Αρσενικό γατί με χρέη μαιευτήρα

γιοβαννα

Νεοφερμένο μέλος

Ο γιοβαννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα.
ανυπομονω να μοιραστω μαζι σας την εμπειρια μου!
εχω μια γατουλα 10 μηνων απο τοτε που ηταν πολυ μικρη και ηρθε η ωρα της να γινει μητερα! ο πατερας ειναι ενας γατος νεαρος σε ηλικια που ηρθε στο μπαλκονι μας απροσκλητος εδω και μηνες και δεν ελεγε να ξεκολισει.
τελικα εγιναν ζευγαρι αχωριστο! η μπουμπη εγινε χθες το βραδυ μητερα 3 μικρων γατιων πανεμορφων! καθολη την διαρκεια του τοκετου ο αρσενικος Ζακ ( ετσι τον φωναζουμε) ηταν συνεχως διπλα της την καθαριζε καθε φορα που εβγαινε ενα μικρο εκοβε τον ομφαλιο λωρο μονος του καιμετα καθαριζε το καθε γατακι!
απο τις 7 που ξεκινησε ο τοκετος μεχρι σημερα το πρωι στις 9 η ωρα δεν ειχε φυγει καθολου απο το κουτι της γατας !
μαζι αγκαλια απολαμβαναν τον θηλασμο των μικρων και αμα πλησιαζα μου εδειχνε δοντια! ο αρσενικος παρακαλω οχι η μητερα... ακουσον ακουσον..ειναι ενας πανευτυχης πατερας και μαιευτηρας γατος ... υποψην οτι τους 2 πλακουντες τους εφαγε η γατα και τον εναν αυτος! συνεχως ειναι διπλα της μεσα στο κουτι μαζι με τα γατια και τους προστατευει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απίστευτο :) τι καλός ο Ζακ !!! Μπορείς να βγάλεις φωτογραφίες; Θα γίνουν το desktop background μου για να μου φτιάχνουν τη διάθεση!!

(και η απάντηση στο κλασικό 'όλοι οι άντρες είναι ίδιοι' που ακούω απ' τις φίλες μου!)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι καλός...οι πιο πολλοί γάτοι έχω ακούσει ότι τα πνίγουν τα μικρούλια.Θέλουμε φωτό της γατοοικογένειας!θα τα κρατήσετε τα μωράκια;

Τέλεια ιστορία:) Περιμένουμε φώτο της ευτυχισμένης οικογένειας

Απίστευτο....!!! Οπωσδήποτε φωτογραφίες!!!
Τι καλός μπαμπάς-γάτος!!!!!!!!

Καλή σταδιοδρομία στο Ζακ, εύχομαι κ νευροχειρούργος:D Τελικά πολλές φορές τα ζώα είναι πολύ πιο ευαίσθητα από τον άνθρωπο:up:

λοιπον μολις ανεβασα μια φοτο απ το κινητο
ο ζακ ειναι αριστερα τα γατια τα εχει στην αγκαλια της η μπουμπη το ενα δεν φενεται γιατι το εχει σκεπασμενο

Να σας ζήσει η ευτυχισμένη γατοοικογένεια.
Φοβερά αποθέματα αγάπης ο γατούλης.:inlove:
Περιμένουμε φωτογραφίες του μαιευτήραμ της μαμάς και των μωρών τους.

βεβαιως και θα τα κρατησω να τα μεγαλωσω ..μονο που μετα απο καποιο διαστημα σκεφτομαι την στειρωση για την μπουμπη!

Απίστευτο..πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο! Εύγε Ζακ:up:

όταν είμουν πιτσιρίκι είχαμε 2 γάτες σπίτι τον Οδυσσέα και την Κίρκη, κάποια στιγμή έκαναν γατάκια και ο Οδυσσέας καθόταν με τα μικρά κάθε φορά που η Κίρκη ήθελε να πάει να φάει και να ξεπιαστεί κ.τ.λ. θυμάμε πως μου έκανε εντύπωση που τα μωρούλια έψαχναν στην κοιλιά του για να θυλάξουν και φυσικά δεν έβρισκαν τίποτα :lol:

Δεν σταματάνε να με εκπλήσσουν αυτά τα πλάσματα με τους διαφορετικούς χαρακτήρες :D. Να τα χαίρεσαι όλα τα γατάκια σου.
Ναι να την στειρώσεις την Μπουμπη να μην ταλαιπωρείται αλλο με γέννες και να αφοσιωθεί στον αγαπημένο της..:)

εχω προβλημα με τον ζακ! δεν ξερω αν εκανα καλα που τον μαλωσα...επειδη μπηκε μεσα στο καλαθι με τα μωρα και την μπουμπη και φοβηθηκα ετσι αγαρμπα που εκατσε μηπως και κανενα μικρο παθει ασφυξια...δεν ειναι πολυ μεγαλο το καλαθι ..
και σημερα ολοκληρη μερα δεν ξαναμπηκε μεσα απλα καθεται σε αποσταση και τα κοιταζει
τι να κανω?
τον λυπαμαι κιολας

θα ξαναπάει μην στεναχωριέσαι, μπορεί να τον μάλωσε και η μαμα μωρε..καλύτερα να ειναι μακρια αυτές τις μέρες, εδω τα πλακώνουν οι μανούλες καμμια φορά. Ειναι οντως επικινδυνο..καντου και λιγο χαδακια να τον καλοπιάσεις..:D

ερχεται και καθεται εξω απο το καλαθι της μαμας και των μωρων
δεν ξαναμπηκε μεσα απο τοτε που τον μαλωσα..
εντωμεταξυ φοβαμαι λιγο απο αυτα που διαβασα εδω μεσα ...επειδη το καλαθι το εχω στην βεραντα και εχει προσβαση η βεραντα μου σε αλλες κεραμιδοσκεπες (ειμαι στον 1ο οροφο) και κατα καιρους φαινονται διαφοροι γατοι και κοβουν βολτες.. μηπως επιτεθουν στα μωρα?
η μαμα τους παντως ειναι υποδειγμα μανας σηκωνεται μονο για φαγητο και για τσισα..
εχω ενα αγχος ...

Απ' όσο κατάλαβα η μαμά και τα μωρά έχουν και τον φρουρό Ζακ απέξω!
Λογικά, δε θα 'χεις πρόβλημα με άλλους γάτους.
Χάιδεψε και εκ μέρους μου τον Ζάκ όσο κάθεται εκεί για να του δείξεις πόσο καλός γατούλης είναι...:)

Χάιδεψε και εκ μέρους μου τον Ζάκ όσο κάθεται εκεί για να του δείξεις πόσο καλός γατούλης είναι...:)
Συμφωνώ απόλυτα! :)

Ξέρω κι άλλη περίπτωση γάτου (και μάλιστα σιαμέζου) που φρόντιζε έτσι τρυφερά τα γατάκια που είχαν κάνει με την καλή του (σιαμέζα κι αυτή). Ίσως το κάνουν όταν είναι σίγουροι πως είναι δικά τους. Πάντως είναι συγκινητικό, όπως και να το κάνουμε...:inlove:

βασικά νομίζω πως οι γάτοι πνίγουν τα ξένα γατάκια και όχι τα δικά τους (κάτι σαν τα λιοντάρια)

μπραβο στο γατουλη αλλα και στη γατα που ήταν "γατα" να βρει τετοιο αντρα!:up:

λοιπον ξανακοιμηθηκε ο ζακ μαζι τους μεσα στο καλαθι
ολη η οικογενεια μαζι η μαμα ο μπαμπας και τα τρια μωρα.
κοιμοταν απο χθες το βραδυ στις 12 μεχρι το πρωι στις 8 που σηκωθηκα τους βρηκα ολους αγκαλια.
το περιεργο ειναι οτι δεν τρωνε πολυ ουτε ο ζακ ουτε η μπουμπη.
τρωνε λιγο ...τροφες που αλλες φορες τις καταβροχθιζαν
να φανταστειτε πως σημερα τους εδωσα γαλεο απο το πιατο μου και με το ζορι το εφαγαν.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back