maxi2
Δραστήριο μέλος
Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 621 μηνύματα.
18-06-06
14:21
Όσοι θέλετε στείλτε μου με e-mail φωτογραφίες των γατιών που ψάχνουν για να υοθετηθούν και θα φτιάξω αφισούλες να τις βάλω στο μαγαζί.
έτσι ίσως την δούνε και άνθρωποι που δεν έχουν πρόσβαση εδώ και ενδιαφερθούνε να υοθετήσουν ενα....
maxi2@ath.forthnet.gr
ximaira@msn.com
έτσι ίσως την δούνε και άνθρωποι που δεν έχουν πρόσβαση εδώ και ενδιαφερθούνε να υοθετήσουν ενα....
maxi2@ath.forthnet.gr
ximaira@msn.com
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα.
18-06-06
14:24
πλυ καλη ιδεα οτι βρω σου στελνω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
effie
Νεοφερμένο μέλος
Ο effie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 61 μηνύματα.
19-06-06
12:54
Να σου στείλω και τα δικά μου να τα βάλεις αν μπορείς;
(αν και έχω πάψει να ελπίζω πλέον οτι θα δοθούν...)
(αν και έχω πάψει να ελπίζω πλέον οτι θα δοθούν...)
maxi2
Δραστήριο μέλος
Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 621 μηνύματα.
22-06-06
22:15
Στείλτε ότι θέλετε.. Περιμένω για να βάλω αφισούλα στο μαγαζί. Υπάρχουν αρκετοι ζωόφιλοι εκεί..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum