Βγάζει αίμα

• Thread starter Thread starter din@
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

din@

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Κων/να αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 217 μηνύματα.
γεια σας παιδια!εχω προβλημα με την γατα μου,σημερα εκει που επινε νερο παρατηρησα οτι ειχε αιμα στον ποπο της...πηρα τηλ την κτηνιατρο και μου ειπε οτι δεν ειναι κατι σοβαρο και αν συνεχιστει να της ξανατηλεφωνησω,εγω ανησυχω ομως.ειναι 1 ετους και 9 μηνων,στειρωμενη.τρωει κανονικα ξηρα τροφη και καμια κονσερβα,παιζει και γενικα δεν παρατηρησα καποιο προβλημα στη συμπεριφορα της.εχει συμβει σε εσας κατι αναλογο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: βγαζει αιμα

Καλησπέρα.
Η γατουλα εχει διαρροια,ή ειναι δυσκοιλια;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στον ποπο ή αλλού?
Αν είναι ποπός μπορεί να έχει παράσιτα, και άρα αν έχει, θέλει θεραπεία.

Αν ξαναδείς αίμα θα σου έλεγα να την δει γιατρός απο κοντά!!! Εμείς δεν είμαστε, και ούτε γίνονται σωστές διαγνώσεις απο το νετ...:/:;)
Και επειδή μπορεί να είναι και κάτι σοβαρό... δεν είναι να το παίρνουμε ελαφρά...:redface:

Έχει τύχει σε εμένα να βγάζει ολόκληρη βλέννα με τα κόπρανα. Δύο φορές. Είχα μιλήσει κι εγώ με 2 κτηνιάτρους και μου είπαν τα ίδια να μην ανησυχώ αλλά να το παρακολουθήσω. :) Καλό πάντως είναι επειδή η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική απλά να έχεις το νου σου και επαφή με τον κτηνίατρό σου

δεν εχει ουτε διαρροια ουτε δυσκοιλιοτητα.απ οτι ειδα τωρα δεν εχει αλλο αιμα.θα την παω να την δει η κτηνιατρος απο δευτερα,απλα δεν μου εχει ξανατυχει κατι τετοιο και σκεφτηκα μηπως ξερετε τιποτα περισσοτερο απο μενα.η διαθεση της παντως ειναι μια χαρα.:)

Επειδη υπαρχει μια μικρη περιπτωση να ειναι λογο δυσκοιλιοτητας,οπως συμβαινει και σε μας τους ανθρωπους,θα ελεγα να της δωσεις κονσερβουλα σημερα και παρατηρησε την.Δεν ξερω αν κανουν αιμορροειδες και τα αιλουροειδη-υποθετω πως ναι.

της εδωσα χτες για να δω αν χει ορεξη και την καταβροχθησε!ευτυχως σημερα δεν ειδα καθολου αιμα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back