mickey mouse
Διάσημο μέλος
Για πρώτη φορά ήταν τόσο επιθετικός και δεν δεχόταν άγγιγμα τόσο που αναγκάστηκε να του κάνει ηρεμιστική για να τον εξετάσει. Ευτυχώς δεν είχε απόφραξη της ουροδόχου όπως είχαμε αρχικά φοβηθεί αλλά είχε 40 πυρετό. Μας έδωσε αντιβίωση και παίρνει αλλά είναι ακόμα άκεφος και δεν σηκώνει πολλά πολλά. Την καημένη την Πούπσυ άμα τον πλησιάσει την κατασφαλιαρίζει.Είναι όλη την ώρα πάνω στο μαξιλάρι μου ή κρύβεται κάτω απο το κρεββάτι και γρυλίζει άμα τον πολυκανακέψω.
Όπως έχω πεί η γιατρός μου είναι φίλη παιδική αλλά με τόσα που έχω δεί εδω μέσα πήρα στον Αίλουρο για μια δεύτερη γνώμη.Η Μίλλυ έδειξε άμεσα ενδιαφέρον και μου μίλησε λες και με ήξερε χρόνια. Μου είπε να συνεχίσουμε την αγωγή και αν υπάρξει πρόβλημα να τους τον πάω άλλως θα κλείσω ραντεβού απο Δευτέρα γιατί ούτως ή άλλως ήθελα να κάνουμε μια επίσκεψη στον Αίλουρο για να έχω μια έμπειρη δεύτερη εξέταση για τα ΤουλοΠουπσάκια μου.
Είμαι αγχωμένη γιατί δεν ήξερα πως περνάνε ιώσεις,άσε που φοβάμαι μην κολλήσει και η μικρή και δεν ξέρω ποιόν να πρωτοκανακέψω.
Σας τα λέω γιατί ξέρω πως μπορείτε να καταλάβετε την αγωνία-υστερία της Ελληνίδας γατομάνας
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος

RedCat
Διάσημο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος

Κάτι διάβασα και για κοτόπουλο. Άντε Τσε, σου 'φεξε πάλι.

mickey mouse
Διάσημο μέλος
από εκείνη την ώρα μου πηρε η μαμα μου το φαι. Βεβαια κατι ακουσα για κοτοπουλο αυριο γι'αυτο κανω υπομονή. Περαστικά μας Τούλη (δώσε και ενα φιλακι οταν ηρεμήσεις στην Πουπσι απο μενα γιατί εδω με το κουφαηδόνι, το Φαλντί το αγαπαω δεν λέω, αλλα σπανια μου απαντάει. γιατί άραγε)
Ασε βρέ συμπασχοντα φίλε δε μου φτάνει ο πόνος μου έχω και την τρελλή να προσπαθεί να μου βάλει κομπρέσες στο κεφάλι!!!
Είναι σοβαρή ή μήπως να καλέσω κανένα ψυχίατρο!!
Πού ακούστηκαν αυτά??? Αν μπορούσε θα καλούσε ιατρικό συμβούλιο σε τηλεδιάσκεψη. Η γυναίκα δεν παίζεται αλλά κι εγώ βρήκα ευκαιρία και σφαλιαρίζω ότι κινείται σε αυτό το σπίτι, απο τη μαμά και την Ελένη μέχρι την Πούπσυ,ααααααα να μάθουν ποιός είναι ο άρχοντας εδω μέσα και άμα είναι άρρωστος είναι και πιό ζοχάδας. Άντε πια (άκου τα Μελένιε να μαθαίνεις
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Αρρωσταίνουν κι απο ιώσεις τα γατούδια?
Και Νότα αν θέλεις να πας στον Αίλουρο κάποια στιγμή ( Σάββατο κατά προτίμιση)κανόνισε να πάμε μαζί με το αμάξι γιατί δεν νομίζω πως θα το βρω εύκολα απο μόνη μου
roulsydney
Διάσημο μέλος
Γειά σου Τούλη.Ασε βρέ συμπασχοντα φίλε δε μου φτάνει ο πόνος μου έχω και την τρελλή να προσπαθεί να μου βάλει κομπρέσες στο κεφάλι!!!Είναι σοβαρή ή μήπως να καλέσω κανένα ψυχίατρο!!
Πού ακούστηκαν αυτά??? Αν μπορούσε θα καλούσε ιατρικό συμβούλιο σε τηλεδιάσκεψη. Η γυναίκα δεν παίζεται αλλά κι εγώ βρήκα ευκαιρία και σφαλιαρίζω ότι κινείται σε αυτό το σπίτι, απο τη μαμά και την Ελένη μέχρι την Πούπσυ,ααααααα να μάθουν ποιός είναι ο άρχοντας εδω μέσα και άμα είναι άρρωστος είναι και πιό ζοχάδας. Άντε πια (άκου τα Μελένιε να μαθαίνεις
)
Πολλές γατοευχούλες για περαστικούλια.Κι εγώ περνάω το δικό μου ζόρι με τα αυτάκια μου αλλά κάνω υπομονή.Αύριο δε θα μου κάνουν πάλι ένεση.
Γατοφιλούρες
Speedy
RedCat
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Τόση είναι η φυσιολογική θερμοκρασία τους όντως,αλλά ένας πυρετός 40 είναι της ίδιας σοβαρότητας με έναν δικό μας 40.Πάντως μην αγχώνεσαι,είχα γατούλη 1,5 μήνα με 40 μέρες 40 πυρετό αντιβίωση και τα κατάφερε μια χαρά,δεν θα πάθει τίποτα.Και άσε τις κομπρέσες καλέ!σας ευχαριστώ για την προσφορά αγαπητή. Θα πας τελικά αύριο; Αν ναι θα έρθω και εγώ με η χωρίς Τσε γιατί θα δουμε αυριο αν θα συνεχίσει η διαρροια. Προς το παρον του εχω παρει το φαγητο και έχει πολλή γκρίνια, με κυνηγαει παντου. Για την παρέα βρε παιδί μου. Κοιτα για να σε καθησυχασω δεν ειναι πολυς ο πυρετος που έχει αν ειναι 40. Οι γατες νομιζω ότι εχουν φυσιολογικη θερμοκρασία γύρω στα 38-39
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Και άσε τις κομπρέσες καλέ!

γιατί καλέ
μόνο να τον βλέπατε ζαβλακωμένο και ζοχάδα με την πετσετούλα τσεμπέρι, ααααααχχχ είναι που δεν είχα κέφια για φωτό
να δεις τον γάτο με τυρμπαν να σου φύγει το κλαπέτο!!!!

moukelis
Επιφανές μέλος
γιατί καλέ
μόνο να τον βλέπατε ζαβλακωμένο και ζοχάδα με την πετσετούλα τσεμπέρι, ααααααχχχ είναι που δεν είχα κέφια για φωτό
να δεις τον γάτο με τυρμπαν να σου φύγει το κλαπέτο!!!!
![]()

mickey mouse
Διάσημο μέλος
Κοίτα απ' ότι δείχνει ο Τούλης έγινε καλά χάρη στην κομπρέσα της μαμάς τουσας ευχαριστώ για την προσφορά αγαπητή. Θα πας τελικά αύριο; Αν ναι θα έρθω και εγώ με η χωρίς Τσε γιατί θα δουμε αυριο αν θα συνεχίσει η διαρροια. Προς το παρον του εχω παρει το φαγητο και έχει πολλή γκρίνια, με κυνηγαει παντου. Για την παρέα βρε παιδί μου.
έφαγε κυνήγησε την Πούπσυ, ανέβηκε σε όλα τα τραπέζια και γενικώς δείχνει βελτίωση.Και ο Τσε για να θέλει φαγητό καλά δείχνει να είναι. Ε! Η καλή παρέα το θέλει και το μεζεδάκι της!!!
Βρε τα γατίδια τί μας κάνουν!!!!
Πάντως αν χρειαστείς μεταφορικό μέσο η προσφορά ισχύει.
Φιλάκια στα μυτόνια του Τσε και της Φαλντίτσας

Θύμωσα τώρα,εεεεε!!!!!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mickey mouse
Διάσημο μέλος

καλά τώρα γελάω αλλά χτες επρεπε να με δεις τρελλή κι αλλοπαρμένη, να σηκώνομαι καθε λιγο μεσ' τη νυχτα να δω αν είναι καλά ο γιός!!!
polytimh
Νεοφερμένο μέλος
Βρε κορίτσια έχετε πολύ πλάκα. Παρόλο που λυπάμαι για το άρρωστο γατουλίνι, δεν αντεξα στο πειρασμό να γελάσω με τα αστεία σας.
Εχω και εγώ ένα κουκλάκι κατάλευκο, αρσενικό που το λένε barbie ( δεν κατάλαβα απο την αρχή το γένος του!) το οποίο πρόσφατα πέρασε ένα πρόλβημα με το ουροποιητικό του και σας καταλαβαίνω , Να είναι πάντα καλά τα ζουζουνάκια για να είμαστε και εμείς. Φιλία σε όλες τις γατομαμάδες και γατομπαμπάδες,
moukelis
Επιφανές μέλος
Τσαρόγατος παρόν,περιμένω εντολές από τον αρχηγό Τσε για να κινήσω τα νήματα της ρωσικής μαφίας!

polytimh
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

mickey mouse
Διάσημο μέλος
, εδώ όπως θα καταλάβεις σύντομα είμαστε απλοί, φυσιολογικοί άνθρωποι
που γελάμε και κλαίμε ο ένας με τα γατοπαθήματα του άλλου, που νοιαζόμαστε για τα γατιά μας αλλά και για τους γατογονείς τους δηλαδή ο ένας για τον άλλο. Υπάρχει κάτι καλλύτερο??Καλωσόρισες στην παρέα
ΥΓ Η κόρη μου σπουδάζει στο Ναύπλιο! Η τυχερούλα!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool