Βίντεο σοκ με αγελάδες θύματα

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
Ενα γαλα γεμάτο πονο!

Στην ολλανδια φιλοζωικη οργανωση τραβηξε αυτο το βιντεο με τις συνθηκες πρωτογνωρης βαναυσοτητας στη μεταφορα και τη διαβιωση αγελάδων ενω μεταφερονται για σφαγη προς την ισπανία . Ετσι φτιαχνεται το γαλα και το κρέας!

Δειτε ποσο αγρια τα δερνουν, τι πονο τραβανε πως ειναι τα ποδια τους ... τα ιδια εχουμε και εδω σε πολλες εκτροφες πιθανότατα

https://www.dierenrecht.org/index.php?id=266

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Yasmin δυστυχώς οι ανθρώποι είναι πολύ εγωιστές και πολύ σκληροί με τα ζώα.
Είναι εγωιστές γιατί σκέφτονται μόνο τα δικά τους πράγματα - και τον εαυτό τους.
Σφάζονται καθημερινά εκατομμύρια ζώα για να τρώμε.. (ΠΟΙΟΙ?) ΕΜΕΙΣ.
Για να ικανοποιούμαστε από την γεύση που μας προσφέρει το κρέας.

Όχι δεν θα πιστέψω ποτέ ότι κάποιος αγαπάει τα ζώα όταν τα τρώει.

ΤΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ.

Είναι τραγικό. Τόσο κέρδος, τόση βιομηχανία, τόση εκμετάλλευση κι εμείς γυρνάμε τις πλάτες, και κοιτάμε την πάρτη μας και τα δικά μας ζωάκια.
"Να μαστε εμείς καλά!".

Πονάω και μόνο που το σκέφτομαι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ενα γαλα γεμάτο πονο!

Στην ολλανδια φιλοζωικη οργανωση τραβηξε αυτο το βιντεο με τις συνθηκες πρωτογνωρης βαναυσοτητας στη μεταφορα και τη διαβιωση αγελάδων ενω μεταφερονται για σφαγη προς την ισπανία . Ετσι φτιαχνεται το γαλα!

Δειτε ποσο αγρια τα δερνουν, τι πονο τραβανε πως ειναι τα ποδια τους και τι σημανει ολλανδικες σοκολατες με ολλανδικο γαλα και καλα... τα ιδια εχουμε και εδω σε πολλες εκτροφες

https://www.dierenrecht.org/index.php?id=266
Η λέξη "ΦΡΙΚΗ" είναι πολύ λίγη για να περιγράψει αυτές τις σκηνές...

μακαρι να παθουν και αυτοι οι "ανθρωποι" τα ιδια !! γιατι δεν υπαρχει δικαιοσυνη γι'αυτα τα δυστυχα ζωα? ειναι τοσο καλα και ακακα, μονο καλο προσφερουν, με πανεμορφα ματια ! αισχος για το ανθρωπινο γενος:mad::(:mad::(

Δεν άντεξα να το δω όλο... ελπίζω να μη συμβαίνουν τα ίδια και στην Ελλάδα. Θυμάμαι τώρα και το φυλλάδιο που είχε αναρτήσει μέλος για το τσίρκο σε άλλο thread και σκέφτομαι πόση σκληρότητα υπάρχει... πώς μπορούν οι άνθρωποι να φέρονται έτσι? Για τι άλλο είναι ικανοί, αν δείχνουν τέτοια συμπεριφορά σε ανυπεράσπιστα ζώα που φανερά υποφέρουν? Προφανώς και για πολύ χειρότερα, όχι μόνο σε ζώα άλλά και σε συνανθρώπους τους.

Εγω ειμαι βιγκαν αλλα το ομολογω ετρωγα λιγο ροκφορ ως τωρα ( μη βιολογικο) τωρα καθε φορα που σκεφτομαι να το φαω αυτοματα σκεφτομαι εκεινον που χτυπουσε τις τρεις αγελαδες πανω στο σημειο που εχουν κοκκαλα και μου κοβεται μαχαιρι η διαθεση... δεν μπορω να ανεχτω να φαω κατι που εχει προελθει με τετοιο τροπο...αδυνατον.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back