Το γατάκι ονομάστηκε Ηρακλής λόγω της μεγάλης σωματικής δύναμης που έχει επιδείξει από τη πρώτη μέρα που το έφερα σπίτι. Είναι πολύ ήμερος, κοινωνικός και φιλικός με τις άλλες γάτες , χαδιάρης, παιχνιδιάρης και δείχνει πολύ μεγάλη αγάπη σε εμάς εδώ στο σπίτι. Γουργουρίζει συνέχεια, έρχεται και τρίβεται πάνω μας και κοιμάται στην αγκαλιά μας, και εμένα ειδικά, έρχεται και με γλύφει στα μάτια και στο πρόσωπο.Είναι το πρώτο γατάκι που με έχει γλύψει στα μάτια, και το κάνει κάθε μέρα. Τρώει ξηρά τροφή, αλλά και κοτόπουλο, ψάρια κ.τ.λ, πίνει κατσικίσιο γάλα, είναι έξυπνος και ζωηρός, και από τη πρώτη στιγμή που μπήκε στο σπίτι έμαθε που θα κάνει την ανάγκη του και δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα. Επειδή ήδη έχουμε άλλους δυο μεγάλους γάτους, ο ένας εκ των οποίων είναι εχθρικός απέναντι στον Ηρακλή, με μαύρη καρδιά δίνουμε τον ηρακλή για υιοθεσία. Ο Ηρακλής είναι τώρα 2 1/2 μηνών και μεγαλώνει συνέχεια. Τον δίνουμε μόνο για να ζήσει μέσα σε σπίτι ( μονοκατοικία - διαμέρισμα ) και όχι για να ζήσει έξω κινδυνεύοντας από αυτοκίνητα και άλλες γάτες. Θα δωθεί σε άνθρωπο , ο οποίος εκτός από αγάπη για τα ζώα , θα είναι υπεύθυνος απέναντι στο κατοικίδιο, και θα έχει την αίσθηση της δέσμευσης απέναντι στο ζωάκι που θα υιοθετήσει.Επίσης, ο Ηρακλής δεν θα δοθεί για παιδικό παιχνίδι, αλλά για να γίνει μέλος του σπιτιού. Αν κανείς ενδιαφέρεται και έχει τις προδιαγραφές αυτές, ας επικοινωνήσει μαζί μου. Αν κάποιος ενδαφερθει πραγματικά να τον αποκτήσει, θα πρέπει να έρθει εδώ στο σπίτι 2-3 φορές να κάτσει λίγο μαζί του πρώτα για να γνωριστούνε, ώστε η προσαρμογή του ηρακλή στο νέο περιβάλλον να είναι ομαλή. Ο ηρακλής είναι αποπαρασιτωμένος και υγιέστατος. αριθμός πρωτοκόλλου nine lives : 2157/08
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Μήπως υπάρχει και φωτογραφία του να τον θαυμάσουμε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος

Ορίστε μερικές φωτογραφίες του ηρακλή.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Κι εύχομαι να βρει το καλύτερο σπιτάκι να τον αγαπήσουν και να τον τιμήσουν όπως του αξίζει

[Για ανέβασμα φωτο, μπορείς να δοκιμάσεις και από το Gallery (Οδηγίες, β'τρόπος)]
μαλλον τα καταφερα, δες και πες μου αν μπορεις να δεις τις φωτο
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος

ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Πότε και γιατί πεθάνανε η Τερέζα και η Νταίζη?
Η Τερεζα μου ηταν η πρωτη μου γατουλα και εφυγε το 2006 σε ηλικια 12 χρονων απο καρκινο του παχεος εντερου.Η Νταιζουλα μου εφυγε φετος τον Ιουνιο σε ηλικια 12 χρονων και αυτη χωρις να εχει γινει διαγνωση τι ειχε ,εφυγε ξαφνικα, την προηγουμενη την ειχα παει στο κτηνιατρο,γιατι δυσανασχετουσε οταν ανεπνεε και την επομενη εφυγε,μονο αιματολογικες εξετασεις εκανε και μου ειπε ο γιατρος οτι δεν εδειχνε κατι,φαντασου τις εξετασεις μου τις εδωσε αφου ειχε φυγει η γλυκουλα Νταιζη μου.

Τα γλυκα μου ας ειναι καλα απο κει που ειναι ,τα αγαπαω παρα πολυ!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
λυπάμαι πολύ :-( Η τρίτη γάτα ποσο χρονών είναι και πως τη λένε?
Ευχαριστω πολυ.Η τριτη γατα ειναι η ασπρη στο Αvatar μου την λενε Μινι και ειναι 9,5 χρονων και εχω ακομα δυο αδελφακια αγορακια 4 μηνων το Γκεραλτ και το Μικυ που τα βρηκα φετος τον Αυγουστο στο εξοχικο και τα πηρα.Θα βαλω φωτογραφιες τους στη υπογραφη μου περιμενω να μεγαλωσουν λιγο .

ευχομαι στη Μίνι να ζήσει σαν την Πέννυ, τη γάτα της γειτόνισσας που έχει πιάσει τα 29 και ελπίζω να χτυπήσει τη 30άρα . Να και μια φωτο της Πέννυ 1 χρόνο πριν.
![]()
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος

Φαινεται μικρουλα ειναι 29 χρονων,σοβαρα μιλας,μπραβο να την γραψουν στο Γκινες!!! Να τα εκατοστησει!!

Ευχαριστω πολυ για την ευχη σου παντως,μακαρι να την εχω για πολλα πολλα χρονια!!!
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος

Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειναι πολυ χαρακτηριστική η μαύρη πιτσιλια στη μουριτσα της! Θα συμφωνήσω με τη Φλωρα οτι δεν της φαινεται καθολου η ηλικια της και πως δεν φαινεται αδύνατη στη φωτο. Μακάρι να σπάσει ολα τα ρεκόρ ΓκίνεςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool