chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος

Προσωπικά της πρότεινα να μην το κάνει, αλλά να παλέψει για να την κρατήσει στη ζωή.
Έχετε κάποια πρόταση; Το γατάκι όντως δεν θέλει να φάει. Από την ώρα που γυρίσανε από τον κτηνίατρο δείχνει πιο αδύναμο.
Φοβάμαι ότι εγκαταλείπει τη ζωή....................

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Μου θυμιζει την περιπτωση με την αδερφη της Μαιρης.Ενω την ειχαμε 5-6 μερες αρρωστησε και μεσα σε 24 ωρες μου εμεινα στα χερια..και αυτη στο τελευταιο σταδιο δεν δεχοταν καθολου τροφη
Δεν ξερω,εγω δεν της εκανα ευθανασια και την κρατουσα πανω μου τυλιγμενη με ενα ζακετακι ως το τελος ,πιστευοντας οτι ετσι θα φυγει πιο ηρεμη..Ειναι πολυ επιπονο,να το βλεπεις να ξεψυχαει,εγω δεν μπορω ακομα να την βγαλω απο το μυαλο μου εκεινη την στιγμηΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος

Μακάρι να τα καταφέρει...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Ας ελπίσουμε οτι θα συνέλθει. Ας το προσπαθήσει η φίλη σου, καλύτερα να το έχει κοντά.:cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
, αλλά ας ελπίσουμε πώς τα πράγματα θα πάρουν ευχάριστη τροπή...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Louiza
Νεοφερμένο μέλος
Το πιο σημαντικό είναι να πάρει τηλέφωνο έναν άλλο κτηνίατρο, προτείνω ανεπιφύλακτα τον Αίλουρο. Άκου ευθανασία!
Louiza
Νεοφερμένο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Αυτό είναι αλήθεια!!! Άλλοι κάνουν τα παντα για να τα σώσουν μέχρι τελευταία στιγμή (κ.Πάνος-Αίλουρος) και άλλοι εγκαταλείπουν νωρίς την προσπάθεια και σου κοπανάνε μια ευθανασία! Μα άμα είναι να πεθάνει και δεν υποφέρει, καλύτερα να πεθάνει αγκαλιά στη "μαμά" του παρά σε ένα κρύο ιατρείο....Ας το παει και καπου αλλου εμενα μ εκνευριζουν οι κτηνιατροι που εχουν την ευθανασια στο τσεπακι
χριστινα
Διάσημο μέλος

Και ταυτόχρονα, το προσπαθεί ειλικρινά.....
Κι εγώ θα πρότεινα μια επισκεψη προς τα εκεί. Εύχομαι να τα καταφέρει το μικρούλι πάντως!!! Μακάρι!!!
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Γι'αυτο και τον πηγα στον κυριο Πανο.
Μηπως επρεπε ο κτηνιατρος να του βαλει συριγγα με ειδικο σωλινακι στο στομαχι για να του δωσει κατ'αυθειαν φαγητο? Ή ειναι πολυ μωρο?

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

πολυ καλο αυτο,αρα εχει ελπιδες το γατακι.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος

Μπράβο......Μακάρι να σταματήσει και η διάρροια
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπράβο......Μακάρι να σταματήσει και η διάρροια
Και να πιασει τον γιατρο που ειπε για ευθανασιαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Καλό!!!Και να πιασει τον γιατρο που ειπε για ευθανασια

ladycat
Διάσημο μέλος
marfot75
Δραστήριο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος
Και να πιασει τον γιατρο που ειπε για ευθανασια

Πολύ χάρηκα για το γατάκι!
Μακάρι να είναι καλά.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool