Αυτό είναι οι γάτες

george7771

Νεοφερμένο μέλος

Ο george7771 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Εύλαλο (Ξάνθη). Έχει γράψει 69 μηνύματα.
Δείτε τόλμη κ θάρρος γα να υπερασπίσει το σπίτι της

https://www.youtube.com/watch?v=57jMakeyepo

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολύ ενδιαφέρον το βιντεάκι Γιώργο.:D:D
Πραγματικά ατρόμητος ο γάτος!!!:blink::up::up::up:
Αλλά και φιλεύσπλαχνος αφού άφησε την αρκούδα να κλέψει την σακούλα, προφανώς για να βρει κάτι να φάει.;):cool:
Μπράβο ψυχραιμία όμως ο ένοικος του σπιτιού ...να δεί τέτοιο σκηνικό από το παραθυρό του και να τραβάει βίντεο!:blink:
Εγώ δεν ξέρω τι θα έκανα στην θέση του, μάλλον αυθόρμητα θα ορμούσα πίσω από την γάτα,για να την βάλω μέσα.:hmm:
Μάλλον ο άνθρωπος έχει συνηθίσει να βλέπει τέτοιες σκηνές συχνά...;):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το γατι τρομερο, αλλα ακου γελιο η καρακαξα! :mad::mad: Καποιοι εχουν κολλησει στην ντιζνεοποιημενη βερζιον των ζωων, αλλα αυτη η αρκουδιτσα που βλεπουμε κει δεν ειναι ο Winnie the Pooh :mad: Εχω θα ειχα κλ*σει μεντες αν ηταν ο γατουλης μου εξω με μια αρκουδα, και αυτη γελαει και τραβαει βιντεο, η αναισθητη. :blink:Εκτος κι αν δεν ειναι δικια της η γατα, αλλα και παλι αναισθητη. Ξερετε τι ζημια μπορει να κανει ΕΝΑ χαστουκι μιας αρκουδας? :mad: ΑΝΑΙΣΘΗΤΗ!

Ωραια η αρκουδιτσα ωστοσο :happy: Γλυκυτατη. Φανταζεστε πως θα ηταν να μεναμε σε μια χωρα που ρακουν και αρκουδες κανουν ντου στα σκουπιδια μας? :P (και στα κατοικιδια δυστυχως, απο οτι ξερω :()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back