yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Εχουμε συννενοηθει και μολις ειναι ετοιμο θα αρχισουν και αλλα σωματεια να το προτεινουν σε δημους απο βδομαδα κα εχουμε καλύψει την ανατολική θεσσαλονίκη και τα περιχωρα πλήρως.
Οποιος θελει να βοηθησει προσεγγιζοντας τον δημο του ας επικοινωνησει στο yasmin1gr@hotmail.com για μακέτα απο το αυτοκόλλητο και πληροφορίες.
Γραψτε στο ποστ οσοι ενδιαφερεστε να βοηθησετε στο προτζεκτ.
Η συμφωνια των δημων ειναι απαραιτητη εαν μπορουν και η χρηματοδότηση του ακομα καλύτερα γιατι θα πρεπει αν ειναι πλαστικοποιημένο.
Λιστα:
Εχουμε ατομα για:
Θεσσαλονίκη
Πανοραμα
Πυλαια
Θερμη
Χορτιατη
Καλαμαρια
Αλλες πολεις
Ξανθη
Ηγουμενιτσα
Ορεστιαδα
Αθήνα
Δήμος Αλιμου
Χρήσιμοι ειναι και γνωστοι σας τυπογραφοι που θελουν να κανουν καλές τιμές για οσους Δημους δεν διαθεσουν χρηματα αλλα μονο την συμφωνία οποτε θα γινει ιδιωτικα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Τις προαλλες δωσανε παλι στον Σαμαρα ενα σωρο κονσερβες κλπ κλπ...αλλα δεν πανε να δουνε αν κανει σωστη δουλεια
Γιασμιν, μπορω να τους δωσω το τηλ σου να τους ενημερωσεις ακριβως για τα αυτοκόλητα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Πολλοι αρκουνται σε τροφες και δεν πανε να δουν τι γινεται σε διαφορα μερη.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Ίσως κανονισουμε κάτι εκεί που θα με στείλουν.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Μουκελις οπου πας θα το ταχτοποιησουμε
prince
Διάσημο μέλος
Δίπλα μου μένει όμως η κουνιάδα του δημάρχου που δουλεύει γραματέας του δημάρχου. (πολύ καλή γυναίκα όσο ήμουν σε ακινησία ερχόταν και μου έριχνε ενέσεις). Μπορεί να ασκήσει αυτή πίεση; Να της το προτείνω;
Voula
Διάσημο μέλος
Yasmin, καλή σου μέρα !
Δεν καταφέραμε να τα πούμε τηλεφωνικά.. Σχετικά με τον Δήμο Αλίμου, η υπεύθυνη κυρία λέγεται Μαρία Μουτσάτσου, δεν πάει συγκεκριμένες ώρες στο γραφείο, και το τηλ είναι 210 9850009. Αν τηλεφωνήσεις και σε συνδέσουν με το γραφείο αιτημάτων, θα έλεγα ότι είναι προτιμότερο να ζητήσεις να μιλήσεις μαζί της.
Για ότι πρέπει να κάνω εγώ σαν δημότης, πες μου.
drusilia
Διάσημο μέλος
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Ναι δωσε της το τηλ μου να συννενοηθουμε.γμτ εγώ στο δήμο μου(δήμο αχαρνών) έχω αρπαχτεί με τρεις ανιδημάρχους και ειδικά με τον αρμόδιο καθαριότητας για την κατάσταση στους κάδους.
Δίπλα μου μένει όμως η κουνιάδα του δημάρχου που δουλεύει γραματέας του δημάρχου. (πολύ καλή γυναίκα όσο ήμουν σε ακινησία ερχόταν και μου έριχνε ενέσεις). Μπορεί να ασκήσει αυτή πίεση; Να της το προτείνω;
Βουλα το κινητο ειναι πιο σιγουρο μεσημερι η βραδυ, θα τα πουμε κι εμεις θα παρω κ την κυρια.
Και γι ολους οσους θα συμμετεχετε συμβουλη: Ξεχαστε για μια στιγμη οτι ξερετε για τα αδεσποτα και τους καδους και για το κραξιμο που θα κανατε σε αντιδημαρχους κλπ και ξεκινειστε να μιλατε γι αυτο σαν ενα μετρο προληψης χωρις να εισερχεστε σε αντιπαραθεσεις. Το γεγονος ειναι οτι πετιουνται πολλα γατοσκυλακια τα μαζευουμε εμεις ειναι και παρανομο οποτε και ο δημος και εμεις εχουμε οφελος να μπει το αυτοκολλητο.
Μην πιανετε αλλα θεματα πειτε μονο γι αυτο και πειτε οτι ειναι μια πρωτοβουλια του psyhanimal σε συνεργασια με τα μαγαλυτερα σωματεια σε αθηνα και θεσσαλονίκη. Ηδη στο ρεθυμνο εγινε( απο και ειναι η ιδεα) και το πληρωσε η νομαρχιακη αυτοδιοικηση απο οσ μου ειπαν. Πειτε λοιπον οτι αναλογες ομαδες προσεγγιζουν αντιδημαρχους σε αλλες πολεις και ο σκοπος ειναι να γινει κατι πανελλαδικο για να πετυχει κι ολας.
Οσοι θελουν να τους πω περισσοτερα για το τι να πουν 6979780445 μεσημερι η βραδυ. Μην ξεκινατε αντιδικιες η κραξιμο δεν ωφελει βασιστειτε στην ιδεα της προληψης με λογικα επιχειρηματα για να σας καταλαβουν και να συμφωνησουν.
'
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Τέλεια νέα,σημερα εγινε η συναντηση του psychanimal με τον αντιδημαρχο καθαριότητας και ηταν πολύ θετικός στο να αναλαβει ο δημος τα αυτοκόλλητα ,νεοτερα νέα σε δυο βδομαδες.
Ελενη f
Εκκολαπτόμενο μέλος
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
απορια?μπορω να βρω τα αυτοκολλητα απο το διαδυκτιο και να τα τυπωσω ?? λεω αν γινεται αυτο να βαλω σεκανα καδο στην γειτονια και σε μερικα βασικα σημεια που τα βλεπει πολυς κοσμος εχω πλαστηκοποιητη στο σπιτι και μπορω να κανω καμοια δεκαρια αντιγραφα μονη μου
Τα αυτοκόλλητα επιτρεπεται να κολληθουν σε ιδιοκτησια του δημου μονο κατοπιν συνενοησης με τον εκάστοτε δημο αλλιως ειμασε παρανομοι γι αυτο οσοι θελουν απο κρητη συννενοηθειτε να προσσεγγισετε τους εκει δημους και να σας στειλω μακετες
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Βουλα δεν τα καταφεραμε να μιλησουμε αλλα θα μιλησω σήμερα με την υπευθυνη και θα σου στειλω σε εμαιλ τις μακέτες τα πραγματα πανε πολύ καλά εδω στην θεσσαλονικη και μεχρι αυγουστο τελος θα εχει γινει ηδη εδώYasmin, καλή σου μέρα !
Δεν καταφέραμε να τα πούμε τηλεφωνικά.. Σχετικά με τον Δήμο Αλίμου, η υπεύθυνη κυρία λέγεται Μαρία Μουτσάτσου, δεν πάει συγκεκριμένες ώρες στο γραφείο, και το τηλ είναι 210 9850009. Αν τηλεφωνήσεις και σε συνδέσουν με το γραφείο αιτημάτων, θα έλεγα ότι είναι προτιμότερο να ζητήσεις να μιλήσεις μαζί της.
Για ότι πρέπει να κάνω εγώ σαν δημότης, πες μου.

Voula
Διάσημο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Νιαρ δες τι μπορεις κι εσυ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool