απο το σπιτι δεν εχω λειψει πανω απο 2-3 ωρες και προβληματιζομαι τωρα που εγινε και το περιστατικο με τον διαχειριστη(τα γνωστα για το καταστατικο της πολυκατοικιας)....(μισο χρονο τωρα την ειδε την γατα)τι θα κανει το ζωντοβολο μου μονο του 8 ωρες??????

θα φωναζει μηπως?γιατι μας εχει συνιθισει στο σπιτι.δεν την εχουμε αφησει μονη της για πολυ

εσας τα δικα σας τι κανουν?(αυτα που δεν εχουνε παρεα αλλο γατουλινι????????)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
speri
Διάσημο μέλος
Με το καλο στη νεα σου δουλεια

Εμεις παντως που λειπουμε αρκετες ωρες δεν βρισκουμε κατι το περιεργο στο σπιτι που σημαινει οτι μαλλον η μικρη μας κοιμαται συνεχως αντε να κοβει και καμια βολτα μεσα στο σπιτι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

speri
Διάσημο μέλος
Παντως δεν πιστευω οτι θα κανει κατι τρομερο. Μπορεις να της αφησεις και κανενα παιχνιδακι στο πατωμα αμα βαρεθει αλλα αμα ξεκινησεις να λειπεις θα το συνηθισει και μετα απλα θα γινει ρουτινα - κατι το οποιο αρεσει πολυ στις γατουλες μας -

.θα παμε θαλασσα ισως και κανενα ταξιδακι μερικες μερουλες
....αλλα απο την αλλη λεω το ζουζουνακι τοσες ωρες μονο το καλο μου θα βαριεται
(φανταζομαι)το βραδυ εσεις τι κανετε μπορειτε να κοιμηθειτε?σας αφηνει η επειδη ηταν μονο του θελει παιχνιδια?

ευχαριστω που με καθησυχαζεις....σε λιγες μερες γινεται ενος ετους το κοριτσι μου

speri
Διάσημο μέλος
καποιες φορες μονο οταν λειπουμε ωρες και παμε κατευθειαν για υπνο εχει ορεξη για παιχνιδια και τρεχει σαρωνοντας ολο το σπιτι...αλλα μετα ησυχαζει και ερχεται παρεουλα μας.Εμεις το περισσοτερο που εχουμε λειψει ειναι 4 μερες και μπορω να πω οτι ειχα αρκετο αγχος αλλα ολα πηγαν μια χαρα
.Και εμας σε δυο μηνες περιπου γινεται ενος η ζουζου!!!
Θα το συνηθισει ομως μην αγχωνεσαι

vasilios
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum