Βίδα στο πόδι.

hliosporos

Νεοφερμένο μέλος

Η hliosporos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 25 μηνύματα.
Καλησπέρα σε όλους. Η γατούλα μου πρίν απο ένα μήνα έπεσε απο τον 4το όροφο..
Το αποτέλεσμα ήταν κάταγμα στο μηρό με μεγάλη μετατόπιση. Η μόνη θεραπεία ηταν να μπεί βίδα. Είναι η περίοδος που πρέπει να βγεί η βίδα πια, και ο γιατρός της είναι εκτός ελλάδος. Έχω έναν ακόμα ο οποίος όμως είναι στο Βόλο. Η ταλαιπωρία θα είναι πολύ μεγάλη και για τις δυό μας, πήγαινε έλα, χώρια τα έξοδα, χώρια που δεν μπορώ και να λείψω λόγο της δουλειάς μου.
Μένω στην περιοχή της Καλλιθέας. Μήπως ξέρει κανείς κανέναν γιατρό στην περιοχή να της αφαιρέσει την βίδα? Ξεβιδώνεται απο όσο ξέρω, και ίσως δεν χρειαστεί ούτε νάρκωση.
Υ.Γ
Είμαι χαμηλόμισθη και ήδη έχω πληρώσει πολλά για όλη αυτή την ταλαιπωρία, και θα εκτιμούσα πραγματικά αν μου συστήνατε έναν γιατρό που να σηκώνει το πορτοφόλι μου.. :(
Ευχαριστώ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ξερω κατι απο εκεινη τη πλευρα της αθηνας.
Εκτος τον αιλουρο(ailouros.gr) στο φαληρο που ειναι κοντα ας πουμε με καλλιθεα.
Ειναι σιγουρα ενημερωμενος και εξοπλισμενος . Το αν ειναι καλος δεν εχω προσωπικη εμπειρια.
Οπου ακους πολλα κερασια .... κρατα πολλα λεφτα?
Παρε και ρωτα απο πριν ποσο κοστιζει αφου θες κατι τοσο συγκεκριμενο , μην περιμενεις να τελιωσει τη δουλεια του και μετα να σου πει το ποσό , δεν ειναι ντροπη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστώ vavavoumako!

Σχετικα με γιατρους συνηθως οι Δημοι εχουν περιοδικα που λενε διαφορες υπηρεσιες.Φαρμακεια κλπ.Αλλα θα το ψαξω και θα σου πω.
Μεχρι τοτε ελπιζω να πανε ολα καλα!!!

Βρήκα αυτό το λινκ με 3 κτηνιατρεία στην Καλλιθέα: https://www.kallithea-online.gr/category.php?category_id=155 αν κάνεις κλίκ πάνω στο όνομα του κάθε κτηνιάτρου,σου βγάζει και χαρτη για να δείς που ακριβώς είναι,ώστε να το βρείς πιο εύκολα.Όσο για την τιμή,δυστυχώς δεν έχω ιδέα,όπως όμως πολύ σωστά σου είπε ο vavavoumakos,πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις,δεν είναι ντροπή,αλοίμονο. :)

Υ.Γ:Πανέμορφο το γατάκι σου,να το χαίρεσαι :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back