Αφόδευση

Nehalennia

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα.
Έχω ταραχτεί λιγάκι... ο μικρός πήγε τουαλέτα αλλά τα έκανε έξω από την λεκάνη... ευτυχώς τον έπιασα πάνω στην ώρα και αφού καθάρισα το μέρος, παρατήρησα πως είχαν μείνει υπολείμματα στον πισινό του... πάιρνω κι εγώ ένα μωρομάντηλο και πάω να τον καθαρίσω... και παρατηρώ πως τα υπολείμματα ήταν σκληρά και αφού του τα καθάρισα παρατήρισα ελάχιστο αιματάκι...
Φυσικά ο μικρός δεν δείχνει να έχει κάποιο πρόβλημα... τρώει κανονικότατα, πίνει αύθονο νεράκι και παίζει σαν τρελός...
Τι να κάνω????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εφόσον ήταν σκληρά, μάλλον θα σφίχτηκε λίγο παραπάνω και γι'αυτό είχε αίμα. Τι τον ταίζεις?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μηπως αλλαξες κατι στην τροφη του;Δοκιμασε να του σταξεις λιγο ελαιολαδο στις κροκετες,ή δωσε του μια κουταλιτσα κονσερβα,και αυριο πηγαινε τον μια βολτα στο γιατρο για καλο και για κακο...

Κροκέτες τρώει τις Tonus kitten της Purina. Και φυσικά μέρα παρα μέρα του δίνω μεζεδάκι το 1/4 κονσερβούλας τετράγωνης με σολωμό...
Έχει αποπαρασιτωθει εσωτερικά και εξωτερικά ενοείται..

Μηπως αλλαξες κατι στην τροφη του;Δοκιμασε να του σταξεις λιγο ελαιολαδο στις κροκετες,ή δωσε του μια κουταλιτσα κονσερβα,και αυριο πηγαινε τον μια βολτα στο γιατρο για καλο και για κακο...

Ναι ούτως η άλλως είναι να πάμε για εμβόλιο. Απλά μου ήρθε λίγο κάπως το σημερινό.

Μην ανησυχείς, συμβαίνει καμιά φορά και είναι συνήθως θέμα διατροφής..θα στο πει κι ο γιατρός:)

Εφόσον από πλευράς εμβολίων και αποπαρασίτωσης είναι ΟΚ, μάλλον είχε ψιλοδυσκοιλιότητα και βολεύτηκε έξω. Μπορεί να έγινε και κάτι ανάλογο με της Μπασσέτ μου. Χωρίς να την καταλάβω είχε καταπιεί σπάγγο και μόλις ενεργήθηκε, δεν μπόρεσε να βγει ολόκληρος ο σπάγγος (μαζί με τις ακαθαρσίες). Στο τσακ την έπιασα, να προσπαθεί να βγεί, σέρνοντας τον πωπό της, προκειμένου να απαλλαγεί από το σπάγγο και το ....περίβλημά του. Ευτυχώς, όπως και εσύ, είχα πρόχειρα μωρομάντηλα και της το έβγαλα εγώ, αλλιώς θα είχε πάει σε όλο το σπίτι και θα νόμιζα ότι τα είχε κάνει έξω από το κουτί. :mpliaks::mpliaks:

Ναι πάλι καλά που υπάρχουν τα μωρομάντιλα...
Ξαναπήγε τουαλέτα κανονικότατα αυτή τη φορά και όταν βγήκε είχε πάλι ελάχιστο αίμα αλλά τουλάχιστον ήταν καθαρός από κακάκια...
Μετά καθόταν και με έβλεπε που μαγείρευα και κάναμε την κλασσική κουβεντούλα μας :D Τώρα κοιμάται στον καναπέ χωμένος στην κουβέρτα:lol:

Ναι πάλι καλά που υπάρχουν τα μωρομάντιλα...
Ξαναπήγε τουαλέτα κανονικότατα αυτή τη φορά και όταν βγήκε είχε πάλι ελάχιστο αίμα αλλά τουλάχιστον ήταν καθαρός από κακάκια...
Μετά καθόταν και με έβλεπε που μαγείρευα και κάναμε την κλασσική κουβεντούλα μας :D Τώρα κοιμάται στον καναπέ χωμένος στην κουβέρτα:lol:
Πάντως, να το αναφέρεις στο γιατρό καλού κακού, γιατί οι γάτες για να δείξουν ότι υποφέρουν, φθάνουν πρώτα στο "αμήν" .

Καλησπέρα!
Πήγαμε σήμερα στη γιατρό μας και αφού τον εξέτασε εξονυγχιστηκά μας είπε πως έχει δυσκοιλιότητα. Μας έδωσε 2 κονσερβούλες να φάμε 1 μέρα μόνο κονσέρβα και τις επόμενες 2 μέρες εναλλάξ με τις κροκέτες που τρώμε συνήθως και να παρακολουθώ ενοείται τα κακά του καθημερινά και να την ενημερώσω πως πάει μετά από 3 μέρες.
Μας έδωσε και drontal (μισό) και μας έχωσε και ένα εμβόλιο (του μήνα) που δεν μας άρεσε καθοοοοοολου :down: αλλά παρόλα αυτά δεν κάναμε κιχ :lol:

Αντε περαστικά σας λοιπόν!!!:)

Περαστικα σας!:)

Ευχαριστούμε ευχαριστούμε :D

Χαιρομαι που πηγαν ολα καλα για τον μικρουλη και το αιματακι δεν ηταν τιποτα τελικα.Δυσκοιλιοτητα νομιζω μπορει να παρουσιαστει σε μικρουλι γατακι και η Μυρτουλα μου οταν ηταν γυρω στα 10 μηνων νομιζω, μια φορα παρουσιασε.Ηθελε να κανει κακακια , δυσκολευοταν και νιαουριζε.Της εδωσα για λιγο μαλακη τροφη και συνηλθε πολυ γρηγορα και δεν το ξαναπαρουσιασε. :hmm::)

Ελπίζω να συνέλθει και ο δικός μου. Το σίγουρο είναι πως θα του αλλάξω την τροφή που του δίνω τώρα, αλλά πρώτα να δούμε πως θα πάει με την θεραπεία που μας είπε η γιατρός.
Ένα άλλο θέμα που σκευτόμουν είναι πως επειδή κι εγώ και ο άντρας μου έχουμε μακρυά μαλλιά και φυσικά μαδάμε όπως όλα τα ζωάκια, μήπως από το παιχνίδι και για οτιδήποτε άλλο, τρώει τρίχες μας και του φέρνουν αυτή τη δυσκολία.
Του αγοράσαμε και cat grass να δούμε αν θα βοηθήσει.

Πάντως είμαστε καλά :D φάγαμε την κονσερβούλα που μας έδωσε η γιατρός με όρεξη και αφού κρατήσαμε μούτρα για κανα 2ωρο, τώρα αράξαμε στην καρέκλα πίσω από την μαμά κολιτά χουρχουρίζοντας...

Αχχχχχ με τρελαίνει με κάτι τέτοια:inlove::inlove:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back