vavavoumakos
Δραστήριο μέλος
Ο vavavoumakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 649 μηνύματα.
09-08-10
01:08
Μενω στο ισογειο και οι γατες μου αρεσκονται να κανουν αραλικι στο παραθυρο.
Σημερα τις ειδα να εχουν κρεμαστει απο το παραθυρο και να κοιτανε κατω , και κατοπιν ακουσα ενα διαφορετικο νιαουρισμα..
Κοιταω λοιπον και γω και βλεπω ενα γατουλη αρσενικο γκρι μπλε ασπρο , αρκετα βρωμικο , να κλαψουριζει .
Βγηκα εξω με τροφη και δεν φοβηθηκε καθολου , και εκατσε και τον χαιδεψα...
Δεν ειμαι ειδικος ομως αν και μεγαλουτσικος δεν μ φανηκε ενηλικος , ειναι αστειρωτος και περιεργα πολυ φιλικος..πραμα π με κανει να πιστευω πως το εχει σκασει για να βρει κοριτσακι και τωρα το μετανιωνει...

Το κινητο μου περνει χαλια φοτο , και ειδικα το βραδι δεν παιζεται..
Στην καθαρη φοτο το γατακι ειναι δικο μου , απλα επειδη εχουν ιδιο χρωμα ισως βοηθησει...
Ο αλλος γατουλης δεν ειναι τοσο solid το χρωμα του αλλα ουτε και τιγρε , ειναι κατι ενδιαμεσο...
Σημερα τις ειδα να εχουν κρεμαστει απο το παραθυρο και να κοιτανε κατω , και κατοπιν ακουσα ενα διαφορετικο νιαουρισμα..
Κοιταω λοιπον και γω και βλεπω ενα γατουλη αρσενικο γκρι μπλε ασπρο , αρκετα βρωμικο , να κλαψουριζει .
Βγηκα εξω με τροφη και δεν φοβηθηκε καθολου , και εκατσε και τον χαιδεψα...
Δεν ειμαι ειδικος ομως αν και μεγαλουτσικος δεν μ φανηκε ενηλικος , ειναι αστειρωτος και περιεργα πολυ φιλικος..πραμα π με κανει να πιστευω πως το εχει σκασει για να βρει κοριτσακι και τωρα το μετανιωνει...

Το κινητο μου περνει χαλια φοτο , και ειδικα το βραδι δεν παιζεται..
Στην καθαρη φοτο το γατακι ειναι δικο μου , απλα επειδη εχουν ιδιο χρωμα ισως βοηθησει...
Ο αλλος γατουλης δεν ειναι τοσο solid το χρωμα του αλλα ουτε και τιγρε , ειναι κατι ενδιαμεσο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool