MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα.
02-04-11
14:53
Παίρνουν ένα κολάρα, το βάζουν σε ένα γατάκι ή κουτάβι και μετά τα παρατάνε στο δρόμο. Αυτό το κολάρο όταν μεγαλώσουν πώς θα το βγάλουν; Δε θα τα σφίγγει;
Έχω δει και στις είδήσεις της Ρόδου κάποιους σκύλους παρατημένους με κολάρα στο δρόμο και δεμένους σε πεζοδρόμια. Αυτά τα κολάρα τους σφίγγουν πολύ και τους κάνουν πληγές στο λαιμό. Μπορεί και να τους μπουν στο δέρμα.
Αναρωτιέμαι: οι άνθρωποι που τα κάνουν αυτά νομίζουν πως τα βοηθάνε;

Έχω δει και στις είδήσεις της Ρόδου κάποιους σκύλους παρατημένους με κολάρα στο δρόμο και δεμένους σε πεζοδρόμια. Αυτά τα κολάρα τους σφίγγουν πολύ και τους κάνουν πληγές στο λαιμό. Μπορεί και να τους μπουν στο δέρμα.

Αναρωτιέμαι: οι άνθρωποι που τα κάνουν αυτά νομίζουν πως τα βοηθάνε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τρελόγατονι
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Χουπακι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 166 μηνύματα.
21-12-11
16:06
Απάντηση: Βάζουν κολάρα σε σκύλους και γάτες και τα αφήνουν να μεγαλώσουν στο δρ
Καλά εε! Που να φανταστείς τι γίνεται στην γειτονία μου! Βλέπω συνέχεια 4 συγκεκριμένες γάτες στις οποίες έχουν βάλει κολάρα. Είμαι σίγουρη πως όταν ήταν γατάκια τα είχαν στο σπίτι τους και όταν φτάσανε 6-7 μηνών τα παρατάνε στο δρόμο... Τι άνθρωποι....
Καλά εε! Που να φανταστείς τι γίνεται στην γειτονία μου! Βλέπω συνέχεια 4 συγκεκριμένες γάτες στις οποίες έχουν βάλει κολάρα. Είμαι σίγουρη πως όταν ήταν γατάκια τα είχαν στο σπίτι τους και όταν φτάσανε 6-7 μηνών τα παρατάνε στο δρόμο... Τι άνθρωποι....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mlpa
Νεοφερμένο μέλος
Η mlpa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
02-01-12
02:12
τωρα καταλαβα γιατι εβλεπα σκυλους με κολαρα κ σε καχεκτικη κατασταση,αναρωτιεμαι ποιοσ το σκεφτηκε να κανει κατι τετοιο!~
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum