Αυτά τα κουκλιά ποιος θα τα πάρει;

Tsoutsouba

Νεοφερμένο μέλος

Η Tsoutsouba αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 55 μηνύματα.
Πριν ενα μήνα μου έφεραν στο σπίτι δύο μωράκια για να τους βρω οικογένεια
αλλα μας άρεσαν τοσο πολυ που τα κρατήσαμε με την ελπίδα να τα συνηθίσει ο γάτος μας....
Κατι τέτοιο δεν έγινε και δυστυχως πρεπει να τα δώσουμε για να συνέλθει ο καημένος...
Οπότε ψάχνουμε κάποιον να μπορεί να τους δώσει αγάπη και φροντίδα και να έχει χρόνο και χώρο για γατάκια!
3761/91 Α.Π. ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ.Φιλοζωϊκός σύλλογος Π.Φαλήρου

Και τα δύο ειναι περίπου 3ων μηνων.

Αυτή είναι η Luna!! :clapup: Ειναι καταμαυρη, απιστευτα χνουδωτη, εχει πρασινες ματαρες και υπεροχη μουρίτσα!
Η συμπεριφορα της ειναι κλασσικης γάτας, μιλαμε για πολυ θηλυκο!

1_zps79326fd6.jpg~original

2_zpsc169d335.jpg~original

3_zps69bd982d.jpg~original

Αυτή ειναι η Sylvestris!! :clapup: Την φωναζουμε όμως Sylvia... Το ονομα της το πηρε απο τον Sylvester...
sylvestr.jpg

γιατι είναι καρμπον!!
Έχει χρυσά ματάκια, είναι απιστευτα παιχνιδιάρα (της αρεσει το ποδοσφαιρο), τρελό αλητάκι και παααρα πολυ χαδιαρα!
Ακόμα και τωρα την εχω αγκαλιτσα και μου κελαηδαει... :P

4_zps9ff8f95a.jpg~original

5_zps669e755f.jpg~original

6_zps0d05b8b6.jpg~original

'Οποιος ενδιαφέρεται μου στέλνει mail στοtsoutsouba@gmail.com και μιλαμε! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Απάντηση: Αυτά τα κουκλιά ποιός θα τα πάρει???

Ειναι κουκλακια και τα δυο!!Μαλιστα η συλβι.,,.μοιαζει πολυ με την πουπιτσα μου!:D
Ευχομαι τα καλυτερα για αυτα τα ζουζουνακια!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστουμε!! :)

Καλότυχα να είναι τα λαχταριστά μωράκια! :) :slourp:

Απίστευτες κουκλίτσες!! Καλή τύχη! :)

Ευχαριστουμε πολυ!!! Τα μωρακια μεγαλωνουν και ομορφαινουν!!!!

Φατσακια υπεροχα!!! Καλη τους τυχη!!!

Ευχαριστουμε πολυ για τα καλα σας λογια!

Τα μωρακια μας μεγαλωνουν!!! Τα ευχαριστα νεα ειναι οτι ο Yoshi μας συνηθισε τη Luna και σπανια της κανει νευρα... Με την μικρη Sylvia όμως δεν προχωραει η σχέση, μαλλον χειροτερευει. Ανησυχω λιγο για την μικρουλα γιατι οταν ειναι ο Yoshi στο ιδιο δωματιο αλλάζει συμπεριφορα αμέσως και καθεται σε μια ακρουλα σαν να κρυωνει. Και οταν την κανουμε αγκαλιτσα για να ηρεμισει τσαντιζεται ο αλλος, αρχιζει τα "χχχχχχχχχχ", φευγει μεσα στα νευρα και μας κανει και μουτρα μετα! Οπότε ακόμα και αν κρατησουμε την μικρή Luna, η Sylvia θα πρεπει να παει σε αλλο σπιτακι που να μην την κυνηγαει ο Yoshi... Περιμένουμε ακόμα και ελπίζουμε σύντομα να βρεθει μια καλη οικογένεια να μπορέσει να υιοθετήσει την μικρη τρομοκρατημένη γατουλα!

Θα βρεθει,δεν μπορει..είναι τόσο ομορφη και λαχταριστη!:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back