george7771
Νεοφερμένο μέλος
Ο george7771 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Εύλαλο (Ξάνθη). Έχει γράψει 69 μηνύματα.
22-01-10
20:17
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα.
22-01-10
20:29
Πολύ ενδιαφέρον το βιντεάκι Γιώργο.

Πραγματικά ατρόμητος ο γάτος!!!

Αλλά και φιλεύσπλαχνος αφού άφησε την αρκούδα να κλέψει την σακούλα, προφανώς για να βρει κάτι να φάει.

Μπράβο ψυχραιμία όμως ο ένοικος του σπιτιού ...να δεί τέτοιο σκηνικό από το παραθυρό του και να τραβάει βίντεο!
Εγώ δεν ξέρω τι θα έκανα στην θέση του, μάλλον αυθόρμητα θα ορμούσα πίσω από την γάτα,για να την βάλω μέσα.
Μάλλον ο άνθρωπος έχει συνηθίσει να βλέπει τέτοιες σκηνές συχνά...

Πραγματικά ατρόμητος ο γάτος!!!

Αλλά και φιλεύσπλαχνος αφού άφησε την αρκούδα να κλέψει την σακούλα, προφανώς για να βρει κάτι να φάει.

Μπράβο ψυχραιμία όμως ο ένοικος του σπιτιού ...να δεί τέτοιο σκηνικό από το παραθυρό του και να τραβάει βίντεο!

Εγώ δεν ξέρω τι θα έκανα στην θέση του, μάλλον αυθόρμητα θα ορμούσα πίσω από την γάτα,για να την βάλω μέσα.

Μάλλον ο άνθρωπος έχει συνηθίσει να βλέπει τέτοιες σκηνές συχνά...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα.
22-01-10
20:29
Το γατι τρομερο, αλλα ακου γελιο η καρακαξα! 
Καποιοι εχουν κολλησει στην ντιζνεοποιημενη βερζιον των ζωων, αλλα αυτη η αρκουδιτσα που βλεπουμε κει δεν ειναι ο Winnie the Pooh
Εχω θα ειχα κλ*σει μεντες αν ηταν ο γατουλης μου εξω με μια αρκουδα, και αυτη γελαει και τραβαει βιντεο, η αναισθητη.
Εκτος κι αν δεν ειναι δικια της η γατα, αλλα και παλι αναισθητη. Ξερετε τι ζημια μπορει να κανει ΕΝΑ χαστουκι μιας αρκουδας?
ΑΝΑΙΣΘΗΤΗ!
Ωραια η αρκουδιτσα ωστοσο
Γλυκυτατη. Φανταζεστε πως θα ηταν να μεναμε σε μια χωρα που ρακουν και αρκουδες κανουν ντου στα σκουπιδια μας?
(και στα κατοικιδια δυστυχως, απο οτι ξερω
)

Καποιοι εχουν κολλησει στην ντιζνεοποιημενη βερζιον των ζωων, αλλα αυτη η αρκουδιτσα που βλεπουμε κει δεν ειναι ο Winnie the Pooh
Εχω θα ειχα κλ*σει μεντες αν ηταν ο γατουλης μου εξω με μια αρκουδα, και αυτη γελαει και τραβαει βιντεο, η αναισθητη.
Εκτος κι αν δεν ειναι δικια της η γατα, αλλα και παλι αναισθητη. Ξερετε τι ζημια μπορει να κανει ΕΝΑ χαστουκι μιας αρκουδας?
ΑΝΑΙΣΘΗΤΗ!Ωραια η αρκουδιτσα ωστοσο
Γλυκυτατη. Φανταζεστε πως θα ηταν να μεναμε σε μια χωρα που ρακουν και αρκουδες κανουν ντου στα σκουπιδια μας?
(και στα κατοικιδια δυστυχως, απο οτι ξερω
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum