LETOS
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η δική μου κρύβεται στο ημι-υπόγειο και παρακολουθεί..
Οι αρσενικοί κανονικά δεν πηγαίνουν σύμφωνα με τη μυρωδιά σε αυτές που έχουν οίστρο, ή πηγαίνουν οπουδήποτε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Αφού είσαι σε επαρχία ειδικά... μυρίζει ο τόπος ορμόνες...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LETOS
Εκκολαπτόμενο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Βρίσκεσαι σε ένα πεδίο μάχης....
Η δικιά σου, λογικό και αναμενόμενο να φρικάρει...

LETOS
Εκκολαπτόμενο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Ο αρσενικός απλά ψάχνει... κάτι μυρίζει και ψάχνει... η δικιά σου δεν τον γουστάρει. Τώρα αν είχε οίστρο μπορεί και να τον ήθελε.. τί να σου πώ!!

LETOS
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχαριστώ!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LETOS
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λοιπόν: Η γάτα μου μπαινοβγαίνει στο υπόγειο και στην αυλή, όταν λείπουμε, από μιά χαραμάδα που υπάρχει στη σίτα του παραθύρου του υπογείου που αφήνουμε ανοιχτό γι΄αυτό το λόγο. Τις τελευταίες μέρες μαζεύονται στην αυλή 2-3 γάτοι και γίνεται της κακομοίρας! Ξυπνάμε μέσα στη νύχτα για να διώξουμε τους γάτους οι οποίοι μετά από λίγο ξανάρχονται!

Χθές κατέβηκα στο υπόγειο και μου μύρισαν ούρα γάτου που ανακάλυψα τελικά ότι είχε ψεκάσει σε μια γωνία που μύριζε πολύ έντονα! Έκλεισα λοιπόν το παράθυρο του υπογείου χθες το βράδυ και όλη τη νύχτα ένας γάτος από έξω αφυνίασε στις φωνές!!
Είναι δυνατόν να συμβαίνει όλο αυτό το "πανηγύρι" για μια στειρωμένη γάτα που υποτείθεται ότι δεν αφήνει μυρωδιά?
Ούτε πέρσι που ήταν ακόμα αστείρωτη δεν είχε τόση "ζήτηση"
Τί μπορώ να κάνω πιά?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Περιμένεις να περάσει η εποχή....

Εαν σε ενοχλεί που νευριάζει η δική σου θα μπορούσες ίσως να την βάλεις μέσα.
LETOS
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τώρα αναγκαστικά πρέπει να την κλείσω...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
matrix
Νεοφερμένο μέλος
!Συμφωνώ μ'αυτά που λέει η julia.Θέλω να συμπληρώσω ότι η δική σου δε μυρίζει αλλά δε παύει να είναι θηλυκό και από ένστικτο και μόνο τα αρσενικά θέλουν να ζευγαρώσουν μαζί της καταλαβαίνεις.....
!!Έχω μία φίλη που κάποτε είχε μία γατούλα η οποία ήταν στειρωμένη και δεν άφηνε κανέναν γάτο να τη πλησιάσει
!!'Οποιος τη πλησίαζε το μετάνιωνε!Είχε δείρει όλους τους γάτους της γειτονιάς
!!!Είχε βγάλει άσχημη φήμη στο γατόκοσμο
!!Γενικά όταν είναι στειρωμένα έχουν άλλα ενδιαφέροντα όπως παιχνίδι,φαγητό χουζούρεμα κ.τ.λ. και όχι να ζευγαρώσουν(λογικό) μ'αποτέλεσμα όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο να νευριάζουν και να τσιτώνονται πάρα πολύ
!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα18774
Δραστήριο μέλος
Ωχ!! κατάλαβα! Απλά νόμιζα ότι έρχονται γι' αυτήν γιατί όταν είναι στο υπόγειο έπιασα ένα γάτο να κοιτάει με τις ώρες μέσα, και όταν είναι η δικιά μου στο μπαλκόνι αυτός την κοιτάει και φωνάζει! Η δικιά μου λες να φοβάται ή απλώς νευριάζει?
ΑΑΑΑΑ τον αλητάμπουρα τον γάτο.....Παίρνει μάτι το κοριτσάκι....Και εγώ τα ίδια περνάω!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LETOS
Εκκολαπτόμενο μέλος
Άμα την κλείσω μέσα με τρελαίνει στο νιαούρισμα και θέλει να βγει να τον δει! Αν την αφήσω να βγει στέκεται κάπου και τον φωνάζει!!(αν δεν είναι έξω δηλαδή αυτός)Είναι δυνατόν??
moukelis
Επιφανές μέλος

LETOS
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και δεν μπορώ να πω ότι παρουσίασε ποτέ συμπτώματα οίστρου..Τώρα τι είναι αυτό πάλι...
moukelis
Επιφανές μέλος
LETOS
Εκκολαπτόμενο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Γιατί το να κάνει μόνο παρέα είναι μέσα στα λογικά πλαίσια, απλά τον θέλει για παρέα...αλλά αν θέλει και κάτι παραπάνω, κάτι δεν πάει καλά.

LETOS
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool