Αχ αυτά τα νεογέννητα... Κι άλλο!

chouzouris

Πολύ δραστήριο μέλος

Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα.
Μία φίλη μου βρήκε στον κήπο της μια νεογέννητη γατούλα. Την περιμάζεψε, την ταϊζει ειδικό γάλα και έδειχνε όλο αυτό τον καιρό να πηγαίνει καλά... Την έχει 10 ημέρες τώρα περίπου. Χθες το βράδυ έκανε διάρροια και δεν έδειχνε καλά. Δεν ήθελε και να φάει. Αμέσως την πήγε σε κτηνίατρο. Της είπε ότι μάλλον θα πεθάνει, διότι δεν έχει πάρει αρκετά αντισώματα. Της έδωσε και ένα φάρμακο για την διάρροια. Της είπε ότι αν συνεχίσει να μην τρώει να της την πάει για ευθανασία... :(
Προσωπικά της πρότεινα να μην το κάνει, αλλά να παλέψει για να την κρατήσει στη ζωή.
Έχετε κάποια πρόταση; Το γατάκι όντως δεν θέλει να φάει. Από την ώρα που γυρίσανε από τον κτηνίατρο δείχνει πιο αδύναμο.
Φοβάμαι ότι εγκαταλείπει τη ζωή.................... :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κριμα:(Μου θυμιζει την περιπτωση με την αδερφη της Μαιρης.Ενω την ειχαμε 5-6 μερες αρρωστησε και μεσα σε 24 ωρες μου εμεινα στα χερια..και αυτη στο τελευταιο σταδιο δεν δεχοταν καθολου τροφη:(Δεν ξερω,εγω δεν της εκανα ευθανασια και την κρατουσα πανω μου τυλιγμενη με ενα ζακετακι ως το τελος ,πιστευοντας οτι ετσι θα φυγει πιο ηρεμη..Ειναι πολυ επιπονο,να το βλεπεις να ξεψυχαει,εγω δεν μπορω ακομα να την βγαλω απο το μυαλο μου εκεινη την στιγμη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:cry: Συμφωνώ με τη life. Αν αυτή είναι η μοίρα του, καλύτερα να πεθάνει με τη "μαμά" του, παρά στο ιατρείο. Αν το αντέξει η φίλη σου.:(
Μακάρι να τα καταφέρει...

:( Ας ελπίσουμε οτι θα συνέλθει. Ας το προσπαθήσει η φίλη σου, καλύτερα να το έχει κοντά.:cry:

Συμφωνώ με τα κορίτσια...Είναι πολύ άσχημο βέβαια, και εγώ δεν θα άντεχα να μου συμβεί κάτι τέτοιο:(, αλλά ας ελπίσουμε πώς τα πράγματα θα πάρουν ευχάριστη τροπή...

Το ξανάγραψα κάπου, αλλά η θεραπεία για τη διάρροια είναι να του δίνει διάλυμμα Almora (ένα φακελάκι σε ένα ποτήρι νερό) λίγο-λίγο κάθε μισή ώρα μέχρι να σταματήσει, και μετά να αναμιγνύει το διάλυμα με το γάλα του μέχρι να ξαναφτάσει να του δίναι το κανονικό γάλα. Αλλά όσο κάνει διάρροια να του δίναι μόνο νερό με Almora! Για να μην πάθει υπογλυκαιμικό σοκ από την έλλειψη φαγητού να πάρει από petshop ένα Felovit και να του βάζει μια σταγόνα στη γλώσσα ή στα ούλα 2-3 φορές τη μέρα, με το δάχτυλο. Να το κρατάει ζεστό φυσικά.
Το πιο σημαντικό είναι να πάρει τηλέφωνο έναν άλλο κτηνίατρο, προτείνω ανεπιφύλακτα τον Αίλουρο. Άκου ευθανασία!

Πάντως είναι επέιγον να το δει καλός κτηνίατρος, μάλλον θα έχει αφυδατωθεί και χρειάζεται ορό.

Ας το παει και καπου αλλου εμενα μ εκνευριζουν οι κτηνιατροι που εχουν την ευθανασια στο τσεπακι

Ας το παει και καπου αλλου εμενα μ εκνευριζουν οι κτηνιατροι που εχουν την ευθανασια στο τσεπακι
Αυτό είναι αλήθεια!!! Άλλοι κάνουν τα παντα για να τα σώσουν μέχρι τελευταία στιγμή (κ.Πάνος-Αίλουρος) και άλλοι εγκαταλείπουν νωρίς την προσπάθεια και σου κοπανάνε μια ευθανασία! Μα άμα είναι να πεθάνει και δεν υποφέρει, καλύτερα να πεθάνει αγκαλιά στη "μαμά" του παρά σε ένα κρύο ιατρείο....:down:

Πάντως ο Κ Πάνος πέραν της δικής του εμπειρίας, με τόσα γατάκια που του έχουμε πάει κατα καιρούς, απέκτησε ακόμη μεγαλύτερη εξειδίκευση :)
Και ταυτόχρονα, το προσπαθεί ειλικρινά.....
Κι εγώ θα πρότεινα μια επισκεψη προς τα εκεί. Εύχομαι να τα καταφέρει το μικρούλι πάντως!!! Μακάρι!!!

Με πήρε πριν λίγο και μου είπε ότι έφαγε πάλι!!!

Και για τον δικο μου, ειμαι σιγουρη πως οποιδηποτε αλλος θα εκανε ευθανασια!
Γι'αυτο και τον πηγα στον κυριο Πανο.
Μηπως επρεπε ο κτηνιατρος να του βαλει συριγγα με ειδικο σωλινακι στο στομαχι για να του δωσει κατ'αυθειαν φαγητο? Ή ειναι πολυ μωρο?:confused:

:up::up::up::up::up:πολυ καλο αυτο,αρα εχει ελπιδες το γατακι.

:up::up::up:
Μπράβο......Μακάρι να σταματήσει και η διάρροια

:up::up::up:
Μπράβο......Μακάρι να σταματήσει και η διάρροια
:cool:Και να πιασει τον γιατρο που ειπε για ευθανασια

Καλή τύχη:inlove:

μακαρι να πανε ολα καλα

Μακάρι να τα καταφέρει το γατάκι!!!!

:cool:Και να πιασει τον γιατρο που ειπε για ευθανασια

:lol::lol::lol::lol::lol:

Πολύ χάρηκα για το γατάκι! :up: Μακάρι να είναι καλά.:inlove::inlove:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back