zenia1
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Αυτό είναι απάνθρωπο....δυστυχως γλυκια μου σε ολη την ελλαδα συμβαινουν αυτα....ελα εδω να δεις τι γινεται..απο τους πιο μη φιλοζωους και αντιοικολογους ειναι οι ζακυνθινοι...εχω αρχισει να τους αντιπαθω ιδιαιτερα ,για να μην πω πιο βαρια κουβεντα....ενα πραγμα θα σου πω,απο τα παρα πολλα που συμβαινουν...θελουν μεν να εχουν γατες εξωαπο τα σπιτια τους,στα χωραφια εννοω,αλλα γιασωστο φαγητο και περιθαλψη,καμμια σχεση..αποφαγια και παλι αποφαγια.και ερχομαι στο χειροτερο...επειδη βεβαια δεν θελουν να χαραμισουν τα πανεμορφα ευρουλακια τους για στειρωσεις....σε καθε γεννα κρατανε ενα η κανενα και ξερεις τι κανουν τα μικρα???? η τα βαζουν σε σακουλα και τα θαβουν ζωντανα...η τα βαζουν παλι σε σακουλα και........τα τοποθετουν στη μεση του δρομου για να τα πατησει αμαξι...εχεις ακουσει τιποτε πιο αρρωστημενο>?????ναι.......μαλλον θα εχεις ακουσεςι με τοσα που γινονται.........το τελευταιο,νομιζα οτι ηταν υπερβολη του ανθρωπου που μου το ειπε........και ομως...πριν απο κανενα μηνα το ειδα με τα ιδια μου τα ματια.....μια σακουλα στη μεση του κεντρικου δρομου....απο την οποια να εβγαιναν ...αιματα....απο τοτε,με κυνηγαει αυτη η εικονα....τους μισω...

Δεν μπορώ να καταλάβω αισθήματα δεν έχουν αυτοί οι άνθρωποι?? Συνείδηση???

zenia1
Νεοφερμένο μέλος
zenia1
Νεοφερμένο μέλος
Αυτό είναι απάνθρωπο....Δεν μπορώ να καταλάβω αισθήματα δεν έχουν αυτοί οι άνθρωποι?? Συνείδηση???
![]()
αυτοι δεν ειναι ανθρωποι...δεν ξερω τι ειναι..
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος

Και η γατα πανω απο το χωμα εκλαιγε για μερες...Καθε φορα αυτο της εκανε..της αφηνε σπανιως μονο ενα,αυτο που τις αρεσε πιο πολυ...
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Στο χωριο του πατερα μου η γρια θεια μου σκοτωνε τα νεογεννητα γατακια επειδη δεν τα ηθελε θαφοντας τα ζωντανα!Και η γατα πανω απο το χωμα εκλαιγε για μερες...Καθε φορα αυτο της εκανε..της αφηνε σπανιως μονο ενα,αυτο που τις αρεσε πιο πολυ...
Κι αυτη η χαζη η γατα ολο εκει τις τα γεννουσε...
![]()
:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
zenia1
Νεοφερμένο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ειναι γρια και αμορφωτη!Και δεν το εκανε μονο αυτη....αλλα πολλες στο χωριο(ελπιζω να μην το κανουν ακομη) και αλλοι που θα το βλεπανε και δε μιλουσαν.Πως να το πω,ειναι κατι "φυσιολογικο" γιαυτους εκει! Εδω σφαζουνε ζωα,τα ξεπετσιαζουν και μετα απο 1 ωρα τα τρωνε!σορρυ αλλα τοσο χαζη ειναι??
Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
Τωρα πλεον δεν εχει γατες αλλα πριν χρονια ειχε παρα πολλες στην μονοκατοικια που ειχε τοτε. Τις ταιζε κλπ αλλα οποτε γεννουσαν τα επνιγε. Σε μια λακκουβα σαν ρηχο πηγαδι που ειχε στην αυλη της. Της φωναζαν και η μαμα και η αλλη της κορη(γιατι το κανει απ οταν ηταν η μαμα μου παιδι) αλλα συνεχιζε και δεν την προλαβαιναν, σπανια προλαβαιναν να σωσουν τα γατακια.Η ειρωνια ηταν πως οι γατες την εμπιστευοταν τοσο που μια γεννησε κυριολεκτικα στα ποδια της οταν κοιμοταν. Οταν ημουν γυμνασιο την επιασα να τα χωνει σε εναν τενεκε με νερο και εγινε χαμος. Η απαντηση της; "Καλυτερα να τα αφηνεις να υποφερουν απο το να πεθανουν μια κι εξω; Ειναι σα να σε αφηνω να πεθανεις απο σφαιρα ή να σε χτυπησω μια και καλη στο κεφαλι"

Οι γατες ουρλιαζαν για μερες, τοσα μικρα βρισκαν φριχτο θανατο και η γιαγια εκει ,να νομιζει οτι κανει και καλο απο πανω. Δεν μπορεσα ποτε να καταλαβω πως στην ευχη σκεφτοταν και δεν εχει να κανει μονο πως μεγαλωνει ο ανθρωπος. Η προγιαγια μου απ οσα μου λεει η μαμα μου δε πειραζε ουτε μυγα και φυσικα δεν συμφωνουσε με οτι εκανε η γιαγια μου.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
Τωρα το εχει ψιλοχασει καπως αλλα οταν της ειχα πει "καλα ρε γιαγια δε μετανιωσες για τα τοσα γατακια"; Συνεχιζει να πιστευει πως εκανε κατι καλο για εκεινα...Πραγματικα μακαρι να μπορουσα να καταλαβω πω; σκεφτονται οσοι το κανουν αλλα μου ειναι αδυνατο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool