιο των καλυτερων model agencies...αναμεινατε..
Φιλικα...Σπυρος..

photo shooting ειναι το σωστο,αυτο που έγραψες σημαινει οτι φωναζεις στις φωτογραφιες(ξυονησε η αγγλικου μεσα μου)

Αντε αντε να τις δουμε τις μοντελες σου!Τι χρωματα ειναι;
myrtos
Δραστήριο μέλος

πολυ ωραιο site.περιμενουμε foto απι τις πιτσιρικες σου
spyridon1979
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κουφια η ωρα ετσι και την χασω θελω δυο αφισες για την περιγραφη...
moukelis
Επιφανές μέλος
οντως..λαθος μου..λαθος πληκτρολογηση....η μικρη ειναι ολολευκη με το ενα αυτι μαυρο και το τελειωμα της ουρας της ,και το μαρακι μπορω να σου πω καλυτερα τι χρωμα δεν ειναι...εχει ΠΟΛΛΑ ΧΡΩΜΑΤΑ!!!λιγο λευκο,λιγο καφε,λιγο μαυρο,λιγο ασπρο,λιγο γκρι...

Α,άρα έχεις μία ασπρόμαυρη και μία calico.
(ειδες πως συμπυκνωνεται η περιγραφη; )Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος
Ελα βαλε φωτο ντεοντως..λαθος μου..λαθος πληκτρολογηση....η μικρη ειναι ολολευκη με το ενα αυτι μαυρο και το τελειωμα της ουρας της ,και το μαρακι μπορω να σου πω καλυτερα τι χρωμα δεν ειναι...εχει ΠΟΛΛΑ ΧΡΩΜΑΤΑ!!!λιγο λευκο,λιγο καφε,λιγο μαυρο,λιγο ασπρο,λιγο γκρι...

να την καμαρωσουμε και`μεις
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool