Βγάζει τα μαρούλια από τον κήπο!

Καλι

Νεοφερμένο μέλος

Η Μαρθα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 37 μηνύματα.
Γεια σας συμφουριτες μου,
η μαμα μου εχει φυτεψει σε μια γωνια του κηπου λιγα μαρουλακια και η Καλι πηγαινει τα βγαζει απο την ριζα και τα αφηνει χωρις να τα τρωει,απλως τα βγαζει με την ριζα και τα αφηνει. Ξερει κανεις γιατι το κανει αυτο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Βγαζει τα μαρουλια απο τον κηπο!

πρώτη φορά το ακούω αυτό! σίγουρα το κάνει η γάτα? και από την ρίζα κιόλας??????? Πέρα από την πλάκα ενδεχομένως επειδή εκεί που έχει φυτεμένα συνήθως το χώμα είναι αφράτο και μαλακό, να πάνε και να σκάβουν για να κάνουν την ανάγκη τους τα γατιά. Μπορείτε να περιφράξετε το κομμάτι εκείνο αν σας ενοχλεί.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εγώ νομίζω πως το κάνει γιατί είναι μαλακό το χώμα και το προτιμούν οι γάτες για την ανάγκη τους.Μπορεί βέβαια να το κάνει και για παιχνίδι!! :crazy:

το κανει γιατι ειναι γατα.
εμενα τωρα την εχει πιασει να μαδαει τα κροσια απο τη μοκετα..με μανια...
ετσι χωρις λογο..γιατι απλα μπορει...

Πρωτον σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις και δευτερον το θεμα ειναι οτι ουτε σκαβει ουτε σκαλιζει απλως μπαινει μεσα τα βγαζει μαζι με την ριζα τα αφηνει και φευγει(θα προσπαθησω να την βγαλω φωτο οταν το κανει για να το δειτε),υστερα εγω παω και τα ξαναφυτευω. Μπορει να ειναι και αυτο που ειπε η φυλλιτσα,να το κανει για παιχνιδι η για να σπαει τα νευρα της μανας μου και να κυνηγαει εμενα μετα

Ειναι φυσικο να το κανει αφου μυριζει χωμα ,απο περιεργει α το κανει η για να παιξει.Μπορεις να παρεις πλεγμα και να το βαλεις γυρω γυρω για να προστατεψεις το φυτο ,να μην μπορει να το κανει.:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back