Αρσενικό γατάκι 2 1/2 μηνών ονόματι Ηρακλής, δίδεται για υιοθεσία

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

thkalas

Δραστήριο μέλος

Ο thkalas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 560 μηνύματα.
Στις 11/10/2015 βρήκα ένα αρσενικό γατάκι στο διπλανό οικόπεδο, ήταν τότε περίπου 1 1/2 μηνών. Το πήρα αμέσως στο σπίτι.
Το γατάκι ονομάστηκε Ηρακλής λόγω της μεγάλης σωματικής δύναμης που έχει επιδείξει από τη πρώτη μέρα που το έφερα σπίτι. Είναι πολύ ήμερος, κοινωνικός και φιλικός με τις άλλες γάτες , χαδιάρης, παιχνιδιάρης και δείχνει πολύ μεγάλη αγάπη σε εμάς εδώ στο σπίτι. Γουργουρίζει συνέχεια, έρχεται και τρίβεται πάνω μας και κοιμάται στην αγκαλιά μας, και εμένα ειδικά, έρχεται και με γλύφει στα μάτια και στο πρόσωπο.Είναι το πρώτο γατάκι που με έχει γλύψει στα μάτια, και το κάνει κάθε μέρα. Τρώει ξηρά τροφή, αλλά και κοτόπουλο, ψάρια κ.τ.λ, πίνει κατσικίσιο γάλα, είναι έξυπνος και ζωηρός, και από τη πρώτη στιγμή που μπήκε στο σπίτι έμαθε που θα κάνει την ανάγκη του και δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα. Επειδή ήδη έχουμε άλλους δυο μεγάλους γάτους, ο ένας εκ των οποίων είναι εχθρικός απέναντι στον Ηρακλή, με μαύρη καρδιά δίνουμε τον ηρακλή για υιοθεσία. Ο Ηρακλής είναι τώρα 2 1/2 μηνών και μεγαλώνει συνέχεια. Τον δίνουμε μόνο για να ζήσει μέσα σε σπίτι ( μονοκατοικία - διαμέρισμα ) και όχι για να ζήσει έξω κινδυνεύοντας από αυτοκίνητα και άλλες γάτες. Θα δωθεί σε άνθρωπο , ο οποίος εκτός από αγάπη για τα ζώα , θα είναι υπεύθυνος απέναντι στο κατοικίδιο, και θα έχει την αίσθηση της δέσμευσης απέναντι στο ζωάκι που θα υιοθετήσει.Επίσης, ο Ηρακλής δεν θα δοθεί για παιδικό παιχνίδι, αλλά για να γίνει μέλος του σπιτιού. Αν κανείς ενδιαφέρεται και έχει τις προδιαγραφές αυτές, ας επικοινωνήσει μαζί μου. Αν κάποιος ενδαφερθει πραγματικά να τον αποκτήσει, θα πρέπει να έρθει εδώ στο σπίτι 2-3 φορές να κάτσει λίγο μαζί του πρώτα για να γνωριστούνε, ώστε η προσαρμογή του ηρακλή στο νέο περιβάλλον να είναι ομαλή. Ο ηρακλής είναι αποπαρασιτωμένος και υγιέστατος. αριθμός πρωτοκόλλου nine lives : 2157/08

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εύχομαι την καλύτερη τύχη στον γατούλη Ηρακλή.:flowers:
Μήπως υπάρχει και φωτογραφία του να τον θαυμάσουμε?;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπραβο σου που φροντιζεις τον Ηρακλη και αλλο ενα μεγαλο μπραβο που αναφερεις οτι ο Ηρακλης δεν θα δοθει για παιδικο παιχνιδι,αλλα για να γινει μελος του σπιτιου.Πολλοι παιρνουν ενα γατακι για δωρο στο παιδι τους με αποτελεσμα να το κανουν "παιχνιδι"στη κυριολεξια ,να βασανιζουν το γατακι χωρις οι γονεις να επεμβαινουν σε αυτο και καποια στιγμη οταν το βαρεθουν τα παιδια το "παιχνιδι"το αφηνουν στο δρομο.Ευχομαι ο Ηρακλης να βρει ενα σπιτακι που θα τον αγαπουν και θα τον φροντιζουν για παντα!!:)

ναι, θα βάλω φωτογραφίες τώρα, ο ηρακλής ειναι δίπλα μου και μου δαγκώνει το χέρι για να παίξει

έχουμε τραβήξει μερικές καλές φωτο

Ορίστε μερικές φωτογραφίες του ηρακλή.

Τελευταία επεξεργασία:
Είναι ένας μικρός θεός!
smiley-love067.gif
:worship:
Κι εύχομαι να βρει το καλύτερο σπιτάκι να τον αγαπήσουν και να τον τιμήσουν όπως του αξίζει :)

[Για ανέβασμα φωτο, μπορείς να δοκιμάσεις και από το Gallery (Οδηγίες, β'τρόπος)]

Τελευταία επεξεργασία:
Ορίστε μερικές φωτογραφίες του μικρού ηρακλή

iraklis.jpg

iraklis_1.jpg

iraklis_2.jpg

iraklis_3.jpg

μαλλον τα καταφερα, δες και πες μου αν μπορεις να δεις τις φωτο

dscf0383.jpg

dscf0394.jpg

Τελευταία επεξεργασία:
Κουκλος ο Ηρακλης!!:inlove::inlove::inlove:
attachment.php

Πότε και γιατί πεθάνανε η Τερέζα και η Νταίζη?

Πότε και γιατί πεθάνανε η Τερέζα και η Νταίζη?

Η Τερεζα μου ηταν η πρωτη μου γατουλα και εφυγε το 2006 σε ηλικια 12 χρονων απο καρκινο του παχεος εντερου.Η Νταιζουλα μου εφυγε φετος τον Ιουνιο σε ηλικια 12 χρονων και αυτη χωρις να εχει γινει διαγνωση τι ειχε ,εφυγε ξαφνικα, την προηγουμενη την ειχα παει στο κτηνιατρο,γιατι δυσανασχετουσε οταν ανεπνεε και την επομενη εφυγε,μονο αιματολογικες εξετασεις εκανε και μου ειπε ο γιατρος οτι δεν εδειχνε κατι,φαντασου τις εξετασεις μου τις εδωσε αφου ειχε φυγει η γλυκουλα Νταιζη μου.:cry_x::cry_x:Τα γλυκα μου ας ειναι καλα απο κει που ειναι ,τα αγαπαω παρα πολυ!!!

λυπάμαι πολύ :-( Η τρίτη γάτα ποσο χρονών είναι και πως τη λένε?

λυπάμαι πολύ :-( Η τρίτη γάτα ποσο χρονών είναι και πως τη λένε?

Ευχαριστω πολυ.Η τριτη γατα ειναι η ασπρη στο Αvatar μου την λενε Μινι και ειναι 9,5 χρονων και εχω ακομα δυο αδελφακια αγορακια 4 μηνων το Γκεραλτ και το Μικυ που τα βρηκα φετος τον Αυγουστο στο εξοχικο και τα πηρα.Θα βαλω φωτογραφιες τους στη υπογραφη μου περιμενω να μεγαλωσουν λιγο .:)

ευχομαι στη Μίνι να ζήσει σαν την Πέννυ, τη γάτα της γειτόνισσας που έχει πιάσει τα 29

ευχομαι στη Μίνι να ζήσει σαν την Πέννυ, τη γάτα της γειτόνισσας που έχει πιάσει τα 29 και ελπίζω να χτυπήσει τη 30άρα . Να και μια φωτο της Πέννυ 1 χρόνο πριν.
attachment.php

Τελευταία επεξεργασία:
Καλα δεν το πιστευω τη φοβερη γατουλα ειναι αυτη !!!:clapup::clapup::clapup:Φαινεται μικρουλα ειναι 29 χρονων,σοβαρα μιλας,μπραβο να την γραψουν στο Γκινες!!! Να τα εκατοστησει!!:yahoo::yahoo::yahoo::inlove::inlove::inlove:Ευχαριστω πολυ για την ευχη σου παντως,μακαρι να την εχω για πολλα πολλα χρονια!!!:)

attachment.php

ναι 29 ειναι, όταν μετακόμισε η γειτονισσα στη γειτονια την ανοιξη του 1987 οικογενειακώς, εμφανίστηκε η Πέννυ στην αυλή τους , η οποία ήταν μερικών μηνών τότε και την κράτησαν. Και από τότε είναι εκεί. Αν την χαϊδέψει κανείς, θα δει ότι το φουκαριάρικο λόγω ηλικίας, είναι μόνο κοκκαλα και τρίχες, αλλά συνεχίζει ακάθεκτη. Όταν κάνει κρύο το χειμώνα, δε βγαίνει πια από το σπίτι της , και όταν έχει καλό καιρό, είναι όλη μέρα έξω.Δε κινείται πολύ. Είναι ξαπλωμένη στην αυλή της ή στο πεζοδρόμιο, αλλά έχει ακόμα τη δύναμη και πηδάει πάνω στους ουρανούς από τα αυτοκίνητα για να κοιτάει τη γειτονιά που έχει ζήσει από ψηλά. Όλες οι γάτες αρσενικές και θηλυκές τη σέβονται και δεν την πειράζει κανένας.

Στη φωτογραφια παντως δεν φαινεται αδυνατη, το τριχωμα της δειχνει πολυ υγιης γατα και το προσωποτης δεν προδιδει την ηλικια της.Μπραβο πολυ χαιρομαι για την Πεννυ!:)

όλο αυτό που βλέπεις πάνω της είναι πετσί δεν είναι κρέας. Άμα τη σηκώσεις είναι σα πουπουλο. Αλλά, η αφεντικίνα της, της δίνει φαϊ και τρώει κανονικά, αλλά σ'αυτη την ηλικία δε τρώει και πολύ.

Κουκλος ο Ηρακλής σου. Να τον χαιρεσαι. Μα και η Πενυ δεν παει πισω. Εχουμε περιπου την ιδια ηλικια! :P Ειναι πολυ χαρακτηριστική η μαύρη πιτσιλια στη μουριτσα της! Θα συμφωνήσω με τη Φλωρα οτι δεν της φαινεται καθολου η ηλικια της και πως δεν φαινεται αδύνατη στη φωτο. Μακάρι να σπάσει ολα τα ρεκόρ Γκίνες

ναι, να ναι καλα το καϋμένο, ολη η γειτονιά την έχει σε υπόληψη. Όσο για το Ηρακλή, παρόλο που είναι όμορφος , δε βλέπω να υπάρχει ενδιαφέρον.Χτες το φουκαριάρικο όχι μόνο μου έγλειφε τα ματια, αλλά τα ρούφαγε κιόλας σα να ήτανε πιπίλα , και μετά αποκοιμήθηκε.

Κανε υπομονη,θα βρεθει και σπιτακι και για τον Ηρακλη!:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back