Subject to change
e-steki.gr Founder

Ξυπνάω σήμερα 6 παρά το απόγευμα (ναι έχω περίεργο ωράριο, ουδεν σχόλιο παρακαλώ
) για να φύγω για μάθημα σχεδίου. Ξεκινάω να ετοιμάζομαι, χωρίς να μου φανεί κάτι περίεργο (ήμουν και νυσταγμένη ακόμη). Κάποια στιγμή περνάω απο την εξώπορτα και τη βλέπω ανοιχτή, προφανώς δεν την είχα κλείσει καλά το προηγούμενο βράδυ. Τότε ξαφνικά συνειδητοποίησα οτι δεν είχα δεν καθόλου το Vector απο τότε που ξύπνησα. Δυστυχώς δεν μπορούσα να ψάξω πολύ μιας και είχα ήδη αργήσει, κοίταξα λίγο στο σπίτι και στην αυλή αλλά τίποτα, οπότε έφυγα με χάλια διάθεση και σκεπτόμενη τι αφίσες θα βάλω στη γειτονιά και που να ψάξω όταν γυρίσω.Ευτυχώς όταν πέρασε το τρίωρο και γύρισα σπίτι, με το που φώναξα το όνομα του εντός της πολυκατοικίας, ακούω το χαρακτηριστικό του νιαούρισμα. Αμέσως η διάθεση μου ανέβηκε και μπήκα στο ασανσέρ κοιτάζοντας διαδοχικά κάθε όροφο. Τελικά τον βρήκα μαζεμένο σε ένα σκαλί του τέταρτου ορόφου απ'όπου και τον πήρα (με λίγη δυσκολία μιας και ήταν αρκετά τρομαγμένος) και τον γύρισα σπίτι.
Ευτυχώς έληξε γρήγορα το θέμα, αλλά με κοψοχόλιασε ο άτιμος! Τι τρομάρα ήταν αυτή! Έβλεπα κάτι σκούρο μέσα στο σπίτι και νόμιζα οτι ήταν εκείνος, έβλεπα γάτες στο δρόμο και νόμιζα οτι ήταν αυτός!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika
Δραστήριο μέλος

chica
Νεοφερμένο μέλος

purina
Πολύ δραστήριο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder
Όντως! Εγώ είχα τρομοκρατηθεί γιατί πολλές φορές αφήνουν την πόρτα της πολυκατοικίας ανοιχτή για κάποιες ώρες, και το σπίτι είναι σχετικά κοντά στο κέντρο της Γλυφάδας (2 λεπτά με τα πόδια)...Ευτιχως που ηταν μεσα στη πολικατοικια.Ολα καλα λιπον![]()
ladycat
Διάσημο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum