ΒΟΗΘΕΙΑ!!!! Κόλλησα δερματόφυτο (μύκητας) χωρίς να έχει ο γάτος συμπτώματα !!!!

Archangelik

Νεοφερμένο μέλος

Η Αγγελικη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Πεύκη (Αττική). Έχει γράψει 62 μηνύματα.
Γεια σας! εδω και 1 μηνα εχω ενα γατουλη ειναι 3 μηνων και μετα απο 1 μηνα που τον εχω με επιασε μια φαγουρα κ εβγαλα 5-6 σπιθουρακια σαν τσιμπιματα μου μετα απο 2 μερες εγιναν κυκλοι και ανοιγαν συνεχως...πηγα στον δερματολογο και μου ειπε πως ειναι δερματοφυτο και με ρωτησε αν εχω ζωο.. μου ειπε οτι ειναι απο τον γατο μου και πως πρεπει να του κανω θεραπεια.. ο γατουλης μου δεν εχει κανενα συμπτωμα μυκητα πανω του ισα ισα ειναι πολυ τριχωτος και φουντοτος! υπαρχει περιπτωση να ειναι φορεας του μηκυτα που κολλησα χωρις αυτος να εχει εκδηλωσει κατι? τι εξετασεις πρεπει να κανω και ποσο ακριβες ειναι? α! και τον πηρα μεσω μιας αγγελιας και βρισκοταν σε εναν κτηνιατρο μαζι με τα 2 του αδελφακια σχεδον απο τοτε που γεννηθηκε (ειναι ο κτηνιατρος που παω γενικα) δεν καταλαβαινω απο που επιασε τον μηκυτα αυτο.... :(:(:( και τον εχουμε και σε καραντινα μην κολλησει και την μητερα μου και στενοχωριεμαι :(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: ΒΟΗΘΕΙΑ!!!! Κόλλησα δερματόφυτο (μύκητας) χωρίς να έχει ο γάτος συμπτώ

γιατι δεν κανετε εξεταση στον γατουλη για μυκητες; Αυτο που ειπε ο γιατρος μου φαινεται καπως απολυτο γιατι μπορει να το εχεις κολλησει και απο αλλου, πχ απο καποια πετσετα. Μεχρι να κανετε εξετασεις στον γατουλη και σιγουρευτειτε οτι δεν ειναι φορεας, να πλενετε καλα τα χερια σας καθε φορα που τον πιανετε, να απολυμαινετε τις επιφανειες του σπιτιου και να καθαριζετε συστηματικα το σπιτι απο τις τριχες (και να πετατε αμεσως την σακουλα της ηλεκτρικης σκουπας).

Ξερω σιγουρα για 2 εξετασεις που κανουν στις γατες: καλλιεργεια και εκθεση σε black light :hmm: Δε νομιζω να ειναι πολυ ακριβες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: ΒΟΗΘΕΙΑ!!!! Κόλλησα δερματόφυτο (μύκητας) χωρίς να έχει ο γάτος συμπτώ

Χιλια ευχαριστω για την ανταποκριση !!! Θα το παω για αυτες ρις εξετασεις απλα αναρωτιομουν το κοστος γιατι οικονομικα δεν ειμαι και τελεια και γιαυτο εχω μονο ενα γατουλη και πηγαμε κιολας προσφατα για το δευτερο εμβολιο . ελπιζω να μην φταιει αυτος παντως γιατι δεν περασε πολυ στο δρομο απο τοτε που γεννηθηκε για να αρπαξει καποιον μυκητα ... Θαρωτησω τον γιατρο για τις εξετασεις ! Ευχαριστω και παλι :):):)

Το ίδιο μου έτυχε και μένα. Και δεν ήταν από τις κυρίες μου τελικά. Πάντως καλό θα Είναι να πάτε στον κτηνιατρο για καλο και για κακό :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back