ΒΟΗΘΕΙΑ! Κάταγμα στο μηριαίο κόκκαλο σε γατάκι 3 μηνών

• Thread starter Thread starter ThanxCats
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

ThanxCats

Νεοφερμένο μέλος

Η ThanxCats αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 36 μηνύματα.
Γεια σας,
Ειμαι νεο μελος.
Θα ηθελα τη βοηθεια σας.
Ξερετε καποιον Εμπειρο και Καλο Γατοφιλο Κτηνιατρο που να ειδικευεται στην Ορθοπεδικη Χειρουργικη και που να μπορει καποιος να τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ για να μου δει ενα γατακι που εσπασε το ποδαρακι του στο μηριαιο κοκκαλο και μαλλον θα χρειαστει επεμβαση.
Επισης επειδη υπαρχει και θεμα οικονομικο, συντηρω πολλα γατακια δηλαδη, δε ξερω αν μπορω ν'ανταπεξελθω, μπορειτε να μου πειτε που μπορω να βρω καποιον οικονομικο κτηνιατρο με τα παραπανω προσοντα...ΑΝ υπαρχει καποιος.
Επισης ξερετε αν οι φιλοζωικες εταιρειες συνεργαζονται με τετοιους γιατρους;
Αν το παω στη Φιλοζωικη θα ειναι πιο οικονομικα, ετσι δεν ειναι; Αλλα θα ειναι ειδικευμενος ο γιατρος και θα γινει σωστα η εγχειρηση; Θα το προσεξουν η θα το κανουν στα γρηγορα;
Πεστε μου οτι ξερετε απο δικες σας εμπειριες σας παρακαλω πολυ. Το γατακι ειναι μικρο , σχεδον 3 μηνων, επεσε, χτυπησε και δεν το παταει πια το πισω ποδαρακι του. Του βαζω αντιφλεγμονωδεσ/παυσιπονο αλλα μου ειπαν πως μαλλον δε γιατρευεται με γυψο μονο λογω της φυσης του καταγματος.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ενας πολύ καλός κτηνίατρος , με μεγάλη εμπειρία σαν γιατρός αλλα και σε εγχειρησεις, είναι ο Γιαννόπουλος Δημήτριος στο Περιστέρι Σολομού 31. Πηγαίνω τις γάτες μου εδω και τρια χρόνια και δεν μου εχει πει τιποτα λάθος!!
Τωρα απο τιμη... μαλλον θα πρέπει να μιλησεις μαζί του γιατί δεν εχει τυχει να κανω σε δικό μου γατί εγχείρηση, παρα μόνο στείρωση!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δες εδώ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back