alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Όλες εμείς οι γατομαμάδες, παλιές και νέες, το θεωρούμε φυσιολογικό να είμαστε χαζογατομαμάδες και να ζουλάμε, να τρελαίνουμε στα φιλιά τα παιδιά μας, να το θεωρούμε αυτονόητο όταν τα αποκαλούμε "μωρά μας".
Οι γατομπαμπάδες ομως? Είναι τόσο χαζοβιόληδες όσο εμείς?
Περιμένουμε απαντήσεις από τα αρσενικά της παρέας και από τα θηλυκά της παρέας, περιμένουμε πολύ πολύ θάψιμο!!!

Και ξεκινώντας εγώ, σας ρωτώ: Πού είναι η θέση της γάτας?
Και δεν εννοώ το κρεβατάκι της, ή τη γωνιά της...
Ο δικός μου γατομπαμπάς, όταν η γάτα ανεβαίνει στο γραφείο, μου λέει "πάρτην απο κει" του απαντάω "όχι, άστην να παίξει" και μου λέει "μα καλά, εκεί είναι η θέση της?"

Οπότε, "Το Σάββατο που έχει φασίνα, μην ξεχάσεις να βάλεις τη γάτα στη θέση της!"

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
καταρχήν να αναφέρω ότι δεν μεγάλωσε με γάτες.... δεν είχε ποτέ πριν γάτα... πρίν σκοτωθώ εγώ τουλάχιστόν... μου αγόρασε τον πρίνς να μου κρατάει παρέα... εν συνεχεία (και αφού τον κράτησε για δέκα μέρες) αγόρασε τον δικό του πάρη... πρίν λίγο καιρό μας αγόρασε τη ρέινά μας...
όταν ξαπλώνει και ανεβαίνουν οι γάτοι στο κρεβάτοι βουτάει έναν στην αγκαλιά του και κοιμάται... τον έχω συλλάβει με τον πάρη στο στομάχι του και τον πρίνς να του ζεσταινει το τριχωτό της κεφαλής του... :Ρ
όταν βλέπει τη ρέινα ξεκινάει "που είναι το κορίτσι μου; πεινάει το μωρό μου; τι είναι μπουμπούκα μου; ζουζουνίτσα μου εσύ...." και μετά τη βουτάει και την ανεβάζει στο κρεβάτι και χαίρεται να την ακούει να γουργουρίζει με τις ώρες.....
έχει ένα άγχος αν δεν βλέπει τα αγόρια ρωτάει... "που είναι τα μικρά τερατάκια; φάγανε; τα τάισες... κλπ..."
και όταν τα τερατακια θέλουν παιχνίδια τρέχει... ξοπίσω τους... (τώρα τα έχουμε και τα τρία μαζί... πανικός... :Ρ)
έχει ένα χαζο ύφος όταν τα κοιτάει να γλύφονται
τα λατρεύει... αν τα πειράξει κανείς τσιρίζει... 
θα προσπαθήσω να βγάλω φωτό΄από τους μαραθώνιους ύπνου με δύο τρεις γάτες στο κρεβάτι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ο άντρας ο σωστόςκαλησπέρα, ο αρραβωνιαστικός μου είναι τρελός χαζομπαμπάς...
καταρχήν να αναφέρω ότι δεν μεγάλωσε με γάτες.... δεν είχε ποτέ πριν γάτα... πρίν σκοτωθώ εγώ τουλάχιστόν... μου αγόρασε τον πρίνς να μου κρατάει παρέα... εν συνεχεία (και αφού τον κράτησε για δέκα μέρες) αγόρασε τον δικό του πάρη... πρίν λίγο καιρό μας αγόρασε τη ρέινά μας...
όταν ξαπλώνει και ανεβαίνουν οι γάτοι στο κρεβάτοι βουτάει έναν στην αγκαλιά του και κοιμάται... τον έχω συλλάβει με τον πάρη στο στομάχι του και τον πρίνς να του ζεσταινει το τριχωτό της κεφαλής του... :Ρ
όταν βλέπει τη ρέινα ξεκινάει "που είναι το κορίτσι μου; πεινάει το μωρό μου; τι είναι μπουμπούκα μου; ζουζουνίτσα μου εσύ...." και μετά τη βουτάει και την ανεβάζει στο κρεβάτι και χαίρεται να την ακούει να γουργουρίζει με τις ώρες.....![]()
έχει ένα άγχος αν δεν βλέπει τα αγόρια ρωτάει... "που είναι τα μικρά τερατάκια; φάγανε; τα τάισες... κλπ..."
και όταν τα τερατακια θέλουν παιχνίδια τρέχει... ξοπίσω τους... (τώρα τα έχουμε και τα τρία μαζί... πανικός... :Ρ)
έχει ένα χαζο ύφος όταν τα κοιτάει να γλύφονταιτα λατρεύει... αν τα πειράξει κανείς τσιρίζει...
θα προσπαθήσω να βγάλω φωτό΄από τους μαραθώνιους ύπνου με δύο τρεις γάτες στο κρεβάτι![]()

menia
Δραστήριο μέλος
Μακάρι να ήταν όλοι οι άντρες έτσι!! Εμένα ο δικός μου δεν ήταν ιδιαίτερα φιλόζωος, θα τον χαρακτήριζα επιπόλαιο σε ότι αφορά την συμπεριφορά του απέναντι στα ζώα. Τώρα πλέον ανά τακτά χρονικά διαστήματα ψάχνει να βρει τη Μένια στο σπίτι και παίζει μαζί της, σε σημείο η μπουμπούκα να τον βλέπει και να κάνει κυριολεκτικά κωλοτούμπες από την χαρά της!! Τι ευχάριστο θέαμα!! Βέβαια μην του πεις να αλλάξει το χώμα της...
Προσδοκώ στο κοντινό μέλλον να έχουμε μια ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση στην αντιμετώπιση των ζώων!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο γατομπαμπας νιαουρίζει!

Ναι, νιαουρίζει και τα μικρά τον κοιτάνε με απορημένο ύφος

ELENIP
Διάσημο μέλος
Εκτακτη ενημερωση απο το Pet home μου...
Ο γατομπαμπας νιαουρίζει!![]()
Ναι, νιαουρίζει και τα μικρά τον κοιτάνε με απορημένο ύφος![]()
![]()
![]()
![]()

Εβεβαια . θα λενε γατος κι εσυ? Και γιατι εισαι ετσι? Σου λειπουν 2 ποδια και εισαι και τοοοοοοοσο μεγαααααλος
ELENIP
Διάσημο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
sigmacom
Νεοφερμένο μέλος

Στην πραγματική ζωή δεν γνωρίζω παρά μόνο έναν-δυο αυτοδημιούργητους(*) γατομπαμπάδες, κι απ' ότι έχω καταλάβει και από τις συμμετοχές εδώ στο site σας, σπανίζουν δεόντως. Να μας προσέχετε λίγο παραπάνω λοιπόν, ναι?

(*)Αυτοί που μόνοι τους θέλησαν και πήραν γάτα
Δηλώνω υπερήφανα γατομπαμπάς, ίσως όχι σε υπερθετικό βαθμό χαζόγατομπαμπάς λόγω ιδιοσυγκρασίας, αλλά υπάρχουν φάσεις έκφρασης προς την μικρή μου, που μετά κοιτάω δεξιά-αριστερά μην με είδε / άκουσε κανένας.

Η θέση της γάτας? Όπου θέλει εννοείται!!!
Το υφασμάτινο σπιτάκι της είναι κολλητά στο προσκέφαλο του κρεβατιού μου. Συχνά πυκνά έρχεται και κοιμάται μαζί μου, ή στο σαλόνι ή όπου άλλου της έρθει.
Μόλις ακούσει τηλέφωνο να χτυπάει και μιλήσω, έρχεται πάνω μου και αρχίζει χουρχουρητά και φιλιά. Αν δουλεύω στο laptop χύνεται στο πληκτρολόγιο. Αν δουλεύω στο desktop κάθεται επάνω στο γραφείο διακριτικά σε μια γωνία και με επιτηρεί. Όταν βγώ από μπάνιο ανεβαίνει στον σβέρκο μου και με περνάει ένα δεύτερο χέρι τα μαλλιά (γλυψ-γλυψ, εδώ σου ξέφυγε άχρηστε, γλυψ!
). Γενικά όπου αποφασίσει να ρίξει άγκυρα ή να κάνει κάτι, αποφεύγω να της το χαλάω - εκτός κι αν είναι επικίνδυνο φυσικά, οπότε την μαζεύω.
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Κάποιος ασχολήθηκε με την μειονότητά μας!!!
Στην πραγματική ζωή δεν γνωρίζω παρά μόνο έναν-δυο αυτοδημιούργητους(*) γατομπαμπάδες, κι απ' ότι έχω καταλάβει και από τις συμμετοχές εδώ στο site σας, σπανίζουν δεόντως. Να μας προσέχετε λίγο παραπάνω λοιπόν, ναι?
(*)Αυτοί που μόνοι τους θέλησαν και πήραν γάτα
Δηλώνω υπερήφανα γατομπαμπάς, ίσως όχι σε υπερθετικό βαθμό χαζόγατομπαμπάς λόγω ιδιοσυγκρασίας, αλλά υπάρχουν φάσεις έκφρασης προς την μικρή μου, που μετά κοιτάω δεξιά-αριστερά μην με είδε / άκουσε κανένας.
Η θέση της γάτας? Όπου θέλει εννοείται!!!
Το υφασμάτινο σπιτάκι της είναι κολλητά στο προσκέφαλο του κρεβατιού μου. Συχνά πυκνά έρχεται και κοιμάται μαζί μου, ή στο σαλόνι ή όπου άλλου της έρθει.
Μόλις ακούσει τηλέφωνο να χτυπάει και μιλήσω, έρχεται πάνω μου και αρχίζει χουρχουρητά και φιλιά. Αν δουλεύω στο laptop χύνεται στο πληκτρολόγιο. Αν δουλεύω στο desktop κάθεται επάνω στο γραφείο διακριτικά σε μια γωνία και με επιτηρεί. Όταν βγώ από μπάνιο ανεβαίνει στον σβέρκο μου και με περνάει ένα δεύτερο χέρι τα μαλλιά (γλυψ-γλυψ, εδώ σου ξέφυγε άχρηστε, γλυψ!).
Γενικά όπου αποφασίσει να ρίξει άγκυρα ή να κάνει κάτι, αποφεύγω να της το χαλάω - εκτός κι αν είναι επικίνδυνο φυσικά, οπότε την μαζεύω.
Καλωσηρθες μπαμπα!
Μπορω να σε δανειστω για λιγο να εκπαιδευσεις και τον δικο μου????

vickymoon
Διάσημο μέλος
πιανει τον παρασκευα κ παιζουν, του νιαουριζει, τον εχει αγκαλια , τον πειραζει. αγαπιουνται πολυ οι δυο τους.
με τη μαργαριτα δειχνει ολη του τη τρυφεροτητα. την εχει συνεχεια αγκαλια κ την αγαπαει.
παντως το παιζει σοβαρος, αλλα τον εχω πετυχει να κανει πολλες τρελες με τις γατες

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool