γιοβαννα
Νεοφερμένο μέλος
εχω μια γατουλα 10 μηνων απο τοτε που ηταν πολυ μικρη και ηρθε η ωρα της να γινει μητερα! ο πατερας ειναι ενας γατος νεαρος σε ηλικια που ηρθε στο μπαλκονι μας απροσκλητος εδω και μηνες και δεν ελεγε να ξεκολισει.
τελικα εγιναν ζευγαρι αχωριστο! η μπουμπη εγινε χθες το βραδυ μητερα 3 μικρων γατιων πανεμορφων! καθολη την διαρκεια του τοκετου ο αρσενικος Ζακ ( ετσι τον φωναζουμε) ηταν συνεχως διπλα της την καθαριζε καθε φορα που εβγαινε ενα μικρο εκοβε τον ομφαλιο λωρο μονος του καιμετα καθαριζε το καθε γατακι!
απο τις 7 που ξεκινησε ο τοκετος μεχρι σημερα το πρωι στις 9 η ωρα δεν ειχε φυγει καθολου απο το κουτι της γατας !
μαζι αγκαλια απολαμβαναν τον θηλασμο των μικρων και αμα πλησιαζα μου εδειχνε δοντια! ο αρσενικος παρακαλω οχι η μητερα... ακουσον ακουσον..ειναι ενας πανευτυχης πατερας και μαιευτηρας γατος ... υποψην οτι τους 2 πλακουντες τους εφαγε η γατα και τον εναν αυτος! συνεχως ειναι διπλα της μεσα στο κουτι μαζι με τα γατια και τους προστατευει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ohimso
Εκκολαπτόμενο μέλος
τι καλός ο Ζακ !!! Μπορείς να βγάλεις φωτογραφίες; Θα γίνουν το desktop background μου για να μου φτιάχνουν τη διάθεση!!(και η απάντηση στο κλασικό 'όλοι οι άντρες είναι ίδιοι' που ακούω απ' τις φίλες μου!)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Περιμένουμε φώτο της ευτυχισμένης οικογένειαςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jeannine
Δραστήριο μέλος
Τι καλός μπαμπάς-γάτος!!!!!!!!
elvenstar
Επιφανές μέλος
Τελικά πολλές φορές τα ζώα είναι πολύ πιο ευαίσθητα από τον άνθρωπο
γιοβαννα
Νεοφερμένο μέλος
ο ζακ ειναι αριστερα τα γατια τα εχει στην αγκαλια της η μπουμπη το ενα δεν φενεται γιατι το εχει σκεπασμενο
Κείρα
Δραστήριο μέλος
Φοβερά αποθέματα αγάπης ο γατούλης.

Περιμένουμε φωτογραφίες του μαιευτήραμ της μαμάς και των μωρών τους.
γιοβαννα
Νεοφερμένο μέλος
Elena_p
Δραστήριο μέλος

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

RedCat
Διάσημο μέλος
. Να τα χαίρεσαι όλα τα γατάκια σου.Ναι να την στειρώσεις την Μπουμπη να μην ταλαιπωρείται αλλο με γέννες και να αφοσιωθεί στον αγαπημένο της..

γιοβαννα
Νεοφερμένο μέλος
και σημερα ολοκληρη μερα δεν ξαναμπηκε μεσα απλα καθεται σε αποσταση και τα κοιταζει
τι να κανω?
τον λυπαμαι κιολας
RedCat
Διάσημο μέλος

γιοβαννα
Νεοφερμένο μέλος
δεν ξαναμπηκε μεσα απο τοτε που τον μαλωσα..
εντωμεταξυ φοβαμαι λιγο απο αυτα που διαβασα εδω μεσα ...επειδη το καλαθι το εχω στην βεραντα και εχει προσβαση η βεραντα μου σε αλλες κεραμιδοσκεπες (ειμαι στον 1ο οροφο) και κατα καιρους φαινονται διαφοροι γατοι και κοβουν βολτες.. μηπως επιτεθουν στα μωρα?
η μαμα τους παντως ειναι υποδειγμα μανας σηκωνεται μονο για φαγητο και για τσισα..
εχω ενα αγχος ...
Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λογικά, δε θα 'χεις πρόβλημα με άλλους γάτους.
Χάιδεψε και εκ μέρους μου τον Ζάκ όσο κάθεται εκεί για να του δείξεις πόσο καλός γατούλης είναι...

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Συμφωνώ απόλυτα!Χάιδεψε και εκ μέρους μου τον Ζάκ όσο κάθεται εκεί για να του δείξεις πόσο καλός γατούλης είναι...![]()

Ξέρω κι άλλη περίπτωση γάτου (και μάλιστα σιαμέζου) που φρόντιζε έτσι τρυφερά τα γατάκια που είχαν κάνει με την καλή του (σιαμέζα κι αυτή). Ίσως το κάνουν όταν είναι σίγουροι πως είναι δικά τους. Πάντως είναι συγκινητικό, όπως και να το κάνουμε...

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

γιοβαννα
Νεοφερμένο μέλος
ολη η οικογενεια μαζι η μαμα ο μπαμπας και τα τρια μωρα.
κοιμοταν απο χθες το βραδυ στις 12 μεχρι το πρωι στις 8 που σηκωθηκα τους βρηκα ολους αγκαλια.
το περιεργο ειναι οτι δεν τρωνε πολυ ουτε ο ζακ ουτε η μπουμπη.
τρωνε λιγο ...τροφες που αλλες φορες τις καταβροχθιζαν
να φανταστειτε πως σημερα τους εδωσα γαλεο απο το πιατο μου και με το ζορι το εφαγαν.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool