Μελισσακι
Νεοφερμένο μέλος
Η Μελισσακι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12 μηνύματα.
06-05-11
20:33
Εχω 3 μικρά γατάκια που πέθανε η μανούλα τους...
Και τα τα'ι'ζει μια άλλη μανούλα και εγώ με μπιμπερό...
Το κουτί με τη σκόνη γάλακτας λέει οτι τα γατάκια 2 εβδομάδων πρέπει να είναι μέσο όρο 150 γραμ αυτά δεν είναι ούτε 100 καλά καλά και κοντεύουν την τριτή εβδομάδες...
Τι να κάνω;;;
Και τα τα'ι'ζει μια άλλη μανούλα και εγώ με μπιμπερό...
Το κουτί με τη σκόνη γάλακτας λέει οτι τα γατάκια 2 εβδομάδων πρέπει να είναι μέσο όρο 150 γραμ αυτά δεν είναι ούτε 100 καλά καλά και κοντεύουν την τριτή εβδομάδες...
Τι να κάνω;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.217 μηνύματα.
06-05-11
21:27
Καταρχην δες εδω.
Μετα..σκεφτομαι μηπως εχουν σκουλικακια.Παντως η αποπαρασιτωση θα πρεπει να ξεκινησει απο τις 3 βδομαδες και μετα.
Καλο θα ειναι να συμβουλευτεις καποιον κτηνιατρο.
Μετα..σκεφτομαι μηπως εχουν σκουλικακια.Παντως η αποπαρασιτωση θα πρεπει να ξεκινησει απο τις 3 βδομαδες και μετα.
Καλο θα ειναι να συμβουλευτεις καποιον κτηνιατρο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μελισσακι
Νεοφερμένο μέλος
Η Μελισσακι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 12 μηνύματα.
07-05-11
19:43
Μηπως ξέρει κανείς αν στο pet shop υπάρχουν συμπληρώματα διατροφής ή καμιά τροφή ειδική για να παχίνει τα γατάκια μου;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum