Ατύχημα σε μικρά ζωάκια

lightpath

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η lightpath αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 217 μηνύματα.
:) Παιδιά, σήμερα η αδερφή μου παραλίγο να τραβήξει.. το κουνελάκι με την σκούπα! Καταλάθος φυσικά, αλλά πήρα μία τρομάρα!! Έτρεξα γρήορα και το'σωσα, αλλά έτρεμα μετά για 10' :blink:
Ευτυχώς, τώρα είναι καλά και κοιμάται στα ποδαράκια μου. :) Εκτίμησε πολύ που πήγα και το έσωσα!..:happy:
Τα κουνελάκια μοιάζουν τόσο πολύ με τις γάτες, τους αρέσει το χάιδεμα, μισούν το πλύσιμο με το νερό, πλένονται συνέχεια και βγάζουν τη γλωσσίτσα έξω. Πρέπει κάτι να γίνει και αυτά ..:( :hmm: Δεν γνωρίζουμε και πολλά για τα κουνελάκια στην Ελλάδα
Σας έχει τύχει ένα παρόμοιο ατύχημα με ένα μικρό ζωάκι;Για να μην το πατήσουμε, τι μπορούμε να κάνουμε; Να του βάλουμε κουδουνάκι ίσως; Εγώ το έχω όλη μέρα έξω αλλά μάλλον θα του πάρω κλουβί γι'αυτό το λόγο:blink: :happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να το κλεινετε στο μπάνιο οταν βάζετα σκούπα! Κουδουνάκι καλή ιδέα ακούγεται αλλά τα κουνελάκια εχω παρατηρήσει οτι στέκονται μερικές φορές σε ένα σημείο για πολλές ώρες. Για καλό και για κακό να κυκλοφορείτε με τις κάλτσες και να προσέχετε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και με τα δικά μου έχει αρχίσει να γίνεται απελπιστική η κατάσταση! Είναι καί τα 2 αρσενικά και αστείρωτα, και δεν με αφήνουν να κάνω ούτε βήμα! Μπλέκονται τόσο πολύ στα πόδια μου που πολλές φορές χάνω την ισορροπία μου και παρα τρίχα τα πατάω! Τουλάχιστον έχω μάθει να κοιτάω πλέον που πάω να πατήσω όταν είναι τριγύρω! Άντε,πότε θα φτάσει εκείνη η πολυπόθητη μέρα της στείρωσης μπας και ηρεμίσουμε όλοι μας! Πάντως μία φορά είχα βάλει στον Αφτιά κουδουνάκι, όμως κάθε φορά που το κουδουνάκι χτυπούσε έστω και λίγο αυτός πεταγόταν και τύναζε τα αυτιά του σαν να είχε φαγούρα! Και επειδή είχε καταλήξει να φοβάται να κουνηθεί του το έβγαλα! Και προχωράνε και στα μουλωχτά τα άτιμα! Ούτε που τα παίρνεις χαμπάρι!

Ευχαριστώ!;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back