julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
09-03-10
10:44
Άρα είναι απλά φίλοι, υπάρχει αυτό στις γάτες.. και φυσικά και έχουν και αυτές τις προτιμήσεις τους και την παρέα τους.
Εφόσον δεν υπάρχει σεξουαλική επαφή ή καυγάς, δεν κινδυνεύει απο τίποτα, εφόσον έχει κάνει όλα τα απαραίτητα εμβόλια.

Εφόσον δεν υπάρχει σεξουαλική επαφή ή καυγάς, δεν κινδυνεύει απο τίποτα, εφόσον έχει κάνει όλα τα απαραίτητα εμβόλια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LETOS
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κλημέντι (Κόρινθος). Έχει γράψει 136 μηνύματα.
09-03-10
10:52
Ωραία! Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!
Το κάλό είναι ότι ο γάτος αυτός δεν είναι άγριος, οπότε μπορεί να μην είναι αδέσποτος..Γιατί τον διώχνω και δεν βλέπω να ταράζεται και πολύ! Μια μέρα που άνοιξα την πόρτα για να πάρω κάτι από έξω μπήκε η δικιά μου μέσα στο σπίτι και αυτός την ακολούθησε χωρίς να τον πάρω είδηση! Μόλις μπήκα και τον βρήκα μέσα τρελάθηκα! Ε όχι και έτσι...

Το κάλό είναι ότι ο γάτος αυτός δεν είναι άγριος, οπότε μπορεί να μην είναι αδέσποτος..Γιατί τον διώχνω και δεν βλέπω να ταράζεται και πολύ! Μια μέρα που άνοιξα την πόρτα για να πάρω κάτι από έξω μπήκε η δικιά μου μέσα στο σπίτι και αυτός την ακολούθησε χωρίς να τον πάρω είδηση! Μόλις μπήκα και τον βρήκα μέσα τρελάθηκα! Ε όχι και έτσι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool