aggeloss1993
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μήπως περνάει τη φάση του;
Μήπως του είναι σφιχτό και τον ενοχλεί ή αντίθετα χαλαρό και το βγάζει πανεύκολα; Εμένα τα δικά μου όταν είναι λίγο χαλαρά τα λουράκια τους σε κάποιες κινήσεις στα παιχνίδια μπλέκεται στο στόμα τους, ε και τότε αγανακτούν προσπαθώντας να το βγάλουν...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggeloss1993
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΚΑΤΕΡΙΝΑ13175
Εκκολαπτόμενο μέλος
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Από τη στιγμή που δεν το δέχεται και δεν είναι κάτι τόσο απαραίτητο, μήπως να του το βγάζατε ώστε να μην ταλαιπωρείται κι αυτός;
Για να είμαι ειλικρινής, εγώ ποτέ δεν φόρεσα στα δικά μου κυρίως επειδή φοβάμαι για την επικινδυνότητα που μπορεί να έχει το λουράκι.
aggeloss1993
Νεοφερμένο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Το θεμα ειναι οτι δεν το δεχονται ολα τα γατια το ιδιο, καποια δεν τα πειραζει καθολου, καποια αλλα ομως δεν το θελουν με τιποτα.
Τωρα πια που ειναι μονο μεσα στο σπιτι δεν τους φοραω απολυτως τιποτα, πιστευω πως η υπεροχη γουνιτσα τους ειναι το καλυτερο στολιδι απ' ολα τα λουρακια του κοσμου.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ13175
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μήπως να μην του φοράτε λουρί;
Από τη στιγμή που δεν το δέχεται και δεν είναι κάτι τόσο απαραίτητο, μήπως να του το βγάζατε ώστε να μην ταλαιπωρείται κι αυτός;
Για να είμαι ειλικρινής, εγώ ποτέ δεν φόρεσα στα δικά μου κυρίως επειδή φοβάμαι για την επικινδυνότητα που μπορεί να έχει το λουράκι.
Εννοείται πως δεν του φοράω λουράκι, αυτός επιλέγει αν το θέλει ή όχι,εγώ απλά λέω την γνώμη μου, πως για 5' που το έχει φορέσει του πάει πολύ! Δεν υπήρχε περίπτωση να τον βλέπω να ταλαιπωρείται & να επιμένω.
ρε συ ακριβως αυτο! και στον δικο μου του παει τοσο πολυ το λουρι! κριμα που δεν το δεχεται. αλλα δεν ξερω τι να κανω αφου δεν το δεχεται να συνεχισω να προσπαθω να τον κανω να το φοραει η να τον αφησω ετσι..
Η γνώμη μου είναι να τον αφήσεις έτσι, για να μην το θέλει σημαίνει πως τον ενοχλεί για κάποιον λόγο.. Φαντάσου να μας φορούσαν εμάς κάτι που δεν το θέλαμε..! Τα γατιά μας είναι όμορφα έτσι κι αλλιώς!!
aggeloss1993
Νεοφερμένο μέλος
bulukitsa
Νεοφερμένο μέλος
Αν έχεις μαύρη γάτα, όπως εγώ, φωσφορίζει στο σκοτάδι ( καλά ξεχάστε το κουδουνάκι, το έβγαλα απο τη πρώτη στιγμή ), κάτω απο το λουράκι, σε χαρτοταινία διπλής όψης, μπορείς να σημειώσεις τηλέφωνα επικοινωνίας, γιατί ποτέ δε ξέρεις και γενικά μου προσφέρει μιά αίσθηση σιγουριάς οτι δε θα τον περάσουν για αδέσποτο.
* Φόρεσε το λουράκι και στη μικρή θηλειά που κάνει για να μπούν οι κρίκοι του εσύ πέρασε επιπλέον ένα μικρό zip-tie, το μικρότερο. Όχι όμως στο σημείο που είναι το λάστιχο.Κούμπωσε το αλλά μη το σφίξεις ακόμα. Δέσε το λουράκι και σφίξε το zip στο τέλος του και κόψε σίριζα το περίσσευμα. Δε θα μπορεί να το βγάλει.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
τρίβει το λαιμό και, απαραιτήτως να είναι εφαρμοστό μεν αλλά με ελαστικό, με λαστιχάκι σε περίπτωση που πιαστεί κάπου να μπορεί να ξεφύγει.
Αν θέλεις να μη το βγάζει, δοκίμασε να αλλάξεις τη μάρκα στο λουράκι. Της είχα πάρει κι εγώ ένα της trixie που το έλυνε(!!) σε χρόνο dt!
Και όντως, άνοιγε πανεύκολα.
Της δικής μου της φορούσα από μικρή λουράκι για να συνηθίσει να υπάρχει "κάτι" εκεί, έτσι ώστε, αφ'ενός να μη δυσανασχετεί όταν φοράει το λουράκι-σαμαράκι(απαραίτητο γιατί έχω μπαλκόνι που δύσκολα ασφαλίζεται και σκοπεύω να την πάρω μαζί μου στο χωριό το ερχόμενο καλοκαίρι)
και αφ'ετέρου στην επικείμενη στείρωση να μην της πέσει βαρύ το κολάρο που ενδεχομένως θα φορούσε. Κι επειδή το δεύτερο, όντως συνέβη (δλδ
χρειάστηκε να βάλει κολάρο) αν και δεν το κατευχαριστήθηκε, το ανέχτηκε σχετικά καλά για ό,σο το φόρεσε.
Και τώρα περιμένω να βγει καλά το τρίχωμά της στο λαιμουδάκι της (της το είχε ξυρίσει η γιατρός για να της πάρει αίμα
) και θα της βάλω λουράκι πάλι. Της έχω πάρει 2-3 και βρίσκω οτι εφ'όσον δεν φαίνεται να την ενοχλούν, γιατί όχι? Είναι ένα στολίδι το λουράκι όπως και να το κάνουμε
και της πάει πολύ!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anna 21
Δραστήριο μέλος
. και μιλαμε φυσικα για λουρακια ελαστικα και αρκετα χαλαρα στο λαιμο της γατας. οποτε αν και θα ηθελα να το φοραει κυριως για να φαινεται πως ειναι δεσποζομενο αν τυχον βρεθει εξω, το αφησα εντελως το θεμα.(το κουδουνακι διαβαζα προσφατα οτι το εβαζαν αρχικα στο κολαρο στις ιδιοκτητες γατες για να τις δυσκολευουν στο κυνηγι και να μην σκοτωνουν ο,τι πουλι εβρισκαν στο δρομο τους.)
aggeloss1993
Νεοφερμένο μέλος
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
απο τη μια σκεφτομαι οτι οντως τα γατακια απο τη φυση ειναι χωρις λουρακι και το καλυτερο ειναι να μην τους φοραμε. Ομως αυτο που ειπε ο ηλιας ειναι πολυ σημαντικο. Μπορεις να εχεις τα στοιχεια σου αν χαθει για να σου το επιστρεψουν..
Πλέον, για την περίπτωση απώλειας, τοποθετούν υποδόρια μικροτσίπ.
Vera_Aigio
Νεοφερμένο μέλος
Πλέον, για την περίπτωση απώλειας, τοποθετούν υποδόρια μικροτσίπ.
Καλό και το τσιπ, δε λέω αλλά ένα τηλέφωνο επικοινωνίας είναι σαφώς καλύτερο.( για μένα )
Matina!
Νεοφερμένο μέλος

tz3nh
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool