Alexis81
Νεοφερμένο μέλος
Ο Alexis81 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
18-04-12
21:02
Καλησπερα σε ολους! Εχω εναν γατουλη περιπου 1,5 μηνων ο οποιος εως σημερα το πρωι ηταν υπερκινητικος και υγιεστατος. Ξαφνικα και ενω ετοιμαζομουν για τη δουλεια μου, ακουσα ένα θορυβο (γδουπο), απο το δωματιο που τον εχω και ο μικρος αρχισε να φωναζει εντονα. Τον βρηκα στο πατωμα ανασκελα να εχει τεντωσει τα ποδαρακια του και να χτυπιεται απο τους πονους. Το κορμακι του ειχε παρει κλιση προς τα αριστερα και επισης και το κεφαλι του. Τον πηγα στον κτηνιατρο αργοτερα ο οποιος μου ειπε οτι προφανως προερχεται απο πτωση (μαλλον γι αυτο ακουσα τον γδουπο στο παρκε του δωματιου), του εκανε μια ενεση και τον ξαναφερα στο σπιτι. Παρατηρω τη συμπεριφορα του ολη μερα και αυτη εγκειται οχι σε εκφρασεις πονου, αλλα σε ασταθεια κυριως προς την αριστερη πλευρα και σε ακαμψια. Ειδικα οταν γυριζει το κεφαλι του αριστερα ειναι σαν να κολλαει στη σταση αυτη και να γινεται σαν αγγλικο C, χωρις ομως να ποναει. Ο γιατρος μου ειπε οτι καποιο νευρο λογικα πειραχτηκε και οτι με τον καιρο θα επανελθει. Κατα τα αλλα τρωει κανονικα και πινει νερο με βοηθεια απο μενα, αλλα στην αμμο του δυσκολευεται να ενεργηθει. Αν καποιος απο τους φιλους της σελιδας ειχε παρομοια εμπειρια με τη δικη μου, θα εκτιμουσα πολυ να μου πει καποια πραγματα. Σας ευχαριστω πολυ!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gandalfthegrey
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 127 μηνύματα.
18-04-12
22:41
Απάντηση: Ασταθεια γατας απο πτωση
ουτε ακτινογραφια εβγαλε τιποτα....???? να πας αλλού αμεσως... υπαρχει περιπτωση να πιάστηκε σε παραθυρο πορτα????????
να πας σε αλλον.... τα παιδια εδω αν τους πεις περιοχη ισως σου προτινουν καποιον καλο.... στην αθηνα ειναι και ενας που ασχολείται μονο με γατες...εχω παει και εγω απλα δεν εχω βγαλει ακομη συμπερασματα...με μια φορα δυσκολο...μαλλον καλος ομως...
ουτε ακτινογραφια εβγαλε τιποτα....???? να πας αλλού αμεσως... υπαρχει περιπτωση να πιάστηκε σε παραθυρο πορτα????????
να πας σε αλλον.... τα παιδια εδω αν τους πεις περιοχη ισως σου προτινουν καποιον καλο.... στην αθηνα ειναι και ενας που ασχολείται μονο με γατες...εχω παει και εγω απλα δεν εχω βγαλει ακομη συμπερασματα...με μια φορα δυσκολο...μαλλον καλος ομως...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα.
19-04-12
13:28
Αλέξη, καλό θα ήταν να έπαιρνες τη γνώμη κι ενός δεύτερου γιατρού γιατί ένα πρόβλημα νευρολογικής φύσεως μπορεί να είναι σοβαρό...
Προσωπικά, θα επέμενα να γίνει κάποια ακτινογραφία ή κάποια εξέταση που θα βοηθούσε να μάθω την κατάσταση του προβλήματος και τι συμβαίνει.
Προσωπικά, θα επέμενα να γίνει κάποια ακτινογραφία ή κάποια εξέταση που θα βοηθούσε να μάθω την κατάσταση του προβλήματος και τι συμβαίνει.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki