yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
13-05-08
22:52
οχι οπως στο τσιρκο!!!
https://youtube.com/watch?v=ePalTFw5iKM
https://youtube.com/watch?v=ePalTFw5iKM
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα.
13-05-08
23:24
Εμένα το μόνο παράξενο που κάνει ο γάτος μου είναι ότι τρώει κροκέτες σε όλες τις στάσεις

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Ελένη1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 140 μηνύματα.
13-05-08
23:39
Πράγματι το dog dancing είναι πολύ θεαματικό. Στο εξωτερικό υπάρχουν διαγωνισμοί πάνω σε αυτό. Η μέθοδος που χρησιμοποιήτε για αυτό είναι αποκλειστικά με την ανταμοιβή. Είναι πολύ δύσκολο, μην πω ακατόρθωτο, να μάθεις το σκύλο σου όλες αυτές τις εντολές χρησιμοποιόντας βία δηλ. πνίχτη, ηλεκτρικό κολλάρο
κτλ.
VILLY 04
Νεοφερμένο μέλος
Η VILLY 04 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
14-05-08
08:25
Στη γάτα μπορείς να μάθεις 'κόλπα' άλλα χρειάζεται πολύ κόπος και υπομονή.Είναι πολύ δύσκολο να της μάθεις τι να κάνει αλλά πολύ εύκολο να της μάθεις τι να ΜΗΝ κάνει!
Απο την αλλαγή στον τόνο της φωνής καταλαβαίνει την 'απαγόρευση' και την επιβράβευση φυσικά.
Απο την αλλαγή στον τόνο της φωνής καταλαβαίνει την 'απαγόρευση' και την επιβράβευση φυσικά.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum