Αρχίζει πόλεμος

sofiagal

Δραστήριο μέλος

Η sofiagal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 539 μηνύματα.
Το ποτήρι ξεχείλισε και από εκεί που άκουγα μισόλογα από διάφορες πλευρές στην γειτονιά σχετικά με το τάισμα των αδέσποτων,σήμερα είχα δύο άγριους τσακωμούς.Βγήκα για το καθιερωμένο τάισμα το βραδάκι και 2 κυράτσες ενώ πίνανε καφέ στο μπαλκόνι τους , προφανώς δεν είχαν με τίποτα άλλο να ασχοληθούν και πιάστηκαν με μένα.Εν ολίγης ισχυρίστηκαν ότι τα ζώα έχουν μαζευτεί στην γειτονιά από τότε που τα ταίζω (ναι ξέρετε τα έφερα από Γαλάτσι στη Δραπετσώνα άλλη δουλειά δεν είχα να κάνω)και λερώνουν κάνοντας την ανάγκη τους.Επειδή πιστεύουν ότι ο δρόμος τους ανήκει, μου είπαν να τα μαζέψω όλα στην αυλή μου και να τα ταίσω.(πράγμα που κάνω για αρκετά γατιά)Εγώ από την άλλη κοιτάζω να είμαι πολύ τυπική αφού χρησιμοποιώ σελίδες από περιοδικά για να μην λερώνω τους τόσο όμορφους και καθαρούς δρόμους!όταν τα ταίζω.Λογομαχήσαμε ενω τις προκαλούσα να κατέβουν κάτω να συζητήσουμε και να μην μου πουλάνε νταιλίκι από τον 2ο όροφο.Είπαν ότι θα φέρουν την αστυνομία και είπα μακάρι εδώ θα είμαι και θα τους περιμένω.
Το κακό όμως συνεχίστηκε γυρνώντας σπίτι( συνήθως με ακολουθούν 2 γάτες που τους έχω αδυναμία, για δεύτερο γύρο φαγητού.)Το σπίτι μας είναι 2όροφο και εγω με τον άντρα μου μένουμε στο ισόγειο ,ενώ στον 2ο μένει η θεία του που μετακόμισε πριν 1 χρόνο εδώ.:mpliaks: Μέχρι χτες σεβόμουν ότι δεν ήθελε τα ζώα λόγω αλλεργίας αλλά σήμερα με έβγαλε εκτός εαυτού.(αλλά δεν φταίει κανείς άλλος αλλά εγω που όταν κατέβαινε σπίτι από τον σεβασμό μου ,έκλεινα την μαυρούλα στο δωμάτιο για να μην την πλησιάζει).Βλέπωντας το ένα γατί να έχει ανέβει στην μάντρα της αυλής , άρχισε να το καταβρέχει.Ε,ποιος είδε την Σοφία και δεν την φοβήθηκε.:mad: Ηταν μεγάλη πρόκληση και θράσος για μένα.Άρχισα να της τα χώνω και κατέληξα να της πω ότι ότι και να κάνει εγώ θα τα ταίζω και αν δεν θέλει να πηγαίνουν στο μπαλκόνι της ζώα να βρει σπίτι από τον 2ο και πάνω.Αισθάνθηκα άσχημα όμως γιατί είναι θεία του άντρα μου και είναι δύσκολη η θέση του.(Βέβαια με μένα είναι).
Τέλοσπάντων το θέμα είναι ότι πήρα εγώ την αστυνομία τηλέφωνο , και τους είπα να τους κάνουν μια σύσταση και μου το αρνήθηκαν.Είπαν ότι δεν μπορούν να έρθουν για το θέμα αυτό και τους απάντησα ότι όταν τους πιάσω από το λαιμό επειδή θα έχουν φολιάσει τα ζώα τότε θα είναι αργά για να έρθουν.
Που θέλω να καταλήξω.Καταρχάς σκέφτομαι να βγάλω σε αντίγραφα το νόμο που έχει δημοσιεύσει η Μichelle σχετικά με τις ποινές που προβλέπονται και να τις τοιχοκολλήσω.Και κατά δεύτερον έχω ακούσει για κάποιον καλό δικηγόρο ονόματι Αγγελέτος που ασχολείται με ζώα.Γνωρίζει κάποιος κάτι γι'αυτόν ή ξέρετε κάποιον άλλον που ασχολείται χωρίς να μας γδύσει?Δεν θα ήθελα να μπλέξω με δικαστήρια και θα προτιμούσα να τους γίνει μία σύσταση για να αποφύγουμε τις φόλες.Δέν είναι δυνατόν να φυλάω καραούλι 24 ώρες για να έχω αποδείξεις ποιος τα φόλιασε...

Συγνώμη για την πολυλογία μου αλλά πιστεύω ότι είστε οι μόνοι που μπορείτε να με καταλάβετε απόλυτα, και να με συμβουλέψετε κατάλληλα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ζωα vs "ανθρωποι"

Σοφια, δυστυχως, απ'οτι εχω δει κι εγω, ολοι ειναι "φιλοζωοι" μονο στα λογια... Τους ενοχλουν τα ζωακια, ειτε ειναι γατες, ειτε σκυλοι, ακομα και τα περιστερια... Λες και τα ζωα καταστρεφουν ολους τους πορους του πλανητη που μας φιλοξενει... Λες και τα ζωα γεμιζουν τους δρομους με καθε λογης σκουπιδαριο... Λες οι Κατινο-κυρατσες της περιπτωσης σου, κατεβαινουν καθε μερα στο δρομο και σκουπιζουν-σφουγγαριζουν-κανουν παρκε στο δρομο, και τους ενοχλει που κανουν την αναγκη τους τα ζωντανα εκει. Η καθε Μαγδαλω κι ο καθε Φλουφλης (προς θεου, δεν εχω τιποτα με τα ονοματα που αναφερω, μη παρεξηγηθω κιολας) δε μπορει να βλεπει ενα αδεσποτο να τα κανει στο δρομο, γιατι "προσβαλει" την αισθητικη της/του, αλλα οταν πανε σε καποια παραλια, απροβληματιστα παρατανε το πλαστικο κυπελακι της φραπεδιας που ρουφανε απολαμβανοντας την ηλιοθεραπεια τους. Το σκατουλι του ζωου, που στη τελικη ειναι λιπασμα και βιολογικα ανακυκλωσιμο τους ενοχλει, το πλαστικο που δεν ειναι βιοδιασπωμενο υλικο δεν πειραζει.... Τι να πω.... Δεν υπαρχει λογικη, δεν υπαρχει σεβασμος, οχι μονο προς τα ζωα, που μας επιτρεπουν να συμβιωνουμε μαζι τους, αλλα προς το ιδιο τον πλανητη μας. Σαν να ειμαστε φιλοξενουμενοι σε ενα σπιτι και να πεταμε τα σκουπιδια μας στο πατωμα. Δεν βγαινει ακρη δυστυχως.... Και το νομοθετικο πλαισιο καθως και η πρακτικη εφαρμογη αυτου, στο Ελλαδισταν βρισκεται ακομα στη λιθινη εποχη... Επειδη δε θελω να σας κουρασω αλλο, θα κλεισω με μια σκεψη...
"Οταν θα γινουμε ζωα, ισως να ειμαστε πιο ανθρωπινοι"

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χμ την επομενη φορα για φωναξε με κ εμενα να ερθω κ θα σου βαλω την καθε κατινα στην θεση της μην στενοχωριεσαι

Με κάλυψαν οι προλαλήσαντες...
Πωωω νευρίασα μόνο που το διάβασα :mad:
Άκου κει να καταβρέξει τη γατούλα!!! Ποιά νομίζεις οτι είσαι μωρή;; :mad: :mad: :mad:

Αρχική Δημοσίευση από dreamer24gr:
"Οταν θα γινουμε ζωα, ισως να ειμαστε πιο ανθρωπινοι"

Mεγαλη κουβεντα και πολυ σωστη! :)

Οσοι ''ανθρωποι'' δεν μπορουν να σε σεβαστουν το δικαιωμα για ζωη και τα γενικοτερα δικαιωματα των ζωων, μονο ανθρωποι δεν θα επρεπε να χαρακτηριζονται........Ειναι θεμα ελλειψης παιδειας και ηθικης που λιγοι πλεον διαθετουν -σε ολους τους τομεις της ζωης τους, ποσο μαλλον για τα ζωα.

Η εμπειρία πουέχω μου λέει ΔΥΣΤΥΧΩΣ να τους πάρεις με το καλό, διότι με τις απειλές δεν βγάζεις κάτι. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να σκοτώσουν τα ζώα με φόλα και πιθανότατα δεν θα ξέρεις και ποιός το έκανε. Η αστυνομία δεν ασχολείται με τέτοια θέματα, εφόσον δεν υπάρχει ακόμα αξιόποινη πράξη. Μάλιστα, υπάρχει και ο κίνδυνος να κατηγορηθείς εσύ για υγιεινομική παράβαση...
Είχα το ίδιο πρόβλημα, τσακώθηκα, είμαι και δικηγόρος, και τελικά μέσα σε μια νύχτα εξαφανίστηκαν 4 αδέσποτα που τάιζα. Τώρα πλέον τα ταίζω στον κήπο μου κρυφά. Έβαλα και καλάμια να μην βλέπουν απέξω τα πιατάκια... αυτό είναι ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ. Να μας κάνουν να ντρεπόμαστε για τη φιλοζωία μας...

εγω παντως που πηγα μαζι με την σοφια πριν βδομαδες κ ταισαμε τα αδεσποτα μπορω να σας βεβαιωσω οτι οντως κανει τα παντα οπως τα λεει. Και δεν ντρεπομαι που ειμαι φιλοζωη με λενμε τρελλη παλαβη κ πολλα μπιπ που τα κοβει η λογοκρισια αλλα εγω δεν πτοουμε δεν το βαζω κατω πεισμα συτο πεισμα

Βικτωρία αυτό προσπάθησα να κάνω κοπέλα μου γι'αυτό και της έλεγα κατέβα κάτω.Ο σκοπός μου είναι να πάρω τους μη φιλόζωους με το μέρος μας και όχι να τσακώνομαι μαζί τους.Αλλά η μανδάμ ήθελε να δειχτεί στην γειτονιά βλέπεις...δεν σκέφτονται ότι όλα είναι αλυσίδα και χωρίς τις γάτες θα μας είχαν φάει τα ποντίκια!

Αυτό να λες! Για τα ποντίκια!!! Πιάνει αυτό!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back