yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
05-07-08
13:36
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popppi
Νεοφερμένο μέλος
Η popppi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 73 μηνύματα.
06-07-08
00:42
αχ μέσα είμαι

πέρσι έβαλαν φόλα σε 3 γατάκια μου... Δεν καταλαβαίνω το γιατί αλλά που να μπεις στην ψυχολογία του δολοφόνου

πέρσι έβαλαν φόλα σε 3 γατάκια μου... Δεν καταλαβαίνω το γιατί αλλά που να μπεις στην ψυχολογία του δολοφόνουΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jimmy
Νεοφερμένο μέλος
Ο jimmy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα.
09-07-08
11:06
ειμαι κι εγω μεσα αυτο το κακο πρεπει να σταματησει
.
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Χριστιάννα Γερακαρίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυκή (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 282 μηνύματα.
09-07-08
12:58
Πολύ καλό.Μέσα και εγω......Χρειάζεται λιγάκι μήπως και την μασήσουν που δεν το νομίζω....αμα είσαι ''Ψυχολογικά Ανισόρροπος'' που έτσι εγώ τους θεωρώ αυτούς τους ανθρώπους είσαι μια ζωη, αλλά κάτι πρέπει να γίνει!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ohimso
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η ohimso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 280 μηνύματα.
29-07-08
02:38
Πολύ καλό, αλλά καλύτερα να διορθώσεις το λάθος (που έγινε απο απροσεξία προφανώς, αφού από κάτω γράφεται σωστά): "ΕΠΙΚΗΡΥΞΗ" είναι το σωστό.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum