hionath1980
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Μαγδαληνή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 249 μηνύματα.
14-12-10
13:24
Καλημερα..
Μπορει καποιος να μου πει καποια απο τα συπτωματα που παρουσιαζει η γατα οταν ειναι αρρωστη??? Απλα ψηλο ανυσηχω γιατι εδω και δυο μερες η διαθεση της ειναι πεσμενη....δεν ερχεται να μου νιαουρησει οπως πριν....δεν παιζει ευκολα...το φαγητο της δεν το τελιωνει...και την νιωθω λιγο ζεστουλα οταν την χαιδευω....! Μπορω να την ελεγχω με καποιο τροπο 'ή να την παω κατευθειαν στον γιατρο??
Μπορει καποιος να μου πει καποια απο τα συπτωματα που παρουσιαζει η γατα οταν ειναι αρρωστη??? Απλα ψηλο ανυσηχω γιατι εδω και δυο μερες η διαθεση της ειναι πεσμενη....δεν ερχεται να μου νιαουρησει οπως πριν....δεν παιζει ευκολα...το φαγητο της δεν το τελιωνει...και την νιωθω λιγο ζεστουλα οταν την χαιδευω....! Μπορω να την ελεγχω με καποιο τροπο 'ή να την παω κατευθειαν στον γιατρο??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.244 μηνύματα.
14-12-10
13:26
Απάντηση: Αρρωστησε???
Καλησπερα.Ναι..αυτα..κατι δειχνουν οντως.Καλυτερα λοιπον να την πας στο γιατρο..Ελεγχος..πως μπορει να γινει;;
πηγαινε την..για να εισαι σιγουρη.
Καλησπερα.Ναι..αυτα..κατι δειχνουν οντως.Καλυτερα λοιπον να την πας στο γιατρο..Ελεγχος..πως μπορει να γινει;;
πηγαινε την..για να εισαι σιγουρη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hionath1980
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Μαγδαληνή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 249 μηνύματα.
14-12-10
13:36
Καλησπερα.Ναι..αυτα..κατι δειχνουν οντως.Καλυτερα λοιπον να την πας στο γιατρο..Ελεγχος..πως μπορει να γινει;;πηγαινε την..για να εισαι σιγουρη.
![]()
Ψιλοπαιζει....γουργουριζει...αλλα οχι οπως πριν...τελος παντων...μαλλον θα την παω μια βολτα....
Νερακι πινουμε τουλαχιστον...και τουαλετιτσα παμε
Αυριο θα την παω αν ειναι....να δω πως θα εξελιχθει σημερα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hionath1980
Εκκολαπτόμενο μέλος
14-12-10
13:46
Απάντηση: Αρρωστησε???
Υπαρχει περιπτωση να εχει απλα πεσμενη διαθεση?? Αυτο συμβαινει στις γατες?? Αλλαγη διαθεσης??
Υπαρχει περιπτωση να εχει απλα πεσμενη διαθεση?? Αυτο συμβαινει στις γατες?? Αλλαγη διαθεσης??
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum