Kamarado
Νεοφερμένο μέλος
Η Kamarado αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
26-12-09
12:44
Καλημερα και Χρονια Πολλα σε ολους!!!
Ειμαι καινουργιο μελος στην παρεα σας και επισης με μια μεγαλη αγαπη στα ζωακια και ιδιαιτερα στις γατες,ειδικα στα αδεσποτα γατακια.
Χρειαζομαι ομως την βοηθεια σας..... η γατουλα μας η Monkey (Σιαμ 9 χρονων) ξαφνικα απο χθες σταματησε να μας μιλαει
και πιστεψτε μιλαει αρκετα. Τρωει, πινει νερακι, κοιμαται, παει τουαλετα κανονικα αλλα εχει ενα θλιμμενο υφος πουμας στεναχωρει αρκετα. Επισης δειχνει να πνιγετε μερικες φορες, σαν κατι να εχει κατσει στο λαιμο της και οτι θελει να το βγαλει αλλα δεν γινετε κατι. Βεβαια σκεφτομαστε οτι αν πνιγοταν απο κατι δεν θα ετρωγε τιποτα. Αναρωτιομαστε αν την τρομαξε κατι αλλα και παλι δεν γνωριζουμε. Εχετε να μου προτεινετε κατι πυ θα μπορουσα να κανω μεχρι την Δευτερα που θα μπορει να παει στον γιατρο της?
Ευχαριστω πολυ
Ειμαι καινουργιο μελος στην παρεα σας και επισης με μια μεγαλη αγαπη στα ζωακια και ιδιαιτερα στις γατες,ειδικα στα αδεσποτα γατακια.
Χρειαζομαι ομως την βοηθεια σας..... η γατουλα μας η Monkey (Σιαμ 9 χρονων) ξαφνικα απο χθες σταματησε να μας μιλαει
και πιστεψτε μιλαει αρκετα. Τρωει, πινει νερακι, κοιμαται, παει τουαλετα κανονικα αλλα εχει ενα θλιμμενο υφος πουμας στεναχωρει αρκετα. Επισης δειχνει να πνιγετε μερικες φορες, σαν κατι να εχει κατσει στο λαιμο της και οτι θελει να το βγαλει αλλα δεν γινετε κατι. Βεβαια σκεφτομαστε οτι αν πνιγοταν απο κατι δεν θα ετρωγε τιποτα. Αναρωτιομαστε αν την τρομαξε κατι αλλα και παλι δεν γνωριζουμε. Εχετε να μου προτεινετε κατι πυ θα μπορουσα να κανω μεχρι την Δευτερα που θα μπορει να παει στον γιατρο της?Ευχαριστω πολυ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool